που ξεκουμπίζεται αύριο
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
https://twitter.com/Iasonas_Apost/statu ... 04192?s=20
Έτσι μου ρχεται να πάρω το αεροπλάνο και να ρθω να το ρίξω κουληΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:06 ψεύτες της nyt, ψεύτες της El pais, εγώ πιστεύω τι λέει η πράβντα του κουλη.![]()
αν είσαι ακροδεξιος, εννοειται κουλη, είναι το ρατσιστικό κόμμα που σε εκφράζει στην εξουσία. αν είχε ο τζημερος ρεύμα, θα σου έλεγα εκεί, αλλά δεν...Lord Brum έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:07Έτσι μου ρχεται να πάρω το αεροπλάνο και να ρθω να το ρίξω κουληΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:06 ψεύτες της nyt, ψεύτες της El pais, εγώ πιστεύω τι λέει η πράβντα του κουλη.![]()
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:11αν είσαι ακροδεξιος, εννοειται κουλη, είναι το ρατσιστικό κόμμα που σε εκφράζει στην εξουσία. αν είχε ο τζημερος ρεύμα, θα σου έλεγα εκεί, αλλά δεν...Lord Brum έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:07Έτσι μου ρχεται να πάρω το αεροπλάνο και να ρθω να το ρίξω κουληΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:06 ψεύτες της nyt, ψεύτες της El pais, εγώ πιστεύω τι λέει η πράβντα του κουλη.![]()
Ποτε επιτελους θα ζητησουμε απ'τις κυβερνησεις των λαθρομεταναστων τα εξοδα του κυνηγιου των πολιτων τους;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:06 ψεύτες της nyt, ψεύτες της El pais, εγώ πιστεύω τι λέει η πράβντα του κουλη.![]()
η αριστερά είναι πατριωτικη στη λογική να αντισταθεί στην ξένη εξάρτηση, στους δανειστές, τα funds, το ΝΑΤΟ, στην κομισιον, κλπ. με τους αδύναμους, τους πρόσφυγες, τα γυναικόπαιδα, είναι δικοί σας δεξιοί ρεαλιστικοί στόχοι, για να πουλάτε κανιβαλισμό, βλέπε Εβραίοι, και πόσα αλλά παραδείγματα.
πέταξες στη θάλασσα σε μια βάρκα ακυβέρνητη, ένα μωρό 6 μηνών, μεγάλε πολεμιστή άντρακλα. συγχαρητήρια. να δώσετε και παρασημα μη ξεχάσετε.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:18Ποτε επιτελους θα ζητησουμε απ'τις κυβερνησεις των λαθρομεταναστων τα εξοδα του κυνηγιου των πολιτων τους;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:06 ψεύτες της nyt, ψεύτες της El pais, εγώ πιστεύω τι λέει η πράβντα του κουλη.![]()
Δεν μπορει ο Ελληνας φορολογουμενος να πληρωνει στρατο,λιμενικο,αστυνομια,αεροπορια,καυσιμα και φθορες μεσων για τον καθε Αμπντουλ που του καυλωσε να ερθει στην Ευρωπη.
Οι τρέντυ σύμμαχοι το ξέρουν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:32η αριστερά είναι πατριωτικη στη λογική να αντισταθεί στην ξένη εξάρτηση, στους δανειστές, τα funds, το ΝΑΤΟ, στην κομισιον, κλπ. με τους αδύναμους, τους πρόσφυγες, τα γυναικόπαιδα, είναι δικοί σας δεξιοί ρεαλιστικοί στόχοι, για να πουλάτε κανιβαλισμό, βλέπε Εβραίοι, και πόσα αλλά παραδείγματα.
Και ο Ιωαννιδης δεν ηθελε εξάρτηση από ξένους και έχασε τη μισή ΚυπροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:32η αριστερά είναι πατριωτικη στη λογική να αντισταθεί στην ξένη εξάρτηση, στους δανειστές, τα funds, το ΝΑΤΟ, στην κομισιον, κλπ. με τους αδύναμους, τους πρόσφυγες, τα γυναικόπαιδα, είναι δικοί σας δεξιοί ρεαλιστικοί στόχοι, για να πουλάτε κανιβαλισμό, βλέπε Εβραίοι, και πόσα αλλά παραδείγματα.
ναι, δεν ήθελε εξάρτηση από τον γνωστό ιμπεριαλιστη μακάριο. ένας γελοίος δικτατορισκος ήταν , που πίστευε πως επειδή είχε κολλητιλικια με τη CIA, θα δοξαζονταν και σαν μέγας εθνικός ηγέτης, αφού τον άφηναν να κάνει το κομμάτι του. τελικά έπεσε στην παγίδα, με τα γνωστά αποτελέσματα.Zelda έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:59Και ο Ιωαννιδης δεν ηθελε εξάρτηση από ξένους και έχασε τη μισή ΚυπροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:32η αριστερά είναι πατριωτικη στη λογική να αντισταθεί στην ξένη εξάρτηση, στους δανειστές, τα funds, το ΝΑΤΟ, στην κομισιον, κλπ. με τους αδύναμους, τους πρόσφυγες, τα γυναικόπαιδα, είναι δικοί σας δεξιοί ρεαλιστικοί στόχοι, για να πουλάτε κανιβαλισμό, βλέπε Εβραίοι, και πόσα αλλά παραδείγματα.
Αυτες τις μαλακιες πιστευετε ευαισθητουληδες:Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:44πέταξες στη θάλασσα σε μια βάρκα ακυβέρνητη, ένα μωρό 6 μηνών, μεγάλε πολεμιστή άντρακλα. συγχαρητήρια. να δώσετε και παρασημα μη ξεχάσετε.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:18Ποτε επιτελους θα ζητησουμε απ'τις κυβερνησεις των λαθρομεταναστων τα εξοδα του κυνηγιου των πολιτων τους;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:06 ψεύτες της nyt, ψεύτες της El pais, εγώ πιστεύω τι λέει η πράβντα του κουλη.![]()
Δεν μπορει ο Ελληνας φορολογουμενος να πληρωνει στρατο,λιμενικο,αστυνομια,αεροπορια,καυσιμα και φθορες μεσων για τον καθε Αμπντουλ που του καυλωσε να ερθει στην Ευρωπη.
ο ίδιος σε αλλά τουιτ χαίρεται για τις επαναπροωθησεις και λέει ψηφίστε μας. τώρα είναι προπαγάνδα. διαλέξτε μια γραμμή, και μιλάτε μετά.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2023, 18:11Αυτες τις μαλακιες πιστευετε ευαισθητουληδες:Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:44πέταξες στη θάλασσα σε μια βάρκα ακυβέρνητη, ένα μωρό 6 μηνών, μεγάλε πολεμιστή άντρακλα. συγχαρητήρια. να δώσετε και παρασημα μη ξεχάσετε.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2023, 16:18
Ποτε επιτελους θα ζητησουμε απ'τις κυβερνησεις των λαθρομεταναστων τα εξοδα του κυνηγιου των πολιτων τους;
https://twitter.com/e_amyna/status/1659 ... 56421?s=20