!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

Γάταρος έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:06
πατησιωτης έγραψε: 25 Μάιος 2023, 13:58 Ο φάκελλος της ΧΑ δεν περιελάμβανε μόνο την υπόθεση Φύσσα.Περιελάμβανε 32 χωριστές δικογραφίες από διάφορες επιθέσεις σε διάφορα σημεία τις οποίες συνένωσε ο Δένδιας και τις έδωσε στην Γκοτζαμάνη (ή άλλως πως "θεούσα" :D ) που άσκησε τη διώξη με βάση το νόμο περί εγκληματικής οργάνωσης που ψηφίσθηκε επί Σημίτη για τη 17Ν.
Απάντησε ο Golden πιο πάνω για το τι αφορούσαν αυτές οι υποθέσεις αλλά ο φίλος σου ο νεοδημοκράτης για τον Φύσσα μας είπε και λέει ότι δόθηκε εντολή να τον δολοφονήσουν. Ας συμφωνήσουμε ότι ο φίλος σου έβγαλε αυτό το πράγμα από τον κώλο του και πάμε παρακάτω. Α και η δίωξη δεν ξεκίνησε από τον Δένδια, αλλά από τον Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος έχει αναφέρει όλο το ιστορικό. Ο Δένδιας ήταν απλά ο μικρός που έτυχε να είναι σε εκείνη τη θέση και τον έστειλε ο Βενιζέλος να πάει τον φάκελο.
Το τι ισχύει για τους νεοναζί εγκληματίες μας τα είπε εδώ και καιρό η Ελληνική δικαιοσύνη ,σαπίζουν στη φυλακή και τόσο εσύ όσο και ο Golden στην πράξη το υποστηρίζεται. Ας συμφωνήσουμε ότι οι ναζί αυτή τη στιγμή είναι στο κελί των φυλακών Δομοκού ,ότι και να βγάλεις από τον κώλο σου και πάμε παρακάτω. Αφησες υπονοούμενα ότι υπάρχει παιδεραστής υποψήφιος και σου απέδειξα ότι δεν υπάρχει. Απο τη μάνα του Φύσσα δεν περιμένουμε να ζητήσεις συγνώμη. Θα μας ζητήσεις τουλάχιστον συγνώμη για τις προκλήσεις και τα βρώμικα υπονοούμενα σου,έτσι μήπως και μας μείνει αμφιβολία ότι δεν έχουμε να κάνουμε με εντελώς αλήτη;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Καλο ειναι να κατεβει για να διασπαστεί η προδοτικη ρωσικη ψεκασμενη ψηφος
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:14 τόσο εσύ όσο και ο Golden στην πράξη το υποστηρίζεται.
Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Γάταρος έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:13
BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:08 Οπότε για να καταλήξουμε κάπου, μας γράφεις ότι αυτοί που για όλους μας είναι νεοναζιστική εγκληματική συμμορία που δίκαια σαπίζει στη φυλακή ,για σένα είναι αθώοι ,αλλά μαζί με όλους εμας τους υπόλοιπους τους αφήνεις να σαπίζουν στη φυλακή ,μην κάνοντας τίποτε άλλο απ το να κλαψουρίζεις εδώ. Οκ ,κλαψούρισε ελεύθερα όσο θες.
Ε δηλαδή τι θέλεις να σας κάνουμε; Ό,τι έκανε ο Μήτσος ο Κουφοντίνας στον Μπακογιάννη; Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και τα καταδικάζουμε. Αλλά δεν κατάλαβα, εσύ αυτό ζητάς;
Σοβαρά τώρα ανάμεσα στο τίποτα και την εκτέλεση δεν υπάρχει τίποτε ενδιάμεσο στο εγκληματολάγνο μυαλό σου; Δεν υπάρχει κανένας γύρω σου πει ,ότι αν πίστευες ότι είναι αθώα τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας , ενέργειες υποστήριξης είναι από το ταπεράκι με σπανακόπιτα σε κάθε επισκεπτήριο ,πορείες , δράσεις ,θεατρικές παραστάσεις ,συναυλίες , έντυπα , δικαστικές ενέργειες ,έρανοι και χίλια δυο άλλα νόμιμα πράγματα; Ομως εσένα το μυαλό σου πάντα σε φόνο. Οκ ,όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι έχουμε να κάνουμε με ιδιάζουσα περίπτωση,που απλά δικαιώνει τις θέσεις του πρωθπουργού. Τέλος η συζήτηση από μέρους μου. Αν υπάρχει κάποιος οπαδός του Αλέξη ,ας προσπαθήσει να σε προσεγγίσει.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:14 μας τα είπε εδώ και καιρό η Ελληνική δικαιοσύνη
Η ελληνική δικαιοσύνη επί ΝΔ δεν είναι ανεξάρτητη και αυτό το παραδέχεται ακόμα και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Ακόμα περιμένω να παραθέσεις ένα στοιχείο αλλιώς παραδέξου ότι οι ισχυρισμοί σου βγαίνουν απ' τον κώλο σου και πάμε παρακάτω.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

talaipwros έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:15 Καλο ειναι να κατεβει για να διασπαστεί η προδοτικη ρωσικη ψεκασμενη ψηφος
Νομίζω ότι το μόρφωμα Νίκη είναι ακίνδυνο ακόμη κι αν εκλέξει 9-10 βουλευτές. Κάτι σαν τον Λεβέντη.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Aprilianos έγραψε: 25 Μάιος 2023, 11:08
talaipwros έγραψε: 25 Μάιος 2023, 10:52 Αμα κόψει απο τους παρανοϊκους πρακτορες της Νίκης , θα ειναι καλο για τη χωρα.
Αυτοί δεν είναι εθνικιστές
εθνιστες ειναι
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:21
talaipwros έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:15 Καλο ειναι να κατεβει για να διασπαστεί η προδοτικη ρωσικη ψεκασμενη ψηφος
Νομίζω ότι το μόρφωμα Νίκη είναι ακίνδυνο ακόμη κι αν εκλέξει 9-10 βουλευτές. Κάτι σαν τον Λεβέντη.
τι παει να πει ακινδυνο; ο συριζα ας πουμε γιατι ειναι λιγοτερο ακινδυνος οταν ελεγε οτι δεν εχει συνορα η θαλασσα;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:21
Καθολου ακίνδυνο. Ο Λεβεντης ηταν γραφικός, αυτοι εχουν την ρωσική πρεσβεια απο πισω και τις εφημεριδες και εκκλησιες που ελεγχει.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Γάταρος έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:21
BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:14 μας τα είπε εδώ και καιρό η Ελληνική δικαιοσύνη
Η ελληνική δικαιοσύνη επί ΝΔ δεν είναι ανεξάρτητη και αυτό το παραδέχεται ακόμα και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Ακόμα περιμένω να παραθέσεις ένα στοιχείο αλλιώς παραδέξου ότι οι ισχυρισμοί σου βγαίνουν απ' τον κώλο σου και πάμε παρακάτω.

Επειδή λιγουρεύεσαι (μάταια) τον κώλο μου ,ας σου υπεθυμίσω τις ποινές που προέκυψαν από τα στοιχεία της δικογραφίας,φασίστα που ψευδώς μας ανέφερες ότι υπάρχουν παιδεραστές υποψήφιοι :

Διευθυντήριο

Νίκος Μιχαλολιάκος: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Ιωάννης Λαγός: 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες

Ηλίας Κασιδιάρης: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Γιώργος Γερμενής: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Χρήστος Παππάς: 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες

Ηλίας Παναγιώταρος: 13 έτη κάθειρξη

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: 10 έτη κάθειρξη

Πρώην βουλευτές για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση χωρίς ελαφρυντικό

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: 7 έτη

Νίκος Κούζηλος: 7 έτη

Ελένη Ζαρούλια: 6 έτη

Πολύβιος Ζησιμόπουλος: 6 έτη

Αντώνης Γρέγος: 6 έτη

Δημήτρης Κουκούτση:ς 6 έτη

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: 6 έτη

Πρώην βουλευτές για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με ελαφρυντικό

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: 5 έτη κάθειρξη

Μιχάλης Αρβανίτης: 5 έτη κάθειρξη

Ευστάθιος Μπούκουρας: 5 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Νίκος Μίχος: 6 έτη κάθειρξη

Ανθρωποκτονία Φύσσα

Γιώργος Ρουπακιάς: Ισόβια και 14 έτη

Ιωάννης Άγγος: 9 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Αναστάσιος Αναδιώτης: 7 έτη

Γιώργος Δήμου: 7 έτη

Ιωάννης Καζαντζόγλου: 10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Ελπιδοφόρος Καλαρίτης: 9 έτη κάθειρξη

Ιωάννης Κομιανός: 9 έτη κάθειρξη

Κωνσταντίνος Κορκοβίλης: 9 έτη κάθειρξη

Αναστάσιος Μιχάλαρος: 9 έτη κάθειρξης και 2 μήνες

Γιώργος Πατέλης (πυρηνάρχης Νίκαιας): 10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Σταύρος Σαντοριναίος: Για παράνομη οπλοφορία 2 χρόνια και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, αναστολή επί τριετία

Γεώργιος Σκάλκος: 7 έτη κάθειρξη

Γεώργιος Σταμπέλος: 9 έτη κάθειρξη

Γεώργιος Τσακανίκας: 6 έτη

Λέων Τσαλίκης: 9 έτη κάθειρξη

Αθανάσιος Τσόρβας: 9 έτη κάθειρξη

Νικόλαος Τσόρβας: 9 έτη κάθειρξη

Αριστοτέλης Χρυσαφίτης: 7 έτη κάθειρξη

Υπόθεση Αιγύπτιων αλιεργατών

ημήτριος Αγριογιάννης: 7 έτη κάθειρξης

Μάρκος Ευγενικός: 7 έτη κάθειρξης

Θωμάς Μαρίας: 7 έτη κάθειρξης

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος: 7 έτη κάθειρξης

Αναστάσιος Πανταζής (πυρηνάρχης περάματος): 10 έτη και 24 μήνες

Υπόθεση ΠΑΜΕ

Κυριάκος Αντωνακόπουλος: 3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως

Ιωάννης Καστρινός: 3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως

Αν από εκεί και πέρα ο κάθε αλήτης ψεύτης εγκληματολάγνος ,λατρεύει όλους τους παραπάνω για προσωπικούς λόγους , αλλά κάθεται φρόνιμος και κλαψουρίζει εδώ , απλά έχει πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:20
BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:08 Οπότε για να καταλήξουμε κάπου, μας γράφεις ότι αυτοί που για όλους μας είναι νεοναζιστική εγκληματική συμμορία που δίκαια σαπίζει στη φυλακή ,για σένα είναι αθώοι ,αλλά μαζί με όλους εμας τους υπόλοιπους τους αφήνεις να σαπίζουν στη φυλακή ,μην κάνοντας τίποτε άλλο απ το να κλαψουρίζεις εδώ. Οκ ,κλαψούρισε ελεύθερα όσο θες.
Ε δηλαδή τι θέλεις να σας κάνουμε; Ό,τι έκανε ο Μήτσος ο Κουφοντίνας στον Μπακογιάννη; Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και τα καταδικάζουμε. Αλλά δεν κατάλαβα, εσύ αυτό ζητάς;
Σοβαρά τώρα ανάμεσα στο τίποτα και την εκτέλεση δεν υπάρχει τίποτε ενδιάμεσο στο εγκληματολάγνο μυαλό σου; Δεν υπάρχει κανένας γύρω σου πει ,ότι αν πίστευες ότι είναι αθώα τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας , ενέργειες υποστήριξης είναι από το ταπεράκι με σπανακόπιτα σε κάθε επισκεπτήριο ,πορείες , δράσεις ,θεατρικές παραστάσεις ,συναυλίες , έντυπα , δικαστικές ενέργειες ,έρανοι και χίλια δυο άλλα νόμιμα πράγματα; Ομως εσένα το μυαλό σου πάντα σε φόνο. Οκ ,όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι έχουμε να κάνουμε με ιδιάζουσα περίπτωση,που απλά δικαιώνει τις θέσεις του πρωθπουργού. Τέλος η συζήτηση από μέρους μου. Αν υπάρχει κάποιος οπαδός του Αλέξη ,ας προσπαθήσει να σε προσεγγίσει.
Η δολοφονία των φουντουλη και Καπελώνη και η επιδεικτική άρνηση του κρατους. να τη διαλευκανει είναι ένα σαφέστατο μήνυμα σε όλους να κάτσουν στα αβγά τους για να μην πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Όπως κάποτε οι εξορίες κομμουνιστών ήταν σαφέστατο μήνυμα στους συμπαθούντες να καθίσουν ήσυχοι. Π8λλα μπορεί να ανεχθεί η δημοκρατια όχι όμως να κινδυνέψει η καρέκλα αυτών που υποτίθεται ότι την υπηρετούν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 14:20
Και ποιος σου είπε ότι δεν τους επισκέπτονται στη φυλακή; Δικαστικές ενέργεις υπάρχουν. Είναι σε εξέλιξη το εφετείο. Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες θα δεχόντουσαν επίθεση απο αντιφα, θα προκαλούνταν επεισόδια και μάντεψε σε ποιους θα τα χρέωναν... Το αυτό και με τις πορείες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 13:10
Γάταρος έγραψε: 25 Μάιος 2023, 12:41 BOOMER εσύ που στηρίζεις ΝΔ τι θα έλεγες στη μάνα του Νίκου Τεμπονέρα;

Εικόνα

Εικόνα
Ως μέλος της σύγχρονης ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ,θα έλεγα ότι λυπάμαι πάρα πολύ και ότι ήταν τραγική η δολοφονία του .
Ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε πριν 3 δεκαετίες από επίθεση οπαδού της Νέας Δημοκρατίας που εκείνα τα χρόνια είχε μέσα στις δομές τις εξτρεμιστικά στοιχεία ,τα οποία χρειάστηκε να αποβάλλει .
Δεν εκτελέστηκε κατ' εντολή της ηγεσίας μιας εγκληματικής συμμορίας.
Εν κατακλείδι, η ΝΔ που δολοφονούσε Τεμπονέρες ήταν εσύ που είμαι βέβαιος ότι την ψήφιζες το 1991.
Η σύγχρονη ΝΔ που απαγορεύει την συμμετοχή εγκληματιών στις εκλογές είμαι εγώ.
Ευτυχώς με την αυτοδύναμη ΝΔ ανθρώπων όπως εγώ ,υπάρχει εγγύηση ότι η ναζί εγκληματίες δεν θα έχουν την παραμικρή εύνοια.
Για αυτό άλλωστε τοποθέτησε τον πιο κατάλληλο στο ΥΠ.ΕΣ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

BOOMER έγραψε: 25 Μάιος 2023, 13:10
Ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε πριν 3 δεκαετίες από επίθεση οπαδού της Νέας Δημοκρατίας που εκείνα τα χρόνια είχε μέσα στις δομές τις εξτρεμιστικά στοιχεία ,τα οποία χρειάστηκε να αποβάλλει .
Δεν ήταν οπαδοί, αλλά μέλη. Και δεν ήταν κάποια..."εξτρεμιστικά στοιχεία", αλλά οργανωμένη αντεπίθεση απο τον μηχανισμό της ίδιας της ΝΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 25 Μάιος 2023, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Φτιάξε την παράθεση τύπε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”