Όχι μωρέ, απλώς πότε πότε πέφτω στην παγίδα να πιστεύω ότι μπορείτε και καλύτερα.
Οπότε, σαφώς και παίρνω ό,τι μου αξίζει. Δικό μου είναι το λάθος, μη στενοχωριέσαι.
Όχι μωρέ, απλώς πότε πότε πέφτω στην παγίδα να πιστεύω ότι μπορείτε και καλύτερα.
Όταν ξεπερνάς κάποια όρια, επακόλουθο είναι. Προφανώς δεν τα είχε ξεπεράσει τόσο καιρό.BigChiefWahoo2 έγραψε: 26 Μάιος 2023, 00:44Μήπως γι'αυτό τον συνέλαβαν,να του παραδώσουν τον πρωθυπουργικό θώκο.
Δε θα κλάψω για έναν κοινωνιοπαθή μαλάκα. Όντως το κατηγορητήριο ευσταθεί.
Μητσοτάκη το έχεις εμπεδώσει πλέον
FUCK DONALD TRUMP
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αυτός δεν κάλεσε τον κόσμο να ανοίξει γραφεία επανάστασης ούτε να βγαίνει στους δρόμους να βάζει φωτιές.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Συγγνώμη, αλλά ο συγκεκριμένος με ακολουθεί από προχτές σε διάφορα ποστ και γράφει για Ρεάλ Μαδρίτης κλπ. Έχουμε κάνει συμφωνία να μην ασχολείται ο ένας με τον άλλο, το θάρρος της γνώμης του δεν φαίνεται να το έχει.
FUCK DONALD TRUMP
Α, ακολουθεί και σενα; Κι εγώ νόμιζα πως μόνο εμένα ακολουθούσε γιατί μου έκανε καμία 60ρια κουότ σε μια μέρα
FUCK DONALD TRUMP
28 εχει.Λεγεών έγραψε: 26 Μάιος 2023, 09:49 Με 20 δημοσιεύσεις την ημέρα είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για βαριά ψυχιατρική περίπτωση.