Naida έγραψε: 24 Οκτ 2018, 14:37
Για να υπάρχουν περισσότεροι παράνομοι οίκοι ανοχής από τους νόμιμους και να αποδίδει πολύ μεγάλα κέρδη ένα τεράστιο δίκτυο παράνομης πορνείας που συμπεριλαμβάνει ακόμη και πολύ μικρές ηλικίες και διάφορους τρόπους εξαναγκασμού, το οποίο συντηρείται από έναν μεγάλο όγκο πελατών, εμένα η λογική μου λέει ότι οι περισσότεροι πελάτες δεν ενδιαφέρονται εάν η γυναίκα-κορίτσι που θα τους ικανοποιήσει είναι εκεί με τη θέλησή της, που σημαίνει ότι είναι εν δυνάμει βιαστές. Εσένα τι σου λέει η λογική σου;συμφωνεί με το δικό μου σκεπτικό;
Πολλοί οίκοι ανοχής είναι παράνομοι λόγω των χωροταξικών περιορισμών που θέτει το κράτος και που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη νόμιμη λειτουργία.
Αυτό δε συνεπάγεται και έλλειψη συγκατάθεσης εκ μέρους της πόρνης. Επίσης σημαντικό μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει κάνει λίγα ως πολλά περάσματα από τους οίκους ανοχής. Ελάχιστοι όμως ασχολούνται με τη νομιμότητα είτε γιατί δεν είναι η δουλειά τους να το κάνουν είτε γιατί δεν έχουν ενημέρωση είτε όντως γιατί είναι από αδιάφοροι ως καθίκια.
(Επαναλαμβάνω η κατάσταση παρανομίας δεν είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση.)
Το εν δυνάμει βιαστές.... είναι λίγο περίεργο. Όλοι είμαστε εν δυνάμει κάτι. Και εσύ! Εν δυνάμει βιαστές, δολοφόνοι, κλέφτες, απατεώνες κτλ.
Όλοι υπό κάποιες συνθήκες μπορούμε να πράξουμε κατά τρόπο που θα εκπλήξει και εμάς τους ίδιους.
Σίγουρα πάντως πολλοί άνθρωποι θα πήγαιναν σε παράνομο οίκο ανοχής αλλά ταυτόχρονα δε θα βίαζαν ποτέ.
Τώρα αν ο πελάτης είναι όντως ενημερωμένος ότι το κορίτσι δεν είναι με τη θέληση του εκεί και συνειδητά προχωρά στη πράξη τότε έχουμε βιασμό ξεκάθαρο χωρίς το "εν δυνάμει".