!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικές Εκλογές 2023
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Ο Νομός Ροδόπης, πάλι με δύο μουσουλμάνους βουλευτές (σύριζα και πασοκ) και έναν χριστιανό..
-
Εμπεδοκλής
Γιατί; Είπα ότι διαφωνείς;George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:01Γιατί είπα ότι διαφωνώ σε αυτό?Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Μάιος 2023, 22:56Επίσης δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε και την κριτική σε όλους. Ακόμη και σε αυτούς που νομίζουν ότι δεν τους αφορά ή σφυράνε αδιάφορα.
Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:08απαντηση σε πολεμο με τηλεφωνο.Spoiler
παντως πολυ καλυτερα απο κλειστες τραπεζες, δημητρες, καιΝαύτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 22:59
Εννοείται, φίλε.
Και να σού πω και κάτι ακόμα;
Στις επόμενες, τον Ιούλιο, θα σχηματίσει η νουδου αυτοδύναμη κυβέρνηση κι όποιον καριόλη ξανακούσω τα επόμενα 4 χρόνια να γκρινιάξει για το κόστος της ζωής, τους μισθούς, τις συντάξεις, το ρεύμα, το νερό, τα νοίκια, τα δάνεια, την ανεργία, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τις ρεμούλες, τις απ' ευθείας αναθέσεις, τα σκάνδαλα, τα πολιτικά δικαιώματα, και γενικά για το καθεστώς, θα τού τραβάμε παρέα ένα ξεγυρισμένο γαμοσταυρίδι να ισιώνει.
Οι μισοί δεν πήγαν να ψηφίσουν κι από υπόλοιπους που πήγαν το 40% θέλουν νουδου.
Λαμπρά!
Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός αποφάσισε: νεοφιλελευθερισμός και κοινωνία των δυο τρίτων. Όποιος έχει λεφτά θα ζει, περισσότερο ή λιγότερο καλά, όποιος δεν έχει, ψόφο. Εγώ, πάντως, είμαι απ' εκείνους που θα ζήσουν μια χαρά.
i see what you did there
Spoiler
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν λύνεται το θέμα με τις πολιτικές που ακολουθούνται Είναι.κοπαδι εκεί πάνω Κανονικά πολλά αυγά πρέπει να σπάσουν εκειJapetus έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:15 Ο Νομός Ροδόπης, πάλι με δύο μουσουλμάνους βουλευτές (σύριζα και πασοκ) και έναν χριστιανό..
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ναύτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 22:59Εννοείται, φίλε.
Στις επόμενες, τον Ιούλιο, θα σχηματίσει η νουδου αυτοδύναμη κυβέρνηση κι όποιον καριόλη ξανακούσω τα επόμενα 4 χρόνια να γκρινιάξει για το κόστος της ζωής, τους μισθούς, τις συντάξεις, το ρεύμα, το νερό, τα νοίκια, τα δάνεια, την ανεργία, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τις ρεμούλες, τις απ' ευθείας αναθέσεις, τα σκάνδαλα, τα πολιτικά δικαιώματα, και γενικά για το καθεστώς, θα τού τραβάμε παρέα ένα ξεγυρισμένο γαμοσταυρίδι να ισιώνει.
Οι μισοί δεν πήγαν να ψηφίσουν κι από υπόλοιπους που πήγαν το 40% θέλουν νουδου.
Λαμπρά!
Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός αποφάσισε: νεοφιλελευθερισμός και κοινωνία των δυο τρίτων. Όποιος έχει λεφτά θα ζει, περισσότερο ή λιγότερο καλά, όποιος δεν έχει, ψόφο. Εγώ, πάντως, είμαι απ' εκείνους που θα ζήσουν μια χαρά.
Έτσι , γράψτα να θυμούνται τα βούδια. Η κατάσταση θυμίζει αρχαία Αθήνα πριν τη Σικελική καταστροφή ή το 1921 που ο "σοφός" ελληνικός λαός επανέφερε Κωνσταντίνο και μετά έγινε της μικρασιατικής..
Σκασμός τώρα, Κούλη και τα κεφάλια μέσα λέμε..
Από ότι φαίνεται όχι. Αυτός τελείωσε την καριέρα του με απίστευτο αυτογκόλ. Πέρασε στο καράβι του εχθρού λίγο πριν βουλιάξει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε μας λέγανε ότι ήταν τρομερή επιτυχία η μεταγραφή Αντωναρου?break έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:25Από ότι φαίνεται όχι. Αυτός τελείωσε την καριέρα του με απίστευτο αυτογκόλ. Πέρασε στο καράβι του εχθρού λίγο πριν βουλιάξει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στις επαναληπτικές πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για να μην βγει αυτοδύναμη η ΝΔ!
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Τοξοβόλος_UK
Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:39 Στις επαναληπτικές πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για να μην βγει αυτοδύναμη η ΝΔ!
ε, ρε γλέντια.
Επι χρόνια έλειπα από πφόρουμ και έμπαινα σποραδικά αλλά τώρα θα μπαίνω να ξεκολιάζομαι στα γέλια με τέτοια σχόλια.
Φίλε, νομίζω τά 'χω ξαναγράψει.Στύγιος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:21Ναύτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 22:59Εννοείται, φίλε.
Λαμπρά!
Έτσι , γράψτα να θυμούνται τα βούδια. Η κατάσταση θυμίζει αρχαία Αθήνα πριν τη Σικελική καταστροφή ή το 1921 που ο "σοφός" ελληνικός λαός επανέφερε Κωνσταντίνο και μετά έγινε της μικρασιατικής..
Σκασμός τώρα, Κούλη και τα κεφάλια μέσα λέμε..
Προσωπικά δεν έχω ανάγκη, ανήκω μάλλον στην κατηγορία των ευκατάστατων. Βλέπω ότι στην ίδια κατηγορία ανήκει το 40% των ψηφισάντων, ένα δε σχεδόν 50% του εκλογικού σώματος εντελώς ζμπούτσατ.
Και θα κάθομαι εγώ να υποστηρίζω την αριστερά, ενώ εκείνοι που αντικειμενικά (βιωματικά θα έλεγα) θα έπρεπε είτε ζμπούτσατς είτε το παίζει νεοφιλελέ;
Όχι ρε μάστορα.
Μητσοτάκης, παιδιά, μέχρι μερικών να σάς φτάσει το ορθόν στις αμυγδαλές. Και σκασμός.
-
Εμπεδοκλής
Μήπως οι χριστιανοί και οι άθεοι θα πρέπει να γαμάνε περισσότερο;
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:43Μήπως οι χριστιανοί και οι άθεοι θα πρέπει να γαμάνε περισσότερο;

53% ήταν η προσέλευση συνολικά. Από το 47% που δεν ψήφισε οι πλειοψηφία χριστιανοί.. Οι εντολές του προξενείου για τον Φερχάτ του Σύριζα ήταν σαφείς και δεν υπήρξαν απουσίες.. Οι αντιτιθέμενοι στην επιρροή του προξενείου μουσουλμάνοι από την άλλη συσπειρώθηκαν και ψήφισαν Ιλχάν..
Αυτήν την στιγμή η ΝΔ έχει 145 έδρες.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:39 Στις επαναληπτικές πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για να μην βγει αυτοδύναμη η ΝΔ!
Πόσες έδρες θα είχε, αν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε +0,2% και πόσες αν από αυτό το 0,2%, πήγαινε το 0,1% στην ΝΙΚΗ και το άλλο 0,1% στην Πλεύση Ελευθερίας;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό το κάνεις και εκτός web.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:41Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 23:39 Στις επαναληπτικές πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για να μην βγει αυτοδύναμη η ΝΔ!
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση!![]()
ε, ρε γλέντια.
Επι χρόνια έλειπα από πφόρουμ και έμπαινα σποραδικά αλλά τώρα θα μπαίνω να ξεκολιάζομαι στα γέλια με τέτοια σχόλια.
Πρόσεχε μην σε πιάσει ακράτεια!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επανεκλογή με πρωτιά για τον Κώστα Καραμανλή στον Ν. Σερρών
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN