!!! DEVELOPMENT MODE !!!

who did it better?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Επικ κριντζάρισμα νιώθω με ποστ

Κασπν
7
26%
Ναιδα
4
15%
επανεμφανιση μποτ (αντερ, πηζον) 10ωρες πριν τις εκλογες
16
59%

Σύνολο ψήφων: 27

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: who did it better?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Casp έγραψε: 23 Μάιος 2023, 01:20 Καλα ντε, θα συγκρατηθω και δεν θα ξαναγραψω updates για να μην παθετε σοκ. Λες και ειστε ανηλικα ή λες και μιλαω για ατομο που γνωριζετε. (Ουτε στην κολλητη μου δεν θα ελεγα αυτα που γραφω εδω). Ναι εννοειται πως θα μετανιωνω οπως μετανιωνω για πολλα πραγματα που γραφω και που γενικα μπαινω σε φορουμ, αλλα δεν θα μου κανει ουτε κακο αυτη η «εξομολογηση». Εδω οι δικοι μου ειναι ετοιμοι να μας στειλουν στο νοσοκομειο και δεν θα τον δεχτουν ποτε και θα με πειραξει το κραξιμο ακυρων αγνωστων σε ενα φορουμ ή που θα γελανε μαζι μου. :lol:

Τεσπα, αφου ενοχληστε και με κραζετε, δεν εχει ουτε νοημα να μοιραζομαι τιποτα. Νοημα θα ειχε αν εστω 2-3 ανθρωποι χαιρονταν με αυτα που εγραφα ή εστω με καταλαβαιναν. Αν με κραζουν και το βρισκουν ολοι κατακριτεο να εκφραζομαι, τοτε το κοβω. Οχι «για το καλο μου», αλλα επειδη ειναι σαν να γραφω στον τοιχο. Καλυτερα να τα γραφω σε ημερολογιο.
Μην τους ακους, ξαναγράψε.
Είμαστε όλοι αυτιά να ακούσομεν τα πάντα για τις εκβολές του Ασπρόκρεμου (και) σήμερα.
Διψαμε για γεωγραφία.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Casp έγραψε: 23 Μάιος 2023, 01:20 Καλα ντε, θα συγκρατηθω και δεν θα ξαναγραψω updates για να μην παθετε σοκ. Λες και ειστε ανηλικα ή λες και μιλαω για ατομο που γνωριζετε. (Ουτε στην κολλητη μου δεν θα ελεγα αυτα που γραφω εδω). Ναι εννοειται πως θα μετανιωνω οπως μετανιωνω για πολλα πραγματα που γραφω και που γενικα μπαινω σε φορουμ, αλλα δεν θα μου κανει ουτε κακο αυτη η «εξομολογηση». Εδω οι δικοι μου ειναι ετοιμοι να μας στειλουν στο νοσοκομειο και δεν θα τον δεχτουν ποτε και θα με πειραξει το κραξιμο ακυρων αγνωστων σε ενα φορουμ ή που θα γελανε μαζι μου. :lol:

Τεσπα, αφου ενοχληστε και με κραζετε, δεν εχει ουτε νοημα να μοιραζομαι τιποτα. Νοημα θα ειχε αν εστω 2-3 ανθρωποι χαιρονταν με αυτα που εγραφα ή εστω με καταλαβαιναν. Αν με κραζουν και το βρισκουν ολοι κατακριτεο να εκφραζομαι, τοτε το κοβω. Οχι «για το καλο μου», αλλα επειδη ειναι σαν να γραφω στον τοιχο. Καλυτερα να τα γραφω σε ημερολογιο.
οι 2-3 που χαίρονται να σε βλέπουν να ξεφτιλίζεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου και να μην έχεις κανένα ένστικτο ιντερνετικής αυτοσυντήρησης παίζει να είναι πιο προβληματικοι από σένα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:56 Η χρηστρια που γκρεμισε τον πουριτανισμο.Πηξτε.
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 22 Μάιος 2023, 21:55 Ας ξεκινήσουμε με το ποιος κλώνος είσαι εσύ
Δεν είμαι κλώνος ρε γαβ γαβ, είμαι πολύ παλιός εγγεγραμμένος στο φλώρουμ, αλλά δεν έμπαινα παρά ελάχιστα, παίζει να χα 5-6 ποστ στο παλιό.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

vantono έγραψε: 23 Μάιος 2023, 01:38 Απαγορεύονται τα κομματοσκυλα δω μέσα. Σταματήστε να λερωνετε το θεσπέσιο αυτό νήμα με τα πολιτικά σας. Σεβαστείτε το γεγονός ότι είναι ήδη λερωμένο με κάτι άλλο, που σε σύγκριση με τα πολιτικά σας είναι αμβροσία, αγαπητοί.
Αυτό και η διάρροια του Μπακογιάννη.
Ρε σταμάτα δε μπορώ :smt005:
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

masterridley έγραψε: 23 Μάιος 2023, 16:27
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 22 Μάιος 2023, 21:55 Ας ξεκινήσουμε με το ποιος κλώνος είσαι εσύ
Δεν είμαι κλώνος ρε γαβ γαβ, είμαι πολύ παλιός εγγεγραμμένος στο φλώρουμ, αλλά δεν έμπαινα παρά ελάχιστα, παίζει να χα 5-6 ποστ στο παλιό.
Πολύ πιστευτό
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 24 Μάιος 2023, 20:46
masterridley έγραψε: 23 Μάιος 2023, 16:27
Πολύ πιστευτό
:P
Παρατηρητής...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”