!!! DEVELOPMENT MODE !!!
είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;
-
user0972003
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;
Σήμερα γιορτάζουμε με ένα καλό αρωματικό κρασί το επίσημο πέρασμα της ελληνικής επικράτειας στη φιλελεύθερη ευρώπη.
dna replication, μπορείς να παρηγορηθείς από το ότι θα πέσουν τακτικά πυρηνικά προτού τελειώσει η τετραετία.
dna replication, μπορείς να παρηγορηθείς από το ότι θα πέσουν τακτικά πυρηνικά προτού τελειώσει η τετραετία.
Η νικη της ΝΔ ηταν δεδομενη γιατι εγγυαται σοβαροτητα και σταθεροτητα. Η μεγαλη διαφορά οφειλεται σε δυο παραγοντες:
1) Ο Τσιπρας ειναι αχρηστος.
2) Ο κοσμος φοβηθηκε μην ξαναβγει ο Συριζα.
1) Ο Τσιπρας ειναι αχρηστος.
2) Ο κοσμος φοβηθηκε μην ξαναβγει ο Συριζα.
Winter is coming
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
φιλοι σου? εγώ δεν ξέρω κανένανπατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:55Ολοι αλλάζουν κόμμα εάν το κόμμα αλλάξει γραμμή.Τα είπα και αλλού,η ΝΔ δεν έχει αλλάξει πολιτική γραμμή εδώ και 50 χρόνια.dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:39 ή οι ψηφοφόροι της νδ δεν αλλάζουν κόμμα ούτε με λοβοτομή
![]()
Γιατί να αλλάξουν οι ψηφοφόροι;εν τω μεταξύ εάν μπεις στο facebook μπορείς να δεις ορδές αριστερών της γενιάς του πολυτεχνείου να υποστηρίζουν ΝΔ.
Επίσης ολοι θα είναι φοροφυγάδες, κόβω το χέρι μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 21 Μάιος 2023, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:56 Η ΝΔ εγγυάται τη σταθερότητα, και στα οικονομικά και στα διεθνή και στο μεταναστευτικό. Όσοι αναρωτιουνται μα τι καλό έχει η σταθερότητα, δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί κερδίζει.
Σταθεροτητα δεν ειναι να χανουν 700.000 τα σπιτια τους σε πλειστηριασμους, ουτε να βρισκεται η χωρα στη 14η θεση παγκοσμιως της θνησιμοτητας σε Covid λογω διαλυσης του ΕΣΥ, ουτε να παρακολουθουνται μεχρι οι γυναικες των υπουργων με predator.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και εγώ σου απαντώ : βρες μου ένα άλλο σοβαρό ΔΕΞΙΟ κόμμα να φύγω από τη ΝΔ αύριο.Αλλά μη μου λες για αριστερά,σοσιαλισμούς και άλλα περίεργα.Ο σοσιαλισμός χρεωκόπησε πριν από τη μεταπολιτευτική Ελλάδα.Ούτε για ανατολικοδεξιούς.
Ζεις κοντά στα σύνορα και μπορείς να τους δεις πως είναι και πως ήταν.Ψήφισα το 1981 πρώτη φορά ΝΔ όχι γιατί μου άρεσαν οι φάτσες τους αλλά επειδή δεν ήθελα σοσιαλισμό αλλά ένταξη στην ΕΟΚ.
Τι έχει αλλάξει από τότε πέσμου να μάθω και γιατί πρέπει να ψηφίσω π.χ. τον τρελό Βαρουφάκη ή τους παλαβούς του Βελόπουλου.
- dna replication
φιλελευθερη ευρώπη το κατσιβελαριό της νδ του Κούλη με τη γεροντική άννοιαThe Age of Aquarius έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:57 Σήμερα γιορτάζουμε με ένα καλό αρωματικό κρασί το επίσημο πέρασμα της ελληνικής επικράτειας στη φιλελεύθερη ευρώπη.
dna replication, μπορείς να παρηγορηθείς από το ότι θα πέσουν τακτικά πυρηνικά προτού τελειώσει η τετραετία.![]()
είπαμε άλλαξε ο εκλογικός νόμος αλλά οι νεοδημοκράτες δεν το κατάλαβαν
μικρές προσδοκίες απο τις τοπικές εθνικές εκλογές εννοείται αλλά οι παγκοσμιες εξελιξεις τρέχουν και ο Κουλης θα κάνει χαμογελαστός αμήχανους μορφασμούς στο φακό στην κοινή φωτογράφιση
-
πατησιωτης
Παράδειγμα.dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:58φιλοι σου? εγώ δεν ξέρω κανένανπατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:55Ολοι αλλάζουν κόμμα εάν το κόμμα αλλάξει γραμμή.Τα είπα και αλλού,η ΝΔ δεν έχει αλλάξει πολιτική γραμμή εδώ και 50 χρόνια.dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:39 ή οι ψηφοφόροι της νδ δεν αλλάζουν κόμμα ούτε με λοβοτομή
![]()
Γιατί να αλλάξουν οι ψηφοφόροι;εν τω μεταξύ εάν μπεις στο facebook μπορείς να δεις ορδές αριστερών της γενιάς του πολυτεχνείου να υποστηρίζουν ΝΔ.![]()
https://www.facebook.com/sakispapatheod/?locale=el_GR
Αλλά ας μη μένουμε σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Κοίταξε να δεις ,είπα προηγουμένως ότι το 1981 ψήφισα ΝΔ.Τότε σε αυτούς που ψήφισαν για πρώτη φορά η ΝΔ πήρε 7%.Αλλά στο σύνολο πήρε 36%.Αυτοί που την ψήφισαν τότε,σήμερα έχουν πεθάνει.
Το 50% + που έχει στους σημερινούς εξηντάρηδες προέρχεται από αυτούς που το 1981 ψήφισαν πάνω από 90% ΠΑΣΟΚ και αριστερότερα.
- dna replication
Ω εγκλωβισμένε δεξιέ στη νδ του Κούλη!πατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:59Και εγώ σου απαντώ : βρες μου ένα άλλο σοβαρό ΔΕΞΙΟ κόμμα να φύγω από τη ΝΔ αύριο.Αλλά μη μου λες για αριστερά,σοσιαλισμούς και άλλα περίεργα.Ο σοσιαλισμός χρεωκόπησε πριν από τη μεταπολιτευτική Ελλάδα.Ούτε για ανατολικοδεξιούς.
Ζεις κοντά στα σύνορα και μπορείς να τους δεις πως είναι και πως ήταν.Ψήφισα το 1981 πρώτη φορά ΝΔ όχι γιατί μου άρεσαν οι φάτσες τους αλλά επειδή δεν ήθελα σοσιαλισμό αλλά ένταξη στην ΕΟΚ.
Τι έχει αλλάξει από τότε πέσμου να μάθω και γιατί πρέπει να ψηφίσω π.χ. τον τρελό Βαρουφάκη ή τους παλαβούς του Βελόπουλου.
η Ελλάδα κατρακυλάει θέσεις στο ΑΕΠ και σε ολους τους δεικτες και την περνάνε κράτη του πρωην ανατολικού μπλοκ
(ακολουθεί παραληρημα οτι φταίει ο Αντρέας και η αριστερή νοοτροπία)
-
πατησιωτης
Κάνε μια αφαίρεση 2023 - 1973 να δεις ποιοί είναι αυτοί που σήμερα έχουν γεροντική άνοια.dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:02 φιλελευθερη ευρώπη το κατσιβελαριό της νδ του Κούλη με τη γεροντική άννοια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ότι θέλεις ψήφισε ρε, έλεος, δεν θα σου πω εγώ τι θα ψηφίσεις, μου επιτρέπεις όμως να βρίσκω τα κριτήρια επιλογής σου εντελώς εκτός τόπου και χρόνου καθώς μιλάμε για αποδεδειγμένα αποτυχημένη συνταγή σε όλα τα επίπεδα, είτε οικονομικά είτε κοινωνικά είτε είτε, για εμένα ένας άνθρωπος με ελάχιστη τσίπα πάνω του δεν θα μπορούσε να επιβραβεύει αποδεδειγμένους κλέφτες - ψεύτες και απατεώνες, για να μην πούμε και τα υπόλοιπα, αυτά φτάνουν.πατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:59Και εγώ σου απαντώ : βρες μου ένα άλλο σοβαρό ΔΕΞΙΟ κόμμα να φύγω από τη ΝΔ αύριο.Αλλά μη μου λες για αριστερά,σοσιαλισμούς και άλλα περίεργα.Ο σοσιαλισμός χρεωκόπησε πριν από τη μεταπολιτευτική Ελλάδα.Ούτε για ανατολικοδεξιούς.
Οπότε είτε για έλλειψη τσίπας μιλάμε, είτε για καθαρό στενό συμφέρον εις βάρος των υπολοίπων μη μελών του κλεμπ, είτε για κατάποση του ψεκαστικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 21 Μάιος 2023, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης
Δηλαδή ζητάς να ψηφίσω Τζήμερο;dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:06Ω εγκλωβισμένε δεξιέ στη νδ του Κούλη!πατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:59Και εγώ σου απαντώ : βρες μου ένα άλλο σοβαρό ΔΕΞΙΟ κόμμα να φύγω από τη ΝΔ αύριο.Αλλά μη μου λες για αριστερά,σοσιαλισμούς και άλλα περίεργα.Ο σοσιαλισμός χρεωκόπησε πριν από τη μεταπολιτευτική Ελλάδα.Ούτε για ανατολικοδεξιούς.
η Ελλάδα κατρακυλάει θέσεις στο ΑΕΠ και σε ολους τους δεικτες και την περνάνε κράτη του πρωην ανατολικού μπλοκ
(ακολουθεί παραληρημα οτι φταίει ο Αντρέας και η αριστερή νοοτροπία)
Δεν θα μείνουν παγωμένοι στο παρελθόν επειδή εμείς ακόμη έχουμε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
- dna replication
φοροφυγάς θα είναι αυτός που τον βολευει ο Κούληςπατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:05Παράδειγμα.dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:58φιλοι σου? εγώ δεν ξέρω κανένανπατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:55
Ολοι αλλάζουν κόμμα εάν το κόμμα αλλάξει γραμμή.Τα είπα και αλλού,η ΝΔ δεν έχει αλλάξει πολιτική γραμμή εδώ και 50 χρόνια.
Γιατί να αλλάξουν οι ψηφοφόροι;εν τω μεταξύ εάν μπεις στο facebook μπορείς να δεις ορδές αριστερών της γενιάς του πολυτεχνείου να υποστηρίζουν ΝΔ.![]()
https://www.facebook.com/sakispapatheod/?locale=el_GR
Αλλά ας μη μένουμε σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Κοίταξε να δεις ,είπα προηγουμένως ότι το 1981 ψήφισα ΝΔ.Τότε σε αυτούς που ψήφισαν για πρώτη φορά η ΝΔ πήρε 7%.Αλλά στο σύνολο πήρε 36%.Αυτοί που την ψήφισαν τότε,σήμερα έχουν πεθάνει.
Το 50% + που έχει στους σημερινούς εξηντάρηδες προέρχεται από αυτούς που το 1981 ψήφισαν πάνω από 90% ΠΑΣΟΚ και αριστερότερα.
παιδια των ψηφοφόρων του Αβέρωφ είναι και οι σημερινοί ψηφοόροι, νοικοκυρόπουλα και βολεψάκηδες και
γενικώς και αορίστως αντιαριστεροί γιατί έτσι, τους τη σπάει
- Otto Weininger
Ή απλά λες και πιστεύεις μαλακιες. Είσαι ισχνή μειοψηφία στην κοινωνία και απλά κάνεις φασαρία σαν άδειος ντενεκες.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:53 Αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση πλέον.
Υπάρχει η ανάγκη να ξανασυστηθούμε νομίζω.
Να κάνουμε ένα οριστικό ξεσκαρτάριζμα ρε παιδί μου.
Εφόσον ρε γαμημένοι πηγαίνετε όλοι και ψηφίζετε για να οργιάζει η αναξιοκρατία σε αυτόν τον γαμημένο τόπο θέλω να ξανασυστηθούμε, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την στηρίζετε συνειδητά για να συντηρείτε τον παχύσαρκο πάτο σας για είστε τελικά οι περισσότεροι ντιπ μαλακογίδια και απλώς βράζουμε στο ίδιο καζάνι επειδής είστε αυθεντικά ηλίθιοι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση