!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:31
Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:07
Otto Weininger έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13 Ο Τζήμερος γίνεται sore loser, άρχισε τα συριζέικα. Δεν τολμά να γράψει "Καραμανλή Δολοφονε" όπως οι αλήτες οι ζαίοι, αλλά γράφει όμως για "σύστημα που σκοτώνει τα παιδιά" και από κάτω την φώτο του Καραμανλή.

Ξεφτίλας.

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... XmDhw&s=19
Δεν έχει άδικο ο Τζήμερος εδώ. Ο ξεφτίλας είναι ο Καραμανλής (και όσοι Σερραίοι τον ψήφισαν επίσης, μπορούσαν να ψηφίσουν άλλο υποψήφιο)
Ο Καραμανλής σαφώς και είναι ξεφτίλας. Αλλά αναρωτιέμαι πόσοι ψηφοφόροι θα προτιμούσαν ένα σύστημα αξιολόγησης που "δεν σκοτώνει τα παιδιά τους" αλλά θα σκοτώσει τη δυνατότητα αναρρίχησης του κάθε "αχθοφόρου" στην εργασιακή/μισθολογική/κομματική ιεραρχία, ανεξαρτήτως των δεξιοτήτων και υπευθυνότητας, που απαιτεί η κάθε θέση.

Και εννοώ τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.
100-(40+20+12+7+4,5+2,5)=?
:lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Ο Καραμανλής σαφώς και είναι ξεφτίλας. Αλλά
αυτά τα αλλά σε φάγανε
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2023, 12:47 Τί ψηφίσατε παίδες;

Δεν το ρωτάω με ανακριτική διάθεση, αν θέλετε απαντάτε.

Απλώς μ' ενδιαφέρει η πολιτική σκοπιά με την οποία κατατίθενται οι επικρίσεις.
Εγώ έχω ήδη πει ότι δεν με εκφράζει απολύτως τίποτα, άρα αποχή.

Και δεν θεωρώ ότι οι απόψεις μου είναι τίποτα περιθωριακές ή ανερμάτιστες, απλά τα υπάρχοντα κόμματα είναι για τα μπάζα. Δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ κόμμα που να αξίζει.

Επίσης, κατά την άποψή μου δεν τίθεται καν θέμα του να επιλέξεις τον λιγότερο κακό, διότι ανεξαρτήτως του ποιόν θα επιλέξεις, η χώρα πάει για φούντο. Οπότε οι μοναδικές επιλογές που μπορεί κάποιος να κάνει για να βελτιώσει την ζωή του, δεν σχετίζονται καν με την πορεία της χώρας (απλά κάνεις κάτι που έχει μικρή εξάρτηση από τις εκάστοτε πολιτικές ή αλλιώς μεταναστεύεις).
Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα και ακριβώς γι' αυτό ρώτησα. Σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο πράγμα οι εκλογές που αφορούν σε συγκεκριμένες επιλογές από το μενού και άλλο το "εγώ και οι ιδέες μου" που στην αποχή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Με λίγα λόγια, άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Άλλο γήπεδο και άλλο κερκίδα.

Σαφώς και η αποχή είναι ένα ακόμα δικαίωμα, όπως η προσωπική άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας. Αλλά μέχρι εκεί. Κοουτσάρισμα από κερκίδα, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:07 Δεν έχει άδικο ο Τζήμερος εδώ. Ο ξεφτίλας είναι ο Καραμανλής (και όσοι Σερραίοι τον ψήφισαν επίσης, μπορούσαν να ψηφίσουν άλλο υποψήφιο)
Κι εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση και η δική του στάση και του κόμματος. Δεν λέω ότι ευθύνεται αυτός για τον θάνατο των ανθρώπων γιατί οι καθυστερήσεις στις σχετικές συμβάσεις μπορεί να μην είναι αποκλειστικά δικό του έργο. Εδώ θα πρέπει να ξέρει κανείς λεπτομερώς τι έγινε και τι άργησε στην θητεία του για να αποδώσει ευθύνες δίκαια.

Για λόγους ευθιξίας όμως θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός τουλάχιστον στην τρέχουσα εκλογική περίοδο. Λογικά θα έχει χρήμα και δεν θα εξαρτάται από την βουλευτική αποζημίωση. Τόση προσκόλληση στην καρέκλα πια;
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ »

Unique έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:41 https://twitter.com/failosK/status/1660962757016006656
O Μιθριδάτης 1 live τον μήνα να κάνει ζει όλο τον χρόνο. Άσε που σίγουρα με 30 χρόνια, πρώτο χιπ χοπ όνομα έχει φουσκωμένο λογαριασμό . Βρήκε άνθρωπο να κοροϊδέψει ο Φαηλος.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:45
Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:07 Δεν έχει άδικο ο Τζήμερος εδώ. Ο ξεφτίλας είναι ο Καραμανλής (και όσοι Σερραίοι τον ψήφισαν επίσης, μπορούσαν να ψηφίσουν άλλο υποψήφιο)
Κι εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση και η δική του στάση και του κόμματος.
:smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Orion22

το βιντεάκι από το εκλογικό του το είδες/ατε;
Φωνή λαού - οργή θεου
Εμπρος λαε μην σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι καραμανλής και πάλι :smt023 :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 23 Μάιος 2023, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:44
Ο Καραμανλής σαφώς και είναι ξεφτίλας. Αλλά
αυτά τα αλλά σε φάγανε
Σε τί ακριβώς με φάγανε, καλό μου; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Unique έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:41 https://twitter.com/failosK/status/1660962757016006656
Αυτός δεν πήρε χαμπάρι ότι αυτό το υφάκι είναι άκρως απωθητικό. Αν θέλει τέτοια ο ψηφοφόρος το ρίχνει σε Πολάκη και Άδωνι.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Κι εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση και η δική του στάση και του κόμματος. Δεν λέω ότι ευθύνεται αυτός για τον θάνατο των ανθρώπων γιατί οι καθυστερήσεις στις σχετικές συμβάσεις μπορεί να μην είναι αποκλειστικά δικό του έργο. Εδώ θα πρέπει να ξέρει κανείς λεπτομερώς τι έγινε και τι άργησε στην θητεία του για να αποδώσει ευθύνες δίκαια.

Για λόγους ευθιξίας όμως θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός τουλάχιστον στην τρέχουσα εκλογική περίοδο. Λογικά θα έχει χρήμα και δεν θα εξαρτάται από την βουλευτική αποζημίωση. Τόση προσκόλληση στην καρέκλα πια;
Δεν θα είχε ασυλία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:07
Otto Weininger έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13 Ο Τζήμερος γίνεται sore loser, άρχισε τα συριζέικα. Δεν τολμά να γράψει "Καραμανλή Δολοφονε" όπως οι αλήτες οι ζαίοι, αλλά γράφει όμως για "σύστημα που σκοτώνει τα παιδιά" και από κάτω την φώτο του Καραμανλή.

Ξεφτίλας.

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... XmDhw&s=19
Δεν έχει άδικο ο Τζήμερος εδώ. Ο ξεφτίλας είναι ο Καραμανλής (και όσοι Σερραίοι τον ψήφισαν επίσης, μπορούσαν να ψηφίσουν άλλο υποψήφιο)
Ο Καραμανλής σαφώς και είναι ξεφτίλας. Αλλά αναρωτιέμαι πόσοι ψηφοφόροι θα προτιμούσαν ένα σύστημα αξιολόγησης που "δεν σκοτώνει τα παιδιά τους" αλλά θα σκοτώσει τη δυνατότητα αναρρίχησης του κάθε "αχθοφόρου" στην εργασιακή/μισθολογική/κομματική ιεραρχία, ανεξαρτήτως των δεξιοτήτων και υπευθυνότητας, που απαιτεί η κάθε θέση.

Και εννοώ τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.
Ελάχιστοι αλλά δεν αναιρεί την ξεφτίλα των συγκεκριμένων ψηφοφόρων. Ο Καραμανλής ως σαφώς αν-ανδρος δεν είχε την ευθιξία και την συνείδηση να αποτραβηχτεί (ούτε καν για έστω μια 4ετία) αλλά οι ψηφοφόροι ένα και μόνο όπλο είχαν, να τον μαυρίσουν. Δεν το λεω καν κομματικά, μπορούσαν να στηρίξουν άλλο υποψήφιο της ΝΔ και έτσι ως πολίτες να περάσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Επιλέξαν όμως, ως φύσει δούλοι, να περάσουν ένα αντίθετο ξεκάθαρο και επικίνδυνο μήνυμα. Οτι η έννοια ευθύνη για όποιον βρίσκεται σε θέση εξουσίας ασχέτως ππαράταξης δεν έχει νόημα (αρα ουτε η πολιτεια ή η κοινωνία), είναι κενή και μάλιστα επιβραβευεται για αυτό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ST48410

Bazoomba έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:47
Κι εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση και η δική του στάση και του κόμματος.
:smt005: :smt005:
Δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του, αλλά δεν τον είχα για τόσο παχύδερμο. Πέθαναν στην βάρδιά του τόσοι άνθρωποι και οι περισσότεροι νέοι. Ακόμα κι αν ένιωθε αδικημένος ας καθόταν για ένα διάστημα εκτός.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Orion22 έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:47 το βιντεάκι από το εκλογικό του το είδες/ατε;
Φωνή λαού - οργή θεου
Εμπρος λαε μην σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι καραμανλής και πάλι :smt023 :smt005:
ναι, αλλά αυτό δεν κάνει και τόσο εντύπωση. Σε όλα τα εκλογικά κέντρα πάνω κάτω το ίδιο καραγκιοζιλίκι γίνεται και το ανέχονται καμαρώνοντας όλοι οι πολιτικοί.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Lugozzi έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:49

Δεν θα είχε ασυλία
Αυτό είναι μια λογική εξήγηση. Δεν το είχα σκεφτεί. Και πάλι όμως...
Άβαταρ μέλους
Orion22

ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:51
Orion22 έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:47 το βιντεάκι από το εκλογικό του το είδες/ατε;
Φωνή λαού - οργή θεου
ναι, αλλά αυτό δεν κάνει και τόσο εντύπωση. Σε όλα τα εκλογικά κέντρα πάνω κάτω το ίδιο καραγκιοζιλίκι γίνεται και το ανέχονται καμαρώνοντας όλοι οι πολιτικοί.
μωρε μαζί σου
Στο συγκεκριμένο εκλογικό όμως, όλο το υπόβαθρο αλλά κυρίως ο συνδυασμός με το σύνθημα, το απογείωσε
για μένα τουλάχιστον :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”