!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αιτία της πανωλεθριας Σύριζα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Re: Αιτία της πανωλεθριας Σύριζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:54
Libre arbitre έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:53
Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:46

Πιστευω οτι η διαφορα θα μειωθει οπως μειωθηκε απο τις ευρωεκλογες στις εθνικες εκλογες του 2019.

Ποσο δεν ξερω.

.
Είμαστε στο 95% της ενσωμάτωσης και δεν άλλαξε κάτι :p

Δεν λεω για αποψε βρε βλακα αλλα για τις δευτερες εκλογες. :smt005:

.
Καλά μην εκνευρίζεσαι! Δεν σε έβρισα... Τα λέμε στις δεύτερες εκλογές :P
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:16
taliban έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:12
Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:11

Ρε τρελλαμενοι ξεχνατε οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωκοπησαν την Ελλαδα;

Ξεχνατε οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστανε πλεον 700 εκατομμυρια απο θαλασσοδανεια;

Αντε που θα μας το παιξετε παρθενες.

.
Εσύ ξεχνάς πως ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολίτευση ήταν
Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ.

Οσο ανυπαρκτος και να ηταν, ουτε κλεφτης υπηρξε, ουτε χουντα εστησε οπως ο Κουλης γι' αυτο το σημερινο αποτελεσμα ειναι απαραδεκτο.

Ουσιαστικα οδηγειται η χωρα σε κατοχη απο το Μητσοτακεικο και τους Ολιγαρχες χωρις αντιπολιτευση και χωρις κανενα ελεγχο.

Και τωρα θα κανουν χειροτερα.

.
Μια χαρά "χούντα" είχε στήσει. Ζήσαμε διάφορα αίσχη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Αντί λίστας Πέτσα είχαμε την κομματική ΕΡΤ και τον Βλαξεβάνη. Αντί του θεάτρου με τα κομματικά στελέχη που παρίσταναν τους επιβάτες τραίνων είχαμε το θέατρο με τους νεκρούς στο μάτι. Αντί του Ντογιάκου είχαμε την Θάνου και εκείνη τη νταντά του Τζανακόπουλου (δε θυμάμαι το όνομά της). Αντί των υποκλοπών είχαμε τις στημένες κατηγορίες για το ανύπαρκτο πολιτικό σκάνδαλο Νοβάρτις, με άσχετους όπως ο Πικραμένος να λασπώνονται για μια πενταετία.

Τα ίδια χάλια ήταν οι ζαίοι, και όπως έγραψα και μερικές σελίδες πίσω, σήμερα έπαθαν ό,τι έπαθαν επειδή αντί να κάτσουν να κάνουν μια αυτοκριτική μετά τη φάπα του 19, αλλάζοντας ριζικά την ηγετική ομάδα τους, επένδυσαν στην τοξικότητα και στο να κάνουν viral στη νεολαία συνθήματα όπως το #Μητσοτάκη_γ@μιέσ@ι.
-_-
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ποια χουντα ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ;

Ξεχνας οτι ο ΚΟυλης με το που βγηκε πρωθυπουργος εθεσε υπο τον ελεγχο του πολιτικου του γραφειου την ΕΡΤ και την ΕΥΠ;

ΦΑνηκε απο τοτε οτι το πηγαινε για χουντα.

Και με το καλημερα ξεκινησε και τις λιστες Πετσα για να εξαγορασει τα καναλια.

.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Απορω γιατι αφου ειχε παρει μεγαλες προσωπικότητες

https://twitter.com/Mithrida/status/1658788160090800128
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:19 Ο Αρίστος ξέχασε ότι ψήφισε Βελόπουλο.

Και αντί να χαρεί που πήρε τα πάνω του το κόμμα που ψήφισε, μοιρολογεί και ρίχνει κατάρες για την ήττα του σύριζα.

:lol: :lol: :lol:

Αντε παλι, το Βελοπουλο τον ψηφισα για να κοψει την αυτοδυναμια της Νεας Δημοκρατιας.

Η βασικη μου πολιτικη θεση ειναι να φυγει με καθε τροπο η ΝΔ του Κουλη που κατακλεψε τη χωρα και καταργησε τη δημοκρατια.

Το αν απεναντι της θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ η το οποιο αλλο κομμα ειναι δευτερευον.

Θα ψηφιζω εφ' ορου ζωης τον οποιονδηποτε ειναι αντιπαλος της.

.
Nαι ρε συ αλλά μετά τόσο πατριωτισμό τις τελευταίες μέρες, σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να ήσουν θυμωμένος με τα χαμηλά ποσοστά των πατριωτικών κομμάτων. Εσύ όλο για την πτώση του σύριζα κλαίγεσαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Σωστό είναι αυτό (οτι ψηφισαν αντί-ΝΔ, οχι τα ακροδεξια καλαμπουρια).
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:24Οσον αφορα τωρα το πολιτικο κομματι ο ΣΥΡΙΖΑ φαινεται οτι εχασε επειδη εδωσε το κυριο βαρος να πεισει πως δεν ειναι ακραιο κομμα αλλα αστικο...

με αποτελεσμα να χασει ενα ΣΚΑΣΜΟ ψηφους προς τα καθαροαιμα αριστερα κομματα οπως το ΚΚΕ, το Βαρουφακη και τη Ζωη.
Το 2019 ΚΚΕ, Μέρα 25 και Πλεύση Ελευθερίας πήραν 10,21% ενώ τώρα 12,35. Αρα, θα έλεγε κανείς ότι 2,14% από την διαφορά εξηγείται με την ανάλυσή σου. Υπενθυμίζω ότι η διαφορά είναι πάνω από 20% :smt005: :smt005: :smt005:
Χώρια που η Κωνσταντοπούλου πήρε ψήφους από ναζί.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Μερικά παραδείγματα ανύπαρκτης αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ
1. Έβγαινε ο Άδωνης και έφτυνε τον κόσμο με τα καλάθια καπαμα το ΚΚΕ σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν ακούστηκε
2. Στο έγκλημα των Τεμπών ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούνταν για τον Σπιρτζη αντί να στήσει στον τροχό τα στελέχη της ΝΔ που εξαπατούσαν τον κόσμο. Πάλι μόνο το ΚΚΕ σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης.
3. Υποκλοπές αντί να κρεμάσει στα μανταλάκια τον Κούλη νιαουριζε άσχετα ζητήματα σε άσχετες συνεδριάσεις.
4. Ψήφισε το 45% των νομοσχεδίων που έφερε η ΝΔ . Μιλάμε για οργισμένη αντιπολίτευση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:53Πηρατε το 40% αλλα το 60% ειναι απεναντι σας.

Σας σιχαινομαστε.
Εγώ νομίζω ότι μιά καλύτερη ανάγνωση είναι πως το 80% των Ελλήνων συχαίνεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε αυτούς είναι και άνθρωποι που κάποτε τον ψήφισαν.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

Leporello έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:18
Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:24Οσον αφορα τωρα το πολιτικο κομματι ο ΣΥΡΙΖΑ φαινεται οτι εχασε επειδη εδωσε το κυριο βαρος να πεισει πως δεν ειναι ακραιο κομμα αλλα αστικο...

με αποτελεσμα να χασει ενα ΣΚΑΣΜΟ ψηφους προς τα καθαροαιμα αριστερα κομματα οπως το ΚΚΕ, το Βαρουφακη και τη Ζωη.
Το 2019 ΚΚΕ, Μέρα 25 και Πλεύση Ελευθερίας πήραν 10,21% ενώ τώρα 12,35. Αρα, θα έλεγε κανείς ότι 2,14% από την διαφορά εξηγείται με την ανάλυσή σου. Υπενθυμίζω ότι η διαφορά είναι πάνω από 20% :smt005: :smt005: :smt005:
Για να στρίψω τη μάχαιρα που έριξες....
Κάποιος να ενημερώσει τον ΑΛ6, ότι η αναλογία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ από 4 προς 1, έπεσε στο 1,7 προς 1...
Με τρόπο όμως και να του το εξηγήσει.
εγώ πάντως ήδη θα ψαχτώ τι απόδοση δίνει το ΠΑΣΟΚ να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες. ΑΝ μου δώσουν πάνω από 2 το μπουμπούνισα. Ένα 3% να γίνει πράσινο από ροζ, δηλ να επιστρέψει στη βάση του, πλας η αποσυσπείρωση, φτάνει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

zteo έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:24 Μερικά παραδείγματα ανύπαρκτης αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ
1. Έβγαινε ο Άδωνης και έφτυνε τον κόσμο με τα καλάθια καπαμα το ΚΚΕ σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν ακούστηκε
2. Στο έγκλημα των Τεμπών ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούνταν για τον Σπιρτζη αντί να στήσει στον τροχό τα στελέχη της ΝΔ που εξαπατούσαν τον κόσμο. Πάλι μόνο το ΚΚΕ σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης.
3. Υποκλοπές αντί να κρεμάσει στα μανταλάκια τον Κούλη νιαουριζε άσχετα ζητήματα σε άσχετες συνεδριάσεις.
4. Ψήφισε το 45% των νομοσχεδίων που έφερε η ΝΔ . Μιλάμε για οργισμένη αντιπολίτευση.
Κοθμούνι τι νέα;
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Leporello έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:27
Αρίστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:53Πηρατε το 40% αλλα το 60% ειναι απεναντι σας.

Σας σιχαινομαστε.
Εγώ νομίζω ότι μιά καλύτερη ανάγνωση είναι πως το 80% των Ελλήνων συχαίνεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε αυτούς είναι και άνθρωποι που κάποτε τον ψήφισαν.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Leporello έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:18

Θα τα εξηγήσει όλα ο Terry αύριο.

https://twitter.com/hatziieremias/statu ... XBHSQ&s=19

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Φρούραρχος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:29
Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:20
Φρούραρχος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:16

Τι γιατί ρε χελώνε;
Γιατί ακριβώς ψηφισαμε σήμερα;
Γιατί τέλειωσε η θητεία μιας κυβέρνησης. Πρέπει να βγει άλλη (Αυτό λέει μπλιαχ κακά η δημοκρατία)
Το γουστάρω;
Όχι:
Τι γουστράρω:
Να έρθει ο έλληνας Πινοσέτ και να σπάσει τα ρεκόρ του Αογκούστο.
Υπάρχει:\Όχι,

Ο Κούλης λοιπόν ζήτησε με όρους αστικής δημοκρατίας να κυβερνήσει. Ο Αλέξης και οι λοιποί ζητήσανε ψήφο για να συζητήσουν. Έ ο καθένας πήρε ότι ζήτησε.
Προσωπικά χαίρομαι την φουτσα που έπεσα στα ορφανα. Χέστηκα για τον Κούλη.
Ναι, οκ, γιατί να έχουμε κυβέρνηση και κυβερνήτη? Για να τρώνε αυτοί και οι δικοί τους? Η χώρα κινείται και χωρίς κυβέρνηση, ή με υπηρεσιακές. Ίσως, μάλιστα, να κινείται πολύ καλύτερα.
Αρχίδια θα κινείται.
Πάνε βούτα ένα τανκ και αν ψάχνεις οδηγό το κατέχω το άθλημα.

Κοίτα η διαφορά μου είναι, ότι δεν περιμένω να γίνουν πράξη τα θέλω μου. Απλά σχολιάζω το γιατί. Το γιατί λοιπόν απαντιέται από αυτά που σου έγραψα. Δεν κέρδισε κανένας Κούλης. Απλά με τα λιμά απέναντι, όλοι πήγαν στον μονόφθαλμο. Σο σιμπλ. ένας προτεινε και ζ΄ητησε ψήφο και οι υπόλοιποι πρότειναν κουβέντα. Έ έγινε το αναμενόμενο. Περίμενα ένα 8%. Με τα ποσοστά που λέπω, στις επόμενες το μόνο που θα παιχτει είναι η δεύτερη θέση. Οταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα. Τέλεψε ο Αλέξης.
Να 'σαι καλά, μ' έκανες και χαμογέλασα (γιατί να γελάσω τώρα δε μου βγαίνει).

(ξέρω κι άλλον οδηγό, πυροβολητή, αρχηγό πληρώματος και γεμιστή χρειαζόμαστε). Εγώ ήμουν αντιαρματιστής. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”