Στην περιφέρειά μου έναν κατεβάζουν. Πρέπει να βάλω και σταυρό;Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:15Προσμετράται υπερ του πρώτου σε σταυρούς στο τέλος αν δεν απατώμαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικές Εκλογές 2023
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Golden Age
Δεν χρειάζεται να βάλεις και πάλι το ψηφοδέλτιο θα είναι έγκυρο.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:21Στην περιφέρειά μου έναν κατεβάζουν. Πρέπει να βάλω και σταυρό;Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:15Προσμετράται υπερ του πρώτου σε σταυρούς στο τέλος αν δεν απατώμαι.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:14
Υπέρ του κόμματος. Δλδ προσμετράται στο συνολικό ποσοστό του κόμματος στον νόμο. Απλά δεν παίρνει σταυρούς κάνεις υποψηφιος
- Eθνικοκοινωνιστης
αυριο ολοι οτι πιο φιλορωσικο δλδ επαμ-κινημα 21 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Θυμάμαι ότι προσμετράται υπερ του πρώτου στο τέλος.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:16Δεν νομίζω. Υπέρ του κόμματος ναι. Αλλά όχι Υπέρ του πρώτου. Δεν έχεις εκφράσει προτίμηση.Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:15Προσμετράται υπερ του πρώτου σε σταυρούς στο τέλος αν δεν απατώμαι.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:14
Υπέρ του κόμματος. Δλδ προσμετράται στο συνολικό ποσοστό του κόμματος στον νόμο. Απλά δεν παίρνει σταυρούς κάνεις υποψηφιος
Τελική πρόβλεψη:
ΝΔ: 35%
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΠΑΣΟΚ: 9%
ΚΚΕ: 6%
Ελληνική Λύση: 4,5%
Μέρα25: 3,5%
Νίκη: 1,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 1%
Εθνική Δημιουργία: 1%
Λοιπά-Λευκά: 8,5%
ΝΔ: 35%
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΠΑΣΟΚ: 9%
ΚΚΕ: 6%
Ελληνική Λύση: 4,5%
Μέρα25: 3,5%
Νίκη: 1,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 1%
Εθνική Δημιουργία: 1%
Λοιπά-Λευκά: 8,5%
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ρε ζαιοι ρε ζαιοι.... μα πόσο βόδια είστε
https://twitter.com/AvgiOnline/status/1 ... 99428?s=20
Σε πανικό βρίσκεται ο μηχανισμός της ΝΔ λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες καθώς γαλάζια τρολ διακινούν πλαστά sms που δήθεν προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με στόχο να επηρεάσουν την εκλογική διαδικασία. Πρόκειται για ξεκάθαρη απόπειρα αλλοίωσης εκλογών και για αυτό αναμένονται μηνύσεις.
Το ανώνυμο προφίλ του διαδικτύου Georghy Zhukov που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, καλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τον Βόρειο (Β1) Τομέα της Αθήνας, να διαγράψουν το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου «αλλιώς το ψηφοδέλτιο είναι άκυρο». Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση ώστε να ακυρωθούν ψήφοι.
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 11520?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αν βάλω, θα είναι έγκυρο;Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:22Δεν χρειάζεται να βάλεις και πάλι το ψηφοδέλτιο θα είναι έγκυρο.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:21Στην περιφέρειά μου έναν κατεβάζουν. Πρέπει να βάλω και σταυρό;Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2023, 00:15
Προσμετράται υπερ του πρώτου σε σταυρούς στο τέλος αν δεν απατώμαι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Εύχομαι καλό Μάιο 2012 και φουλ της δήθεν ακυβερνησίας.
Ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό πάει υπέρ του συνδυασμού σίγουρα ΚΑΙ υπέρ του αρχηγού του κόμματος ΜΟΝΟ ΑΝ τυχόν κατεβαίνει στην περιφέρειά σας. Παρεμπιπτόντως, 15 αρχηγοί κατεβαίνουν στην Α Θεσσαλονίκης και βλέπω αρκετούς δικαστικούς να τα κάνουν μαντάρα εξαιτίας αυτού.
Ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό πάει υπέρ του συνδυασμού σίγουρα ΚΑΙ υπέρ του αρχηγού του κόμματος ΜΟΝΟ ΑΝ τυχόν κατεβαίνει στην περιφέρειά σας. Παρεμπιπτόντως, 15 αρχηγοί κατεβαίνουν στην Α Θεσσαλονίκης και βλέπω αρκετούς δικαστικούς να τα κάνουν μαντάρα εξαιτίας αυτού.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μόλις ψηφίσαμε οικογενειακως και κατεβαίνουμε για καφέ στο λιμάνι όπως απαιτεί η παράδοση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ακυβερνησία στήριζουμε φουλ, αλλά χωρίς τον λαό στους δρόμους, δυστυχώς στις δεύτερες εκλογές θα το πληρώσουμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η παράδοση απαιτεί και εκκλησιασμό πριν την ψήφο.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:05 Μόλις ψηφίσαμε οικογενειακως και κατεβαίνουμε για καφέ στο λιμάνι όπως απαιτεί η παράδοση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πέρασα το πρωί από την ενορία να πω μια καλημέρα στον παπά καθώς είναι οικογενειακές φίλος από δεκαετίες.
Πιάνεται? Η πρέπει να πάρω όλο το πακέτο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Φυσικά και δεν πιάνεται.George_V έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:33Πέρασα το πρωί από την ενορία να πω μια καλημέρα στον παπά καθώς είναι οικογενειακές φίλος από δεκαετίες.
Πιάνεται? Η πρέπει να πάρω όλο το πακέτο?
Δεν θα πιάσει τόπο η ψήφος σου.
Occasio facit furem
- Τοξοβόλος_UK
Αχ, ωραίες μέρες.
Μόλις είχα γυρίσει από ολονύχτια παρτούζα και εκβίασα τους άλλους 3 παιδαράδες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί δε θα τους ξανακάτσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 1 Απαντήσεις