George_V έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:52Έχει νόημα να αναμένουμε τα επόμενα γκάλοπ η πάλι παπαριες θα μας σερβίρουν?
Δεν έχω ιδέα... Αν κάποιοι δικαιούνται να παραπονιούνται για τις δημοσκοπήσεις, είναι η ΝΔ, η Ελληνική Λύση και ίσως το ΠΑΣΟΚ.
Η μόνη ελπίδα να βγάζει κάποιο μικρό νόημα μια δημοσκόπηση είναι να τη δεις σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρείας (για να μην κάθεσαι να ψάχνεις μεθοδολογία κτλ) και μόνο ως προς την ανοδική - καθοδική τάση, λιγότερο ως προς το ίδιο το ποσοστό.
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:53Ίσως είναι και καλό με την έννοια ότι για να συνεργαστούν μαζί του - και τα ποσοστά τους δεν είναι αμελητέα - θα αναγκαστεί να σπάσει το απολύτως προσωποπαγές του κόμματός του, δεν πρόκειται να δεχτούν να είναι εξαφανισμένοι.
Στα αρνητικά καταγράφεται η ρωσοφιλία που δεν έχουμε ελπίδες να περιοριστεί, η μεγάλη ασθένεια του ελληνικού εθνικισμού.
Ο πιο συζητήσιμος πάντως από αυτά που ξέρω είναι ο Μπογδάνος.
Μακάρι να έχεις δίκαιο, προσωπικά βλέπω να θέτει σκληρούς όρους, από απαίτηση για προσχώρηση στον ίδιο ("με τη μάπα μου φάτσα - κάρτα στο ψηφοδέλτιο μπήκα στη Βουλή άνετος, τσου ρε ανύπαρκτοι" θα πει και άντε να του φέρεις αντίρρηση) μέχρι το να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλες τις λίστες πανελλαδικά (δεν θα έχουμε σταυρούς στις εκλογές του Ιουνίου).
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.