!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Eργαστήριο Chillout
Έχω, τα έχω δοκιμάσει σε ένα φίλο αλλά όχι τα συγκεκριμένα, αυτός είχε τα Kreg
Δούλευε μια χαρά, πολύ καλό και γρήγορο για σημεία που δεν φαίνονται.
Απλά μου είχε φανεί πανάκριβο γι'αυτό που είναι, αυτό που δείχνεις εσύ είναι πιό λογικό σε τιμή.
Τις καβίλιες πώς τις βάζεις ίσια; έχω δοκιμάσει καναδυό αυτοσχέδιες πατέντες αλλά καμμία δεν κρατάει. Σκέφτομαι να πάρω αυτό να τελειώνω
https://www.timbecon.com.au/joinery/bis ... elling-jig
Απλά μου είχε φανεί πανάκριβο γι'αυτό που είναι, αυτό που δείχνεις εσύ είναι πιό λογικό σε τιμή.
Τις καβίλιες πώς τις βάζεις ίσια; έχω δοκιμάσει καναδυό αυτοσχέδιες πατέντες αλλά καμμία δεν κρατάει. Σκέφτομαι να πάρω αυτό να τελειώνω
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
σκέφτομαι κάτι άλλο για επιτρέψω στο χέρι να το κάνει μόνο του και βγαίνουν μιά χαρά, αρκεί να μην μπλέκομαι
πάντως έχει και ενα ωραίο υλικό η uhu που φουσκώνει τις καβίλιες, ωραίο για σκαμπό κλπ που οι ενώσεις πρέπει να είναι πολυ γερές, βάζω και αυτό αν άφησα πιο πολύ κενό από ο,τι έπρεπε ;)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Οκτ 2018, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
όχι ρε LOL
εγώ λέω να πάρεις πχ δυό κομμάτια κόντρα πλακέ και να τα ενώσεις κατά μήκος για να φτιάξεις ένα μακρύ. Αν είναι έστ κι ένα 1 χιλ παραπάνω μετά πρέπει να τρίβεις και να πλανίζεις για να έρθει ίσια.
εγώ λέω να πάρεις πχ δυό κομμάτια κόντρα πλακέ και να τα ενώσεις κατά μήκος για να φτιάξεις ένα μακρύ. Αν είναι έστ κι ένα 1 χιλ παραπάνω μετά πρέπει να τρίβεις και να πλανίζεις για να έρθει ίσια.
και όμως ρε γαμώτο, το χέρι μόνο του το κάνει εκτός αν πάμε να πάρουμε τον έλεγχο, σαν το μπάσκετ ένα πράγμα, μπαίνει αρκεί να μην σουτάρουμε εμείς 
αλλά ναι, ο δικός σου τρόπος είναι σίγουρα πιο λογικός, απλά πετάγομαι
αλλά ναι, ο δικός σου τρόπος είναι σίγουρα πιο λογικός, απλά πετάγομαι
- Chilloutbuddy
για πες τώρα εδώ που υπάρχει απορίαenaon έγραψε: 24 Οκτ 2018, 13:18 και όμως ρε γαμώτο, το χέρι μόνο του το κάνει εκτός αν πάμε να πάρουμε τον έλεγχο, σαν το μπάσκετ ένα πράγμα, μπαίνει αρκεί να μην σουτάρουμε εμείς
αλλά ναι, ο δικός σου τρόπος είναι σίγουρα πιο λογικός, απλά πετάγομαι![]()
viewtopic.php?f=43&t=1865&p=302519#p302519
χαχα, τσίλ είσαι καλλιτέχνης μπροστά μου, γενικά δηλαδή, είμαι χασάπης στην κεντρική αγορά και είσαι ο τύπος με το αλάτι.
δεν τα ακονίζω, τα έχω καταστρέψει τόσο συνήθως που τα κάνω κάτι άλλο, πύρους, διάφορα, τα τελευταία δύο τα έβαλα στο μονοκυκλο να φτιάξω το χερούλι που έσπασε, τρύπησα το αλουμίνιο και τα άφησα εκεί μετά, ρητίνη και σαν καινούργιο.
Γενικά μόλις αγοράζω ένα τρυπανάκι το διαβάζω κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα ζήσει ;)
δεν τα ακονίζω, τα έχω καταστρέψει τόσο συνήθως που τα κάνω κάτι άλλο, πύρους, διάφορα, τα τελευταία δύο τα έβαλα στο μονοκυκλο να φτιάξω το χερούλι που έσπασε, τρύπησα το αλουμίνιο και τα άφησα εκεί μετά, ρητίνη και σαν καινούργιο.
Γενικά μόλις αγοράζω ένα τρυπανάκι το διαβάζω κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα ζήσει ;)
- Chilloutbuddy
όχι όχι αφεντικό, δε λέω για τρυπανάκια, αυτά κι εγώ τα σπάω.
εγώ λέω για τρυπάνια

τα τρυπάνια μου:

εγώ λέω για τρυπάνια

τα τρυπάνια μου:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 24 Οκτ 2018, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα φτιάξεις τελικά δορυφόρο ε;
πόσο έχουν αυτά από περιέργεια και πόσο κρατάνε αν δεν τα ζεσταίνεις πολύ;
πόσο έχουν αυτά από περιέργεια και πόσο κρατάνε αν δεν τα ζεσταίνεις πολύ;
- Chilloutbuddy
ε έχουνε λίγο, τα περισσότερα είναι φτιαγμένα σουηδία και γερμανία. Πολλά τα πήρα όλα μαζί σετ από γνωστούς, κάποια είναι για τόρνο για μέταλλα και milling machine.
πόσο κρατάνε; μια ζωή, αλλά θέλουν ακόνισμα.
πόσο κρατάνε; μια ζωή, αλλά θέλουν ακόνισμα.
θα προσπαθήσω να φανταστώ πώς ακονίζουν τα τρυπάνια πριν πάω να δω, δύσκολο μου μοιάζει 
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Οκτ 2018, 13:05 Έχω, τα έχω δοκιμάσει σε ένα φίλο αλλά όχι τα συγκεκριμένα, αυτός είχε τα Kreg
Ειτε μετρωντας τις δυο επιφανειες και ξεκινωντας πανω στην γραμμη που εχεις μαρκαρει με μικρο τρυπανι, ειτε με ταπες μαρκαρισματος

Προυποθεση επιπεδη επιφανεια εκει που τα ακουμπας. Σιγουρα το εργαλειο που εδειξες ειναι πολυ καλυτερης ακριβειας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πολύ πιό φτηνή λύση απ`αυτήν που έβαλες είναι αυτό:https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9435 αν και δεν ξέρω αν μπορείς να το βρείς εκεί.
Το έχω αρκετό καιρό και είναι πολύ αξιόπιστο.
Το έχω αρκετό καιρό και είναι πολύ αξιόπιστο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το Pinterest μεγάλη μαλακία τέλος.
Με κάτι ξύλα περίσσευμα, και τον καθρέφτη απο την τούρτα γενεθλίων μου , ήθελε να φτιάξουμε καθρέφτη. Γιατί το ειδε στο Pinterest
Και αφού περισσέψανε πάλι ξύλα, είχε και ιδέα για να κρεμάς ρούχα.

Αλλα τώρα τελείωσαν τα ξύλα, και είπα δεν ξανακάνω τίποτα
Με κάτι ξύλα περίσσευμα, και τον καθρέφτη απο την τούρτα γενεθλίων μου , ήθελε να φτιάξουμε καθρέφτη. Γιατί το ειδε στο Pinterest
Και αφού περισσέψανε πάλι ξύλα, είχε και ιδέα για να κρεμάς ρούχα.

Αλλα τώρα τελείωσαν τα ξύλα, και είπα δεν ξανακάνω τίποτα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για τον ΑληChilloutbuddy έγραψε: 24 Οκτ 2018, 13:05 Τις καβίλιες πώς τις βάζεις ίσια; έχω δοκιμάσει καναδυό αυτοσχέδιες πατέντες αλλά καμμία δεν κρατάει. Σκέφτομαι να πάρω αυτό να τελειώνω
https://www.aliexpress.com/wholesale?mi ... eedQuery=y
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τα pocket holes, ένας άγνωστος ξυλουργικός σύνδεσμος στην Ελλάδα ως πρόσφατα, κάνουν περισσότερο για μασιφ ξυλο, όχι τόσο για μελαμίνεςNostalgia έγραψε: 24 Οκτ 2018, 12:35 Να σου πω, για pocket holes εχεις αποψη;
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9464
δες εδώ τη σχετική συζήτηση. Τα πολύ καλά τρυπάνια είναι ΣΟΣ για να μη σχίζουν το ξύλο υπό γωνία
http://www.woodweb.com/knowledge_base/C ... amine.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 24 Οκτ 2018, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.