!!! DEVELOPMENT MODE !!!

είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:15
Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:12
Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:53
Ρε Χελώνε, κάτσε για να καταλάβω δηλαδή, επειδή εσύ θα μας τρελάνεις. Αυτό που λες είναι, ότι ο Κούλης ξεβρακώνει αμυντικά την Ελλάδα;

(Είδες, το συμμάζεψα σε κάτω από 3 γραμμές για να μπορείς να το διαβάσεις, μια που τις παραγράφους δεν τις αντέχεις όπως λες).
Είδες ρε στυλό τί λέει ο Τρολέμπορας? Θα μας τρελάνει το εγγλεζάκι. Αυτό το άτομο ήταν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, έ?
Όχι, πού; Για δώσε να δω. Είναι τόσα τα νήματα και τα ποστς που φυσικά και δεν μπορώ να τα δω όλα (κάνω κι άλλα πράματα ταυτόχρονα, φυσικά, στη δουλειά είμαι).

Σ' αυτό που ρώτησα εγώ, θα απαντήσεις;
viewtopic.php?p=3031377#p3031377
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:46 ...
Δεν ελέγχεις τις υπερδυνάμεις σου,δηλαδή μια σχολή στυλ Xavier Xmen να βοηθούσε. Δηλαδή φαντάσου να ήσουν σφόδρα μητσοτακικός, πιστεύει κανείς ότι θα υπήρχε τώρα αυτό το νήμα; ή αν ήσουν σφόδρα φιλοουκρανός δεν θα είχαν πάρει οι Ρώσοι το Κιεβο ήδη από πέρσι;
Εκτός κι αν τις ελέγχεις τελικά τις υπερδυνάμεις σου και για αυτό βλέπουμε ότι βλέπουμε.
Σε παρακαλώ μην συμφωνήσεις μαζι μου ή πεις καλό λόγο για μένα, δεν τα γράφω από κακό αυτά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:15
Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:15
Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:12

Είδες ρε στυλό τί λέει ο Τρολέμπορας? Θα μας τρελάνει το εγγλεζάκι. Αυτό το άτομο ήταν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, έ?
Όχι, πού; Για δώσε να δω. Είναι τόσα τα νήματα και τα ποστς που φυσικά και δεν μπορώ να τα δω όλα (κάνω κι άλλα πράματα ταυτόχρονα, φυσικά, στη δουλειά είμαι).

Σ' αυτό που ρώτησα εγώ, θα απαντήσεις;
viewtopic.php?p=3031377#p3031377
Α, αυτό έλεγες; ΟΚ, ναι, αυτό το είχα δει. Ε, τι μ' αυτό; Προσωπικά ήμουν εναντίον στρατιωτικής αποστολής (για διάφορους λόγους), αλλά από τη στιγμή που έπρεπε να πάρει ξεκάθαρη θέση στο διεθνές στερέωμα, προφανώς ήταν η κίνηση που έπρεπε να κάνει (κατ' αναλογία με το φίλημα του δαχτυλιδιού του Νονού) για να δείξει με ποια πλευρά είμαστε.

Και επανέρχομαι. Ο Μητσοτάκης αποδυναμώνει την εθνική μας άμυνα, επειδή έστειλε κάποια ψίχουλα στην Ουκρανία; Ειδικά ο Μητσοτάκης, με όλες τις συμφωνίες και τις παραγγελίες που έχει κάνει ως τώρα; Μήπως να το ξανασκεφτείς;...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Η ΝΔ πηρε 54% στους ελευθερους επαγγελματιες και 47% στους αγροτες.
Αυτοι δεν ειναι αριθμοι φοβου.
Οταν σε καθε τριημερο γεμιζαν τα ξενοδοχεια και οι ταβερνες σε ολη τη χωρα απο εκδρομεις,ειναι προφανες οτι το αφηγημα των παλαβων ερχεται σε αντιθεση με την πραγματικοτητα.Και αν επιλεγεις να συγκρουστεις με την πραγματικοτητα,κακο του κεφαλιου σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

vantono έγραψε: 22 Μάιος 2023, 12:57
Παντως το ΚΚ€ κερδισε τα ποσοστα που ειχε προ μνημονιου δηλαδη το παλιο 8% και μαζι με την νουδου που και αυτη κερδισε το 40%
δηλαδη το προ μνημονιου ποσοστο της.
Αυτα ειναι τα δυο κομματα που ειναι οι δυο μεγαλοι κερδισμενοι των εκλογων και οπως επισημανε σωστα
ο Green Dragon το διλημμα μνημονιο η αντιμνημονιο τωρα πια ειναι πλαστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 22 Μάιος 2023, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:39 ή οι ψηφοφόροι της νδ δεν αλλάζουν κόμμα ούτε με λοβοτομή

Εικόνα
Αυτά είναι κομμουνιστικά συμπλέγματα περισσότερο
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

under έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:29 Η ΝΔ πηρε 54% στους ελευθερους επαγγελματιες και 47% στους αγροτες.
Οταν σε καθε τριημερο γεμιζαν τα ξενοδοχεια και οι ταβερνες σε ολη τη χωρα απο εκδρομεις,ειναι προφανες οτι το αφηγημα των παλαβων ερχεται σε αντιθεση με την πραγματικοτητα.Και αν επιλεγεις να συγκρουστεις με την πραγματικοτητα,κακο του κεφαλιου σου.
Και τα νούμερα στα πολύπαθα από τους πρόσφυγες νησιά λένε πολλά. Κι εκεί κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:35
under έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:29 Η ΝΔ πηρε 54% στους ελευθερους επαγγελματιες και 47% στους αγροτες.
Και τα νούμερα στα πολύπαθα από τους πρόσφυγες νησιά λένε πολλά. Κι εκεί κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.
Μα γι αυτο λεω οτι ειναι θριαμβος του Μητσοτακη και οτι η ΝΔ ηταν κυβερνηση που εδωσε απαντησεις σε καιρια ζητηματα που απασχολουν μεγαλες μαζες πολιτων.
50% στα Δωδεκανησα πως ηρθε ; Αναπτυξη και Ραφαλ.
Δεν θα ερχοταν αυτος ο αριθμος χωρις ενα απο τα δυο.
Και ασε τους καμμενους να λενε οτι η Ελλαδα πειναει και οτι ο Μητσοτακης σκοτωνει παιδια στα τρενα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Sid Vicious έγραψε: 22 Μάιος 2023, 14:18
Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:46 ...
Δεν ελέγχεις τις υπερδυνάμεις σου,δηλαδή μια σχολή στυλ Xavier Xmen να βοηθούσε. Δηλαδή φαντάσου να ήσουν σφόδρα μητσοτακικός, πιστεύει κανείς ότι θα υπήρχε τώρα αυτό το νήμα; ή αν ήσουν σφόδρα φιλοουκρανός δεν θα είχαν πάρει οι Ρώσοι το Κιεβο ήδη από πέρσι;
Εκτός κι αν τις ελέγχεις τελικά τις υπερδυνάμεις σου και για αυτό βλέπουμε ότι βλέπουμε.
Σε παρακαλώ μην συμφωνήσεις μαζι μου ή πεις καλό λόγο για μένα, δεν τα γράφω από κακό αυτά.
Συγκρατούμαι με το ζόρι. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:46
Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2023, 02:33
Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:49

:+1:
κωλδρονε βγηκες απ το καβουκι σου μικρο , κοντό , πουτινακι ?
Της .... σου το νινάκι. :c020:
Σ έχουν με χάπια η το αποδέχθηκες ?
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Επίσης κοροιδευετε τον Ανδρουλάκη...
Να σας θυμίσω και πως πριν πολλα χρονια όλοι έβριζαν Μητσοτάκη.. Ακόμα και η μάνα του δήλωνε, μην μας βρει αυτό το κακό... Και φυσικά, οι φίλοι μας οι ΝΔτες τον κορόιδευαν

Με το κατάλληλο επιτελείο και τους χρηματοδότες και κάποια ικανότητα (του την δίνω) , όλα γινονται και για τον καθενα, ακόμα και για τον Ανδρουλάκη
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:06
Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:46
Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2023, 02:33

κωλδρονε βγηκες απ το καβουκι σου μικρο , κοντό , πουτινακι ?
Της .... σου το νινάκι. :c020:
Σ έχουν με χάπια η το αποδέχθηκες ?
Κυβέρνηση βγήκε?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

dna replication έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:11

καλά, τραγούδα..
όταν έρθει η νέα αυξηση στα τιμολόγια του ρεύματος εσύ να τη στειλεις στον άνεμο και στον ηλιο να πληρωθεί
γω συγκεκριμμενα θα την στειλω στον ηλιο. και θα την πληρωσει. εβαλα φωτοβολταικα, με κουλικη επιδοτηση. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 12:22
vantono έγραψε: 22 Μάιος 2023, 11:56
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 10:33 η ΝΔ βέβαια είχε τρομερή συσπείρωση αφού όλοι τη ψηφίσανε υπό το φόβο του να μην έρθουν οι ζαίοι. τώρα που είδανε ότι οι ζαίοι δεν έρχονται ούτε με σφαίρες η συσπείρωση αυτή ενδέχεται να χαλαρώσει
Πόσο πολιτικά αναλφάβητος πρέπει να εισαι βρε φίλε, για να πιστευεις οτι έρχονται οι ζαίοι?
Εδω εγώ που ειμαι και ψιλοσταπαπάρια μου με την πολιτικη και ελαχιστα ασχολούμαι, το να εβγαιναν οι ζαιοι το ειχα για σεναριο sci-fi. Ημουν σιγουρος για ξεκάθαρη νικη ΝΔ με 5 μινιμουμ έως 7 μαξ μονάδες διαφορά (η αληθεια ειναι οτι τετοιο πανηγυρικο θρίαμβο που εσκασε οχι, δεν τον ειχα προβλεψει).

Αλλα οσοι ελεγαν "μονοδρομος η ΝΔ για να μη βγουν οι ζαιοι", δεν πρεπει να ειναι και πολύ μόνιμοι κάτοικοι του πλανήτη μας, γενικά.
Οσοι το ελεγαν αυτο ΝΔ ηθελαν να ψηφισουν ουσιαστικά, και μαλλον ηθελαν να περάσουν οτι το κανουν αναγκαστικά γιατι οι αλλοι ειναι χειρότεροι. Για ποιο λόγο να το εκαναν αυτο και να μην ελεγαν στα ισα οτι γουσταρουν ΝΔ, δεν μπορω να ξερω.
κι όμως, στις τάξεις της κεντροδεξιάς, δεξιάς και ακροδεξιάς αυτός ήταν ο μεγάλος φόβος
σκέψου ότι φίλος μου ο οποίος μου είχε πρήξει τα @@ για τον κασιδιάρη τελικά ψήφισε ΝΔ. μου λέει "ας είμαστε σοβαροί, μη βγει κάνας συριζα και τρέχουμε"
ο οποίος πριν μια βδομάδα έβριζε τη νδ για τον αποκλεισμό του κασιδιάρη (!!!)
Ακριβως ετσι!!

Ο κολλητος μου φιλος εχει καταγωγη απο τα Κατεχομενα της Κυπρου αλλα δυστυχως παρολο που γεννηθηκε και μεγαλωσε εδω στην Ελλαδα
δεν εχει το δικαιωμα να ψηφισει.

Ο ιδιος μου ειπε πως αν ειχε το δικαιωμα να ψηφιζει θα ψηφιζε το ΕΠΑΜ του Δημητρη Καζακη αλλα εχθες το βραδυ που τηλεφωνηθηκαμε μου
ειπε πως καλυτερα να βγει ο Κουλης παρα ο εθνοπροδοτης Τσιπρας που μονο στο ακουσμα του ονοματος του γινεται πυρ και μανια.

Εγω ο ιδιος ψηφισα Κυριακο Βελοπουλο αλλα απογοητευτηκα απο το αποτελεσμα γιατι προσδοκουσα κυβερνηση συνεργασιας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
χωρις Κουλη αρχηγο της ΝΔ.

Εδω και αρκετα χρονια απεχθανομαι τις μονοκομματικες κυβερνησεις με αυτοδυναμια γιατι στην φτωχη και καταφρονεμενη Ψωροκωσταινα
οι πολιτικοι ανεξαρτητως ιδεολογιας και κομματικης παραταξης συμπεριφερονται στην χωρα και τους υπηκοους της ως φεουδο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

οκ, τα πηρε, και μπραβο του.

να δουμε τωρα τι θα τα κανει. οι 180 εδρες, του δινουν δικαιωμα να κανει αξιολογηση δυ, ισως ακομη και απολυσεις.

εχει τα κακαλα να τα κανει, η θα κολωσει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”