Σε ποιους να το πούμε ρε παπάρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Μάιος 2023, 09:40Η ίδια η δημοσιογράφος του λέει πως ξέρω πόσο δημοφιλής είναι οι τακτικές αυτες, αλλά να μας πείτε αν η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο. Ας της έλεγε πως εμένα με ψηφίζουν οι Έλληνες του Διδυμότειχου και κάνω ότι μου καβλωσει. Το είπε; όχι. Άρα όσα λες είναι ανούσια. Ειναι σαν να λέει κάποιος για τα εγκλήματα του ρωσικού στρατού, και να λέει ο άλλος, στα νέα της Μαλαισίας δε διάβασα τίποτα. Ότι φανεί του λωλοστεφανη.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 09:31Δεν μ' ενδιαφέρει η ανάλυση βρε μπουμπούνα. Μ' ενδιαφέρει το αν ασχολήθηκε έστω και στο ελάχιστο η ανατολική (και ουχί δυτική) ειδησεογραφία με το μεταναστευτικό θέμα. Πλην Τουρκίας, έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Μάιος 2023, 09:21
Δεν αποθεωνω. Απλά θεωρώ ηλιθια την γνωστή σταλινικη γραμμή, "αυτά τα λέει η Δύση", για να αποδείξουν πως όλα στην ΕΣΣΔ είναι μαγευτικά. Ε κάτι ανάλογο λένε και οι δεξιοί εδώ, μπαίνοντας σε γραμμή πουτινικη περισσότερο. Οι κακές μκο, η προπαγάνδα του εχθρού κλπ. Και αποτελεί έξτρα ηλιθιο, γιατί εσείς είστε υπέρ της Ευρώπης, της κομισιον, κλπ. . Τουλάχιστον ο κνιτης τα θεωρούσε όλα εχθρικά και ψεμματα.![]()
Κατά τα άλλα, εστιάζετε στο ότι έγινε τεράστιο θέμα το ψέμα που είπαν κάποιοι απελπισμένοι άνθρωποι και μπλαμπλά
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΤΡΙΒΛΑΚΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ;
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;
Οι κάτοικοι του Διδυμότειχου;![]()
Σιχαμένοι.
Σε ξεφτιλισμένους όπως ο Γιάσονας, ο Δημητράς και το συνάφι σας;
...Ή τον παπάρα τον στοκουμέντο με το κόκκινο καπέλο;