Ξηγήθηκες σκουλικιάρικα.
ΚΚΕ ψηφίζουμε στις δεύτερες, σ' αυτές πρέπει να προκύψει 6κομματική Βουλή, τισταδιάλα, κουλάθηκε ο χέρης μου να τα γράφω.
Ξηγήθηκες σκουλικιάρικα.
Αφού ξέρεις θα σε ξεφτιλίσω γιατί το κάνεις αυτό;Otto Weininger έγραψε: 21 Μάιος 2023, 09:59 Η Τσαπανίδου ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πλειοψηφία τους ηλίθιοι.
Γι'αυτό και φοβήθηκε από ένα τρολαρισμα και απειλεί με μηνύσεις.
Κανένας άλλος ψηφοφόρος, κανενός κομματος δε θα έπαιρνε σοβαρά κάτι τέτοιο. Μόνο αυτοί που ο πρόεδρος τους σαλιωνε τον φάκελο.
Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:03 Πρέπει να είσαι εντελώς βλήμα για να χάψεις μια τέτοια χοντροκομμενη τρολλια όπως αυτή με τη διαγραφή του ονόματος από τα ψηφοδέλτια.
Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:03 Πρέπει να είσαι εντελώς βλήμα για να χάψεις μια τέτοια χοντροκομμενη τρολλια όπως αυτή με τη διαγραφή του ονόματος από τα ψηφοδέλτια.
Κι εγώΑσέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:12 γω παντως αμα με κυνηγησει δε θα τρεξω και πολυ. θα κατσω να με πιασει.![]()
Προσφυγή ΣΥΡΙΖΑ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποβάλει μήνυση και προσφεύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το παραπλανητικό μήνυμα που εστάλη σε πολίτες
(...)
https://twitter.com/tsapanidou/status/1 ... on-eklogon
Ειναι μια καλη ευκαιρια να μαθουμε ποιοι κρυβονται πισω απο τα ανωνυμα τρολ του τουιτερ με τα σοβιετικα νικ νειμOtto Weininger έγραψε: 21 Μάιος 2023, 09:59 Η Τσαπανίδου ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πλειοψηφία τους ηλίθιοι.
Γι'αυτό και φοβήθηκε από ένα τρολαρισμα και απειλεί με μηνύσεις.
Κανένας άλλος ψηφοφόρος, κανενός κομματος δε θα έπαιρνε σοβαρά κάτι τέτοιο. Μόνο αυτοί που ο πρόεδρος τους σαλιωνε τον φάκελο.
Νομίζω ότι υπερεκτιμας την νοημοσύνη του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Έχω πάει δικαστικός αντιπρόσωπος σε πολλές εκλογές και έχω δει τα πάντα. Πριν λίγο γύρισα από το κέντρο που ψηφισα. Βρήκα άτομα μεγάλης ηλικίας που δεν είχαν την ταυτότητα μαζί τους, άτομα που έψαχναν να βρουν που ψηφίζουν και πήγαιναν σε λάθος εκλογικά κέντρα.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:13Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:03 Πρέπει να είσαι εντελώς βλήμα για να χάψεις μια τέτοια χοντροκομμενη τρολλια όπως αυτή με τη διαγραφή του ονόματος από τα ψηφοδέλτια.
Αλλά είναι τόσο χοντροκομμενη προσπάθεια που πρέπει να είσαι πολύ βλήμα για να το χαψεις.
George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:13Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:03 Πρέπει να είσαι εντελώς βλήμα για να χάψεις μια τέτοια χοντροκομμενη τρολλια όπως αυτή με τη διαγραφή του ονόματος από τα ψηφοδέλτια.
Αλλά είναι τόσο χοντροκομμενη προσπάθεια που πρέπει να είσαι πολύ βλήμα για να το χαψεις.
Αυτά είναι...Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:19Νομίζω ότι υπερεκτιμας την νοημοσύνη του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Έχω πάει δικαστικός αντιπρόσωπος σε πολλές εκλογές και έχω δει τα πάντα. Πριν λίγο γύρισα από το κέντρο που ψηφισα. Βρήκα άτομα μεγάλης ηλικίας που δεν είχαν την ταυτότητα μαζί τους, άτομα που έψαχναν να βρουν που ψηφίζουν και πήγαιναν σε λάθος εκλογικά κέντρα.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:13Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11
Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.
λιγοτερο χοντρη απο ενα κομμα που ονομαζοταν "λευκο" ας πουμε.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:13Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:03 Πρέπει να είσαι εντελώς βλήμα για να χάψεις μια τέτοια χοντροκομμενη τρολλια όπως αυτή με τη διαγραφή του ονόματος από τα ψηφοδέλτια.
Αυτό σε πείραξε? Η Η προσπάθεια ακυρωσεως έγκυρων ψηφοδελτίων?Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:23λιγοτερο χοντρη απο ενα κομμα που ονομαζοταν "λευκο" ας πουμε.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:13Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11
Καλά η πλειοψηφία δεν θα το χαψει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν. Όπως και να έχει την ημέρα των εκλογων να τα διακινεις αυτά είναι ποινικό αδίκημα και ορθότατα η Τσαπανιδου προαναγγελει μηνύσεις.
Καλά σίγουρα υπάρχουν και χαζοί η άτομα με αλτσχαιμερ που ψηφίζουν.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:19Νομίζω ότι υπερεκτιμας την νοημοσύνη του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Έχω πάει δικαστικός αντιπρόσωπος σε πολλές εκλογές και έχω δει τα πάντα. Πριν λίγο γύρισα από το κέντρο που ψηφισα. Βρήκα άτομα μεγάλης ηλικίας που δεν είχαν την ταυτότητα μαζί τους, άτομα που έψαχναν να βρουν που ψηφίζουν και πήγαιναν σε λάθος εκλογικά κέντρα.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:13Δε διαφωνώ ότι είναι απόπειρα εξαπάτησης και νοθευσης/αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος.Arisvilla έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:11