Εννοειται, εν τω μεταξυ, πριν μερικες μερες οι ουγκάνοι υποστηρίζανε τον βιαστη Καβανο, όλοι εν χορώ. Αμα εισαι λευκος αντρας βιαστης, γίνεσαι ανώτατος δικαστής.blackpaint έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:54O αντιισλαμισμος ειναι προθεση, τα κινητρα αυτης της δημοσιευσης ειναι καθαρα ρατσιστικα.μίστερ μαξ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:51Αρα δεν ηταν πραγματικοί μουσουλμάνοι."Κάποιες φορές χρησιμοποιούσαν απειλές και βία, ενώ τα ανάγκαζαν να καταναλώνουν αλκοόλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρετανοί βιαστές καταδικάστηκαν για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών κοριτσιών
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Βρετανοί βιαστές καταδικάστηκαν για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών κοριτσιών
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
εγω νομιζω οτι απλώς εχει προηγούμενα με τον hellegennes
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Eθνικοκοινωνιστης
Γιωργης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:56 Κλασσικοι βρετανοιε την καμμια. Οι βρετανοι ανηκουν στον νορδικο-ευρωπαικο τυπο. Αρκετες φατσες απο αυτες πάντως περνανε σιγουρα για ελληνες.
Ομορφες καλημερες
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Nero
Τουλάχιστον αυτός με το τουρμπάνι είναι Σι,οπότε δεν είναι μουσουλμάνος γενικότερα. Επειδή πρόκειται για συμμορία και όχι για 20 μεμονομένα περιστατικά όπως υπονοεί το ελληνικό site υποθέτω ότι τουλάχιστον ένας αριθμός απο τους συνεργούς του πρέπει να είναι επίσης σιχιστέςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:53μίστερ μαξ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:51Αρα δεν ηταν πραγματικοί μουσουλμάνοι."Κάποιες φορές χρησιμοποιούσαν απειλές και βία, ενώ τα ανάγκαζαν να καταναλώνουν αλκοόλ![]()
![]()
Σι η Σιχ ειναι.Οι Σιχιστες δεν ειναι παρακλαδι του ισλαμ?Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:03Τουλάχιστον αυτός με το τουρμπάνι είναι Σι,οπότε δεν είναι μουσουλμάνος γενικότερα. Επειδή πρόκειται για συμμορία και όχι για 20 μεμονομένα περιστατικά όπως υπονοεί το ελληνικό site υποθέτω ότι τουλάχιστον ένας αριθμός απο τους συνεργούς του πρέπει να είναι επίσης σιχιστές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
Όχι βέβαια. Έχουν τραβήξει πολλά οι άνθρωποι τελευταία απο βλαμμένους που τους βλέπουν στον δρόμο να φοράνε τουρμπάνι και να μιλάνε ουρντού(που τα περνάνε για αραβικά) και καλούν την αστυνομία γιατί τους περνάνε για μουσουλμάνουςzteo έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:06Σι η Σιχ ειναι.Οι Σιχιστες δεν ειναι παρακλαδι του ισλαμ?Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:03Τουλάχιστον αυτός με το τουρμπάνι είναι Σι,οπότε δεν είναι μουσουλμάνος γενικότερα. Επειδή πρόκειται για συμμορία και όχι για 20 μεμονομένα περιστατικά όπως υπονοεί το ελληνικό site υποθέτω ότι τουλάχιστον ένας αριθμός απο τους συνεργούς του πρέπει να είναι επίσης σιχιστές
- blackpaint
του Ινδουισμου. Οχι οτι υπηρξε ποτε στ αληθεια ινδουισμος, ητανε απλά τ ονομα που δωσαν οι αποικιοκρατες στις λατρειες χιλιαδων θεοτητων της ινδικης χερσονησου, Για τους ινδους το να λατρευουν πανω απο μια θεοτητες ηταν αυτονοητο, δεν καταλαβαιναν πχ γιατι το να λατρευουν τον Κρισνα ηταν αντιφατικο με το να λατρευουν τον ιησου.zteo έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:06Σι η Σιχ ειναι.Οι Σιχιστες δεν ειναι παρακλαδι του ισλαμ?Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:03Τουλάχιστον αυτός με το τουρμπάνι είναι Σι,οπότε δεν είναι μουσουλμάνος γενικότερα. Επειδή πρόκειται για συμμορία και όχι για 20 μεμονομένα περιστατικά όπως υπονοεί το ελληνικό site υποθέτω ότι τουλάχιστον ένας αριθμός απο τους συνεργούς του πρέπει να είναι επίσης σιχιστές
- blackpaint
'Senior member' of English Defence League jailed for sexually abusing 10-year-old girl
https://www.independent.co.uk/news/uk/c ... 31231.html
αυτο ομως δεν θα το ανεβαζε ποτε ο κωλντρον
https://www.independent.co.uk/news/uk/c ... 31231.html
αυτο ομως δεν θα το ανεβαζε ποτε ο κωλντρον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 24 Οκτ 2018, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Οι Σιχ δεν είχαν δολοφονήσει τον Γκάντι;Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:09Όχι βέβαια. Έχουν τραβήξει πολλά οι άνθρωποι τελευταία απο βλαμμένους που τους βλέπουν στον δρόμο να φοράνε τουρμπάνι και να μιλάνε ουρντού(που τα περνάνε για αραβικά) και καλούν την αστυνομία γιατί τους περνάνε για μουσουλμάνουςzteo έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:06Σι η Σιχ ειναι.Οι Σιχιστες δεν ειναι παρακλαδι του ισλαμ?Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:03
Τουλάχιστον αυτός με το τουρμπάνι είναι Σι,οπότε δεν είναι μουσουλμάνος γενικότερα. Επειδή πρόκειται για συμμορία και όχι για 20 μεμονομένα περιστατικά όπως υπονοεί το ελληνικό site υποθέτω ότι τουλάχιστον ένας αριθμός απο τους συνεργούς του πρέπει να είναι επίσης σιχιστές![]()
Ο Ζτεο μάλλον μπέρδεψε τους Σιχ με τους Σιίτες.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ναι θυμομουν οτι ηταν στην Ινδια.Αλλα επειδη θυμαμαι οτι υπηρχε αντιπαλοτητα μεταξυ Σιχ και Ινδουιστων νομιζα οτι ηταν παρακλαδι του Ισλαμ.blackpaint έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:12του Ινδουισμου. Οχι οτι υπηρξε ποτε στ αληθεια ινδουισμος, ητανε απλά τ ονομα που δωσαν οι αποικιοκρατες στις λατρειες χιλιαδων θεοτητων της ινδικης χερσονησου, Για τους ινδους το να λατρευουν πανω απο μια θεοτητες ηταν αυτονοητο, δεν καταλαβαιναν πχ γιατι το να λατρευουν τον Κρισνα ηταν αντιφατικο με το να λατρευουν τον ιησου.zteo έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:06Σι η Σιχ ειναι.Οι Σιχιστες δεν ειναι παρακλαδι του ισλαμ?Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:03
Τουλάχιστον αυτός με το τουρμπάνι είναι Σι,οπότε δεν είναι μουσουλμάνος γενικότερα. Επειδή πρόκειται για συμμορία και όχι για 20 μεμονομένα περιστατικά όπως υπονοεί το ελληνικό site υποθέτω ότι τουλάχιστον ένας αριθμός απο τους συνεργούς του πρέπει να είναι επίσης σιχιστές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
Μουσουλμάνος ήταν νομίζω. Όλο το κονσεπτ του σιχισμού βασίζεται στο ότι δεν είναι ούτε ισλαμική σέχτα αλλά ούτε ινδουιστική και παράλληλα έχει δανειστεί στοιχεία και από τους 2. Συγκρητισμός που πλασαρίστηκε εναλλακτική στις θρησκευτικές διαμάχες στην αυτοκρατορία των ΜουγάλΝταρνάκας έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:15Οι Σιχ δεν είχαν δολοφονήσει τον Γκάντι;Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:09Όχι βέβαια. Έχουν τραβήξει πολλά οι άνθρωποι τελευταία απο βλαμμένους που τους βλέπουν στον δρόμο να φοράνε τουρμπάνι και να μιλάνε ουρντού(που τα περνάνε για αραβικά) και καλούν την αστυνομία γιατί τους περνάνε για μουσουλμάνους![]()
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Την Ίντιρα Γκάντι δολοφόνησαν, μπερδεύτηκα.Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:19Μουσουλμάνος ήταν νομίζω. Όλο το κονσεπτ του σιχισμού βασίζεται στο ότι δεν είναι ούτε ισλαμική σέχτα αλλά ούτε ινδουιστική και παράλληλα έχει δανειστεί στοιχεία και από τους 2. Συγκρητισμός που πλασαρίστηκε εναλλακτική στις θρησκευτικές διαμάχες στην αυτοκρατορία των ΜουγάλΝταρνάκας έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:15Οι Σιχ δεν είχαν δολοφονήσει τον Γκάντι;Nero έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:09
Όχι βέβαια. Έχουν τραβήξει πολλά οι άνθρωποι τελευταία απο βλαμμένους που τους βλέπουν στον δρόμο να φοράνε τουρμπάνι και να μιλάνε ουρντού(που τα περνάνε για αραβικά) και καλούν την αστυνομία γιατί τους περνάνε για μουσουλμάνους![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Καμία σχέση... έπρεπε να γυρίσω σελίδα για να καταλάβω για ποιον λέτε.
Έλεος ρε!
the end
Ευτυχως που το διευκρινησατε για να μπορει να κοιμηθει ο Χελωνος ησυχος. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τώρα προκαλείς να βάλω φωτογραφίες child brides να δεις πόσο σπάνιο είναι στα μουσλίμια. Εκτός αν πιστεύεις πως αφού της έχει βάλει στεφάνι ο παιδόφιλος είναι νορμάλ.blackpaint έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:44 παιδοβιαστες και να μην ειναι μελη του ΒΝΡ η της βασιλικης οικογενειας; Τι σπανιο.
Ουυυυ! Άμα βάψουν και τα μαλλιά τους ξανθά, τα κάνουν μια κοτσίδα και κάνουν και μπυροκήλη πέντε μηνών, θα είναι φτυστοί ο Διάδοχος εεεε ο Γιώργης θέλω να πω! (σύμφωνα με τις περιγραφές σου)Γιωργης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:56 Κλασσικοι βρετανοιε την καμμια. Οι βρετανοι ανηκουν στον νορδικο-ευρωπαικο τυπο. Αρκετες φατσες απο αυτες πάντως περνανε σιγουρα για ελληνες.
Ομορφες καλημερες
![]()
Αλήθεια, τι λένε οι Άριοι Βησιγότθοι για την εμφάνισή σου; Πώς πάνε οι κατακτήσεις στις Φριτσιδούλες;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 4 Απαντήσεις