Πότε ειρωνεύτηκε τους ΑΜΕΑ;BOOMER έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:36 Απορώ πώς βγάζουν για βιτρίνα στα πάνελς τον άεργο αρλουμπολόγο Τζίμερο να ειρωνεύεται τους 200.000 ΑΜΕΑ που ζουν με επιδόματα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική Δημιουργία
- Golden Age
Re: Εθνική Δημιουργία
Απορώ για την απορία του BOOMER, που δείχνει πλήρως καλυμμένος από την εργατικότητα των συστημικών πανελάδων και έπαθε κι αυτός εργασιακό κατιτίς από την εργασία ή αεργία του Τζήμερου.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:39Πότε ειρωνεύτηκε τους ΑΜΕΑ;BOOMER έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:36 Απορώ πώς βγάζουν για βιτρίνα στα πάνελς τον άεργο αρλουμπολόγο Τζίμερο να ειρωνεύεται τους 200.000 ΑΜΕΑ που ζουν με επιδόματα
Αλλά είπαμε, δώσε τσιτάτα στο λαό και τα επαναλαμβάνει ως ψαγμένες κρίσεις.
Πάνω τα χεράκια, κάτω τα χεράκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βαλε να ακουσεις μια κανονικη συνεντευξη του Κλεωνα. Κανε σκιπ εκει που μιλαει για το προσφυγικο και βουαλα! Ενας φυσιολογικος πολιτικος.Μπίστης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:19Εμένα μου αρέσει που σκέφτεται παλαβομάρες και εξερευνεί τις πιθανότητές μας, δεν λέω πως συμφωνάω, ούτε θα τον ψηφίσω αλλά τουλάχιστον εργάζεται, οι σοβαροί απλώς μας στρώνουν τον μονόδρομο με ροδοπέταλαSid Vicious έγραψε: 19 Μάιος 2023, 13:20Eνώ ο Βαρουφάκης είναι απαύγασμα λογικής και σοβαρότηταςΝαύτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 13:15
Τέλος πάντων, για μένα ο Τζήμερος είναι αποκρουστική περίπτωση, ένας πολιτικός σεφερλής.![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Epaggelmatias laspologos detected.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:39Πότε ειρωνεύτηκε τους ΑΜΕΑ;BOOMER έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:36 Απορώ πώς βγάζουν για βιτρίνα στα πάνελς τον άεργο αρλουμπολόγο Τζίμερο να ειρωνεύεται τους 200.000 ΑΜΕΑ που ζουν με επιδόματα
Γνωρίζω τον Τζημ προσωπικά και σε διαβεβαιώνω οτι προκειται για workaholic
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Golden Age
Την άκουσα πριν μια δυο μέρες. Βρίσκω συγκλονιστική την άποψη του για τα τεκταινόμενα όταν δεν πετύχει το α ή β μοντέλο. Αν δεν ταιριάξει αυτό, θα πάμε γι' άλλα.Bazoomba έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:47Βαλε να ακουσεις μια κανονικη συνεντευξη του Κλεωνα. Κανε σκιπ εκει που μιλαει για το προσφυγικο και βουαλα! Ενας φυσιολογικος πολιτικος.Μπίστης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:19Εμένα μου αρέσει που σκέφτεται παλαβομάρες και εξερευνεί τις πιθανότητές μας, δεν λέω πως συμφωνάω, ούτε θα τον ψηφίσω αλλά τουλάχιστον εργάζεται, οι σοβαροί απλώς μας στρώνουν τον μονόδρομο με ροδοπέταλα![]()
Θα ήταν δεκτό αν ο κάθε τυπάκος που το παίζει χαλαρός, συμφωνούσε στο να μεταβάλλεται αναλογικά και η βουλευτική αποζημίωση του.
Γιατί το να πηγαίνουν γι' άλλα οι άλλοι, κουβαλώντας στις πλάτες τους την πγιότητα ζωής και υπόληψης του κάθε πολιτικού δειπνοσοφιστή και των ευγενών της αυλής του, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Γιατί να το προσπεράσει το "προσφυγικό"; Δεν αφορά την Ελλάδα;Bazoomba έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:47Βαλε να ακουσεις μια κανονικη συνεντευξη του Κλεωνα. Κανε σκιπ εκει που μιλαει για το προσφυγικο και βουαλα! Ενας φυσιολογικος πολιτικος.Μπίστης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:19Εμένα μου αρέσει που σκέφτεται παλαβομάρες και εξερευνεί τις πιθανότητές μας, δεν λέω πως συμφωνάω, ούτε θα τον ψηφίσω αλλά τουλάχιστον εργάζεται, οι σοβαροί απλώς μας στρώνουν τον μονόδρομο με ροδοπέταλα![]()
Έχω καταλήξει πολιτική μηδενίστρια με όσα βλέπω, ειδικώς στις προεκλογικές εξάρσεις.
Και όπως πάει, θα παραμείνω.
Και όπως πάει, θα παραμείνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρόσφατα, με είχαν πάρει τηλέφωνο από τα πολιτικά γραφεία που έχουν στηθεί στο δήμο μου, ενημερώνοντας με για το ότι μπορούσα να πάω να πάρω έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια για να δώσω στους γνωστούς μου συγγενείς και γνωστούς νιούς ή γέρους. Οκ, είχαν προηγηθεί και τα τηλέφωνα ή μέιλς ή σμ για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, όπου ήμουν ευγενική. Έλεγα κάτι του στύλ "ευχαριστώ για την ενημέρωση" στα προφορικά και τελείωνε το θέμα.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:51 Ένα κόμμα χωρίς χρηματοδότες...
https://www.facebook.com/Thanos.Tzimero ... 8620767596
Αλλά με το που άρχισε ο γύρος με τα σταυρωμένα έτοιμα ψηφοδέλτια, μ' έπιασε και μένα κατιτίς το αγενές και άρχισα να τους λέω "μα δεν είναι αγράμματοι οι γνωστοί μου" και το' κοψαν.
Αν μη τι άλλο, ο τζημ παίζει στο πλαίσιο της κυνικότητας και του μπλακ χιούμορ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ηταν ζαμπλουτος πριν γινει ακομα βουλευτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:53Την άκουσα πριν μια δυο μέρες. Βρίσκω συγκλονιστική την άποψη του για τα τεκταινόμενα όταν δεν πετύχει το α ή β μοντέλο. Αν δεν ταιριάξει αυτό, θα πάμε γι' άλλα.Bazoomba έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:47Βαλε να ακουσεις μια κανονικη συνεντευξη του Κλεωνα. Κανε σκιπ εκει που μιλαει για το προσφυγικο και βουαλα! Ενας φυσιολογικος πολιτικος.Μπίστης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:19
Εμένα μου αρέσει που σκέφτεται παλαβομάρες και εξερευνεί τις πιθανότητές μας, δεν λέω πως συμφωνάω, ούτε θα τον ψηφίσω αλλά τουλάχιστον εργάζεται, οι σοβαροί απλώς μας στρώνουν τον μονόδρομο με ροδοπέταλα![]()
Θα ήταν δεκτό αν ο κάθε τυπάκος που το παίζει χαλαρός, συμφωνούσε στο να μεταβάλλεται αναλογικά και η βουλευτική αποζημίωση του.
Γιατί το να πηγαίνουν γι' άλλα οι άλλοι, κουβαλώντας στις πλάτες τους την πγιότητα ζωής και υπόληψης του κάθε πολιτικού δειπνοσοφιστή και των ευγενών της αυλής του, δε λέει.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τόσο το χειρότερο.Bazoomba έγραψε: 19 Μάιος 2023, 15:12Ηταν ζαμπλουτος πριν γινει ακομα βουλευτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:53Την άκουσα πριν μια δυο μέρες. Βρίσκω συγκλονιστική την άποψη του για τα τεκταινόμενα όταν δεν πετύχει το α ή β μοντέλο. Αν δεν ταιριάξει αυτό, θα πάμε γι' άλλα.Bazoomba έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:47
Βαλε να ακουσεις μια κανονικη συνεντευξη του Κλεωνα. Κανε σκιπ εκει που μιλαει για το προσφυγικο και βουαλα! Ενας φυσιολογικος πολιτικος.
Γιατί το να πηγαίνουν γι' άλλα οι άλλοι, κουβαλώντας στις πλάτες τους την πγιότητα ζωής και υπόληψης του κάθε πολιτικού δειπνοσοφιστή και των ευγενών της αυλής του, δε λέει.![]()
Στην τελική, μια αμελητέα μειοψηφία των διανοητών (πολιτικών ή μη) που προτείνουν επανάστα, ήταν φτωχόπαιδα.
Καρατσεκαρισμένο.
Αλλά τουλάχιστον αυτοί που άφησαν πραγματικό στίγμα και όχι μπουρμπουλήθρες, δεν έπαιζαν στην κλάση "Κλέων". Ήταν κατιτίς περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ναύτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 13:21Τζημερικός κι εσύ ρε;Sid Vicious έγραψε: 19 Μάιος 2023, 13:20Eνώ ο Βαρουφάκης είναι απαύγασμα λογικής και σοβαρότηταςΝαύτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 13:15
Τέλος πάντων, για μένα ο Τζήμερος είναι αποκρουστική περίπτωση, ένας πολιτικός σεφερλής.![]()
Αυτό δεν το περίμενα...![]()
Εσύ κάτσε να χειροκροτάς τα απολειφαδια της ιστορίας που βλέπουν στον ύπνο τους εφιάλτη ότι πρέπει να κυβερνήσουν και ξυπνάνε ιδρωμενοι
Παρακολουθώ τον Θάνο 11 χρόνια τωρα. Αυτή ίσως είναι η κορυφαία συνεντευξή του. Τα τελευταία 6 λεπτά ειναι απλά τ ρ ο μ α κ τ ι κ ά. Αν είσαι γονιός, καταλαβαίνεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Αυτός γνωρίζει ότι τον γνωρίζεις;Unique έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:50
Οχι δεν έχει ιδέα. Είμαι ο κατά φαντασία κολλητός του.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Μάιος 2023, 16:25Αυτός γνωρίζει ότι τον γνωρίζεις;Unique έγραψε: 19 Μάιος 2023, 14:50
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos