Ρε συ, με τις Σέρρες υπάρχει συγκεκριμένο θέμα και γι' αυτό το σχολιάζω. Ας βγάζανε όποιο κόμμα θέλανε, αυτόν απλά (λόγω επιλογών του) θα έπρεπε να τον μαυρίσουν.sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:29Ναι ναι, το θεματάκι αυτό περιορίζεται στον νόμο Σερρών και τις Σερραίες.Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:25Σερραίους, αυτό μόνο. Ή καλύτερα, Σερραίες (οκ, ξέρω κάποιοι θα παρεξηγηθούν τώρα, αλλά όσοι είναι από εδώ γύρω καταλαβαίνουν τι εννοώ).Bazoomba έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:16
Μιλας σοβαρα ;![]()
Αυτους bic απανω στις Σερρες τι πρεπει να τους αποκαλεσουμε κατα την γνωμη σου; Η μηπως η νωπη λαικη εντολη ειναι υπερανω κριτικης γιατι επειδη, αφου, αλλα...Ντεμοκρασυ;
Φαντάζομαι ότι δεν μου το ρωτάς στα σοβαρά αυτό τώρα, έτσι Μπαζ; Την άποψή μου για τον συγκεκριμένο και τις επιλογές του την έχω πει δεκάδες φορές. Ακόμα και σήμερα, ήταν το μόνο σημείο με το οποίο συμφώνησα με τον Αρίστο σε νήμα του.
Δεν είναι αυτό που νομίζουμε,, όλοι οι υπόλοιποι είναι αγιώς, δεν είναι έτσι.
Γελάω και καλά.![]()
Για το σύνολο που λες, καταλαβαίνω μεν ότι διαφωνείς, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε την άποψη της πλειοψηφίας. Τώρα, αν θεωρείς την πλειοψηφία "άβουλα ηλίθια πρόβατα" ή "βολεμένα αρπακτικά", τι να σου πω; Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι η πλειοψηφία. Εκτός κι αν, με τίποτα μαγικά μαθηματικά, αποδείξεις ότι δεν είναι η πλειοψηφία αλλά το 5% του πληθυσμού (ναι, το είδα, γι' αυτό το αναφέρω, μη βλέπεις που δεν σου απάντησα εκεί