Αλλά μόλις είδα τον τίτλο του νήματος, δεν άντεξα...

Αριχιδων μάλλον θες να πεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 11:55 Ήρθε η ώρα ο σρζ να μετατραπεί από αρχηγικό κόμμα σε κόμμα αρχών

Να μοιράζουμε από 12.5% σε 8 κόμματα και ο κάθε αρχηγός να κυβερνήσει από 6 μήνες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 10:46 αυτός πάντως, που είναι σοβαρός, αντικειμενικός και δεν αντιμετωπίζει την πολιτική με οπαδικούς όρους, ακόμη και ΝΔ να ψήφισε, καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό να υπάρχει διαφορά της τάξης του 20% ανάμεσα στο πρώτο κόμμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. βγαίνει χαμένη η ίδια η δημοκρατία με τέτοια ποσοστά
Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 11:37 Μου το στείλαν χθες και δεν ήθελα να το ανεβάσω κάπου επειδή δεν είναι στο στυλ μου.
Αλλά μόλις είδα τον τίτλο του νήματος, δεν άντεξα...
![]()
προφανώς και δεν είπα κάτι τέτοιοOtto Weininger έγραψε: 22 Μάιος 2023, 12:20Να μοιράζουμε από 12.5% σε 8 κόμματα και ο κάθε αρχηγός να κυβερνήσει από 6 μήνες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 10:46 αυτός πάντως, που είναι σοβαρός, αντικειμενικός και δεν αντιμετωπίζει την πολιτική με οπαδικούς όρους, ακόμη και ΝΔ να ψήφισε, καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό να υπάρχει διαφορά της τάξης του 20% ανάμεσα στο πρώτο κόμμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. βγαίνει χαμένη η ίδια η δημοκρατία με τέτοια ποσοστά
και για να πω την αλήθεια, χαίρομαι που βγήκε η ΝΔ και όχι ο Συριζα αλλά θέλω να έχει οριακή πλειοψηφία έτσι ώστε κάθε κίνησή της να τη ζυγίζει. τώρα με τη πλειψηφία που θα έχει με τις επόμενες εκλογές, θα κάνει ό,τι θέλει χωρίς να πολυσκέφτεται το πολιτικό κόστος. γι'αυτό λέω πως προτιμώ τις ισορροπίες από τις παντοδυναμίεςOtto Weininger έγραψε: 22 Μάιος 2023, 12:20Να μοιράζουμε από 12.5% σε 8 κόμματα και ο κάθε αρχηγός να κυβερνήσει από 6 μήνες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 10:46 αυτός πάντως, που είναι σοβαρός, αντικειμενικός και δεν αντιμετωπίζει την πολιτική με οπαδικούς όρους, ακόμη και ΝΔ να ψήφισε, καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό να υπάρχει διαφορά της τάξης του 20% ανάμεσα στο πρώτο κόμμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. βγαίνει χαμένη η ίδια η δημοκρατία με τέτοια ποσοστά
όλοι αυτοί δεν πήραν έδρα;