Otto Weininger έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:01Και αυτός τώρα κύριοι, δεν έκανε εμβόλιο γιατί φοβάται για το DNA του.Μπίστης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 14:50Της πουτάνας γίνεται στους δρόμους της Αθήνας, έβριζα τον γαμιόλη τον Κούλη και το σόι της καραπουτάνας μητέρας του, ήμουν από ξενύχτι και σκέφτηκα να μην ψηφίσω αλλά τελικώς η ευγενική και σέξυ φυσιογνωμία της Ζωής με έσυρε στην καλπη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ψήφισα (exit poll phorum)
Re: Τι ψήφισα (exit poll phorum)
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ειναι και η γιορτη του πατερα μου με πλακωσε στα τσιπουρα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Λεγεών έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:17 Με βαριά καρδιά ψήφισα δεύτερη φορά Κούλη, και το λέω επειδή γνώρισα τη ΝΔ του Μπούλη και την μίσησα. Ο Όττο θα θυμάται παλαιότερες εποχές Βουλγαράκηδων, Αλογοσκούφηδων, Σουφλιάδων, που παίζαμε φορουμικό ξύλο.
Ο Κυριάκος είναι το χειρότερο δυνατό κακό, δεν ήθελα με τίποτα το ημερολόγιο να γυρίσει στο 2015, και οι υπόλοιποι είναι (επιεικώς) παρατράγουδα και meme material.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ΔΕν κάνει ο Κυριάκος γιά την εκπομπή της Πάνια ?
Απλώς τον πλαισιώνουν με σωρό ψεύδη και καταναγκασμούς μπας και μασήσουν μερικοί σαν κι εσένα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
αμφιταλαντευομουν μήπως ψήφιζα συριζα.το κόκκινο DNA νίκησε.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
taliban έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:02 Πήγα το ριξα. Είχα και υποχρέωση σε έναν από κει στην Καλαμπάκα.
ΝΙΚΗ.
Σε παρόμοια θέση, χτες βράδυ έφαγα ένα κομμάτι Dominos και κοιμήθηκα χαρούμενος.foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:15 Μαλακες μολις εφαγα εκμεκ μετα απο δεκα μερες αιματηρη διαιτα τετοια καυλα δεν εχει ξαναγινει ζητω οι εκλογες!!!!
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σοβαρά? Σε είχα για βαμμένο ΚΚΕ, απο αυτούς που και νεκροί ΚΚΕ ψηφιζουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Χρόνια του πολλά και καλά τσίπουρα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εγώ έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία από φίλους και γνωστούς, πολλοί τελικά δεν κουνήθηκαν.mao mao έγραψε: 21 Μάιος 2023, 12:25 Πάντως από γνωστούς που μίλησα πιστεύω οτι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Άνθρωποι που δεν τους το χα, κάναν πολλά χιλιόμετρα για να ψηφίσουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να τον χαίρεσαι, φίλε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Sid Vicious
Να πιστός ψηφοφόρος, δέκα μέρες πριν τις εκλογές νηστεία, αποχή από το σεξ και προσευχήfoscilis έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:15 Μαλακες μολις εφαγα εκμεκ μετα απο δεκα μερες αιματηρη διαιτα τετοια καυλα δεν εχει ξαναγινει ζητω οι εκλογες!!!!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν βλέπω πολλή ζωή. Λίγοι πάνε.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:26Εγώ έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία από φίλους και γνωστούς, πολλοί τελικά δεν κουνήθηκαν.mao mao έγραψε: 21 Μάιος 2023, 12:25 Πάντως από γνωστούς που μίλησα πιστεύω οτι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Άνθρωποι που δεν τους το χα, κάναν πολλά χιλιόμετρα για να ψηφίσουν.
Εμένα οι φίλοι - γνωστοί δεν πάνε για τα έξοδα μετακίνησης - βαρεμάρα κατά 100% πάντως.Karambabas έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:29Δεν βλέπω πολλή ζωή. Λίγοι πάνε.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 15:26Εγώ έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία από φίλους και γνωστούς, πολλοί τελικά δεν κουνήθηκαν.mao mao έγραψε: 21 Μάιος 2023, 12:25 Πάντως από γνωστούς που μίλησα πιστεύω οτι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Άνθρωποι που δεν τους το χα, κάναν πολλά χιλιόμετρα για να ψηφίσουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-