Κορίτσι μου γλυκό φυσικά και είδε ο δικός της αυτά που του ανέφερα εγώ απέξω απέξω πλυν όμως σαφώς ότι έκανε στο παζάρι το ζούδι. Και την έπιασε πονοκέφαλος την κοπέλα την καημένη και ήθελε να φύγει. Ε την έφυγε μια και καλή. Μη χαλάμε το ωραίο ετούτο νήμα της κασπ όμως. Μην το χαλάμε.Καρολίνα έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:21Κάτι θα είδε ο δικός της που δεν μπορείς/αρνείσαι να το δεις εσύ.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:18Τον πούλο τον πήρε από τον δικό της. Και όταν λέω πήρε τον πούλο εννοώ την σουτιασε. Αν είχε γίνει οτιδήποτε μαζί του(του έτσι μου) να είσαι σίγουρη θα το είχα μάθει.Καρολίνα έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:07
Αυτό παίζει και να έχει γίνει, μόνο ο Έτσι και αυτή το ξέρουν και σε δουλεύουν ψιλό γαζί.![]()
Άλλωστε, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τα μαθαίνουν πάντα τελευταίοι, όσο εξυπνοπούλια και αν πιστεύουν ότι είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
who did it better?
Re: who did it better?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τώρα που με αποκαλύψατε, να δεις τι δούλεμα έχει να πέσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:22Bazoomba έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:20Κρινοντας απο την ειρωνεια με την οποια αναφερθηκε στον Θανο μας, τεινω να πιστεψω οτι ποτε της δεν ξεχασε το Κουλι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:11
Ορίστε από μένα, έχω και εναλλακτική πρόταση αλλά θέλει λίγη περισσότερη μανούρα.![]()
![]()
Η καρδια της ητο μαζι του απο την αρχη, κι ας τονιζε με καθε δυνατο τροπο οτι η ΝΔ θα πληρωσει την ανικανοτητα της να διαφοροποιηθει απο την αριστερη πτερυγα τση βουλης ( Μπακογιαννισμο το ονομαζε).
Μας κοροιδεψε ολους με την βαθια υποκριτικη τεχνη της.![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να τολμήσω να σχολιάσω τι βλέπω ή θα με κόψει το θολοκουλτουριάρικο ''ΕΣΡ'' του πχώρουμ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:22Bazoomba έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:20Κρινοντας απο την ειρωνεια με την οποια αναφερθηκε στον Θανο μας, τεινω να πιστεψω οτι ποτε της δεν ξεχασε το Κουλι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:11
Ορίστε από μένα, έχω και εναλλακτική πρόταση αλλά θέλει λίγη περισσότερη μανούρα.![]()
![]()
Η καρδια της ητο μαζι του απο την αρχη, κι ας τονιζε με καθε δυνατο τροπο οτι η ΝΔ θα πληρωσει την ανικανοτητα της να διαφοροποιηθει απο την αριστερη πτερυγα τση βουλης ( Μπακογιαννισμο το ονομαζε).
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τσιμπάς πολύ, γλυκούλα. Και επίσης το νήμα δεν είναι της Κασπ.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:25Κορίτσι μου γλυκό φυσικά και είδε ο δικός της αυτά που του ανέφερα εγώ απέξω απέξω πλυν όμως σαφώς ότι έκανε στο παζάρι το ζούδι. Και την έπιασε πονοκέφαλος την κοπέλα την καημένη και ήθελε να φύγει. Ε την έφυγε μια και καλή. Μη χαλάμε το ωραίο ετούτο νήμα της κασπ όμως. Μην το χαλάμε.Καρολίνα έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:21Κάτι θα είδε ο δικός της που δεν μπορείς/αρνείσαι να το δεις εσύ.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:18
Τον πούλο τον πήρε από τον δικό της. Και όταν λέω πήρε τον πούλο εννοώ την σουτιασε. Αν είχε γίνει οτιδήποτε μαζί του(του έτσι μου) να είσαι σίγουρη θα το είχα μάθει.
Άλλωστε, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τα μαθαίνουν πάντα τελευταίοι, όσο εξυπνοπούλια και αν πιστεύουν ότι είναι.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Άρα έβαλες κι εσυ το χεράκι σου...Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:25Κορίτσι μου γλυκό φυσικά και είδε ο δικός της αυτά που του ανέφερα εγώ απέξω απέξω πλυν όμως σαφώς ότι έκανε στο παζάρι το ζούδι. Και την έπιασε πονοκέφαλος την κοπέλα την καημένη και ήθελε να φύγει. Ε την έφυγε μια και καλή. Μη χαλάμε το ωραίο ετούτο νήμα της κασπ όμως. Μην το χαλάμε.Καρολίνα έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:21Κάτι θα είδε ο δικός της που δεν μπορείς/αρνείσαι να το δεις εσύ.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:18
Τον πούλο τον πήρε από τον δικό της. Και όταν λέω πήρε τον πούλο εννοώ την σουτιασε. Αν είχε γίνει οτιδήποτε μαζί του(του έτσι μου) να είσαι σίγουρη θα το είχα μάθει.
Μήπως όμως βασίστηκες στα φαινόμενα του μυαλού σου βασει των παθών σου;
Η ζήλεια τελικά είναι γνώρισμα και των δυο σας...
Παρατηρητής...
- Dwarven Blacksmith
Είμαι περίεργος να ακούσω, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ αμνηστία.Πασιφάη έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:28Να τολμήσω να σχολιάσω τι βλέπω ή θα με κόψει το θολοκουλτουριάρικο ''ΕΣΡ'' του πχώρουμ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:22Bazoomba έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:20
Κρινοντας απο την ειρωνεια με την οποια αναφερθηκε στον Θανο μας, τεινω να πιστεψω οτι ποτε της δεν ξεχασε το Κουλι.
![]()
![]()
![]()
ksk έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:29
Άρα έβαλες κι εσυ το χεράκι σου...
Ναι σωστά έπρεπε να την αφήσω να τον καβαλήσει για να βγάλω συμπέρασματα. Έλα σε παρακαλώ τώρα. Έβαλε τα χεράκια και έβγαλε τα ματάκια της. Ας πρόσεχε σε ποιον κωλοτρίβεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Νόμος ανταπόδοσηςNaida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:32ksk έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:29
Ναι σωστά έπρεπε να την αφήσω να τον καβαλήσει για να βγάλω συμπέρασματα. Έλα σε παρακαλώ τώρα. Έβαλε τα χεράκια και έβγαλε τα ματάκια της. Ας πρόσεχε σε ποιον κωλοτρίβεται.
Παρατηρητής...
δεν πειράζει, ηταν πολυ καλή.

Αν τον καβαλούσε, δεν θα έφταιγε μόνο αυτή, αλλά πρωτίστως ο δικός σου που την άφησε να το κάνει.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:32ksk έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ξέρω.
Μπορώ και καλύτερα αλλά και με πρώτη/δεύτερη, σας έχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλοσυνη σου παντως που την καλεσες να πατε μαζι για ψωνια να μην ειναι μονη της η καημενη.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:25Κορίτσι μου γλυκό φυσικά και είδε ο δικός της αυτά που του ανέφερα εγώ απέξω απέξω πλυν όμως σαφώς ότι έκανε στο παζάρι το ζούδι. Και την έπιασε πονοκέφαλος την κοπέλα την καημένη και ήθελε να φύγει. Ε την έφυγε μια και καλή. Μη χαλάμε το ωραίο ετούτο νήμα της κασπ όμως. Μην το χαλάμε.Καρολίνα έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:21Κάτι θα είδε ο δικός της που δεν μπορείς/αρνείσαι να το δεις εσύ.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2023, 22:18
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.