Nostalgia έγραψε: 24 Οκτ 2018, 21:31
ΓΓ, ερωτηση ρε αγορι μπας και μπω στο πνευμα, το "δια ταυτα" ποιο ειναι; Ποια ειναι η ανησυχια που σε τρωει;
Σε λαθος ατομο εχεις εντοπισει την ανυσηχια
Εγω την εντοπιζω σtον διαχειριστη και τον συντονιστη οι οποιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν την επιλογη τους για ανεαη καταγραφη των ip των χρηστων ως ουσιαστικα κατι που δεν μπορουν να αποφυγουν
Βλεπω ξεκαθαρα οτι τους ενοχλει το οτιν μια ξεκαθαρα δικη τους επιλογη
Δεν τους καθεται καλα επικοινωνιακα θεωρω
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Στις περιπτώσεις που ζητήθηκε IP (στο παλιό αναφέρομαι), δώσαμε IP τη στιγμή της δημοσίευσης. Άρα είχαμε timestamp.
Εχετε εδω timestamp και δεν ενημερωσατε τα μελη;
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 21:32
Εσεις διατηρειτε αρχειο timestamp;
Αν δεν διατηρειτε και δωσετε και ip που χρησιμοποιηθηκε και απο αλλο χρηστη παραβιασατε τα προσωπικα δεδομενα του χρηστη που απλα ετυχε να εχει και αυτος την συγκεκριμενη ip
Το τι θα κανουν μετα οι αρχες δεν εχει καμια σημασια
Το timestamp εδώ είναι η ώρα και το λεπτό της ανάρτησης. Συνδυαζόμενα με την IP και το timestamp του provider οι αρχές μπορούν να βρουν ένα χρήστη.
Επίσης έχεις μπερδέψει το σύμπαν.. Δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων η παροχή στοιχείων στις αρμόδιες αρχές αν αυτές το ζητήσουν νόμιμα ή ακόμα και αυτοβούλως κατά την κρίση μας προς έρευνα αν θεωρούμε ότι υπάρχει παράνομη δραστηριότητα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Εγω ενημερωνομαι οτι καταγραφετε τις ip μου
Και μαλιστα μου γνωστοποιειτε και το αρχειο των καταγεγραμμενων ip το οποιο μαλιστα μπορω να κατεβασω
Αλλα καταλαβαινω οτι εσεις γνωριζετε και το σε ποια χρονικα σημεια της περιοδου μου στο φορουμ αντιστοιχουν οι ip αυτες ενω εγω δεν εχω τετοια ενημερωση
Καλα το καταλαβαινω;
Δεν εχω κατι να κρυψω
Απλα επισημαινω οτι τα παιδια επελεξαν να καταγραφουν και τα χρονικα σημεια στα οποια αντιστοιχουν οι ip τις οποιες καταγραφουν και επελεξαν επισης να μην γνωστοποιουν τα χρονικα σημεια αυτα και στους χρηστες
Επιλογη τους ειναι
Το ηθελαν και το εκαναν πραξη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 21:39
Εγω ενημερωνομαι οτι καταγραφετε τις ip μου
Και μαλιστα μου γνωστοποιειτε και το αρχειο των καταγεγραμμενων ip το οποιο μαλιστα μπορω να κατεβασω
Αλλα καταλαβαινω οτι εσεις γνωριζετε και το σε ποια χρονικα σημεια της περιοδου μου στο φορουμ αντιστοιχουν οι ip αυτες ενω εγω δεν εχω τετοια ενημερωση
Καλα το καταλαβαινω;
Σωστά. Το έχεις αποδεχτεί βέβαια στους όρους χρήσης:
Όροι Χρήσης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 02:03
«Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για τη δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων».
Ε η κάθε δημοσίευση έχει και ώρα οπότε καλά τα λες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 21:43
Δεν εχω κατι να κρυψω
Απλα επισημαινω οτι τα παιδια επελεξαν να καταγραφουν και τα χρονικα σημεια στα οποια αντιστοιχουν οι ip τις οποιες καταγραφουν και επελεξαν επισης να μην γνωστοποιουν τα χρονικα σημεια αυτα και στους χρηστες
Επιλογη τους ειναι
Το ηθελαν και το εκαναν πραξη
Εγώ πιστεύω οτι βαριόντουσαν και έλεγαν τι να κάνουμε τι να κάνουμε σήμερα, και έκαναν αυτό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.