Καλό.
Θα μπορούσα να το προσθέσω στην υπογραφή μου.
Καλό.
Δεν υπάρχει το έβγαλα από το μυαλό μου, το παραδέχομαι. Τιμώρησε μεΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:06Οκ, μια και συνεχίζεις τις χαριτωμενιές, εγώ προσωπικά λέω να βρεις την παράθεση που γράφω αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 20:33Εγώ προσωπικά θα πειστώ μόνο άμα με καλέσει να πιούμε καφεδάκι στον δρόμο για το εκλογικό κέντρο και βγει καπάκι να μου δείξει τα ψηφοδέλτια. Διότι μπορεί να αλυχτώ για την χαμένη φορουμίτισσα, αλλά δεν παύει ο έρως μου για τις υπόλοιπες. Βασικό, έτσι;
Βασικό έτσι;![]()
Δεν Μ αρέσουν οι παπαδιες, με γαργαλαει το μουστάκι
Και εγώ σ'αγαπώ και για πάρτη σου θα ξύριζα την γενειάδα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:18Δεν Μ αρέσουν οι παπαδιες, με γαργαλαει το μουστάκι
Ένα μουστάκι του Χίτλερ (ακόμα και στραμμένο κατά 90 μοίρες) δεν με χαλάει
Μα δεν υπάρχει λόγος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:17Δεν υπάρχει το έβγαλα από το μυαλό μου, το παραδέχομαι. Τιμώρησε μεΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:06Οκ, μια και συνεχίζεις τις χαριτωμενιές, εγώ προσωπικά λέω να βρεις την παράθεση που γράφω αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 20:33
Εγώ προσωπικά θα πειστώ μόνο άμα με καλέσει να πιούμε καφεδάκι στον δρόμο για το εκλογικό κέντρο και βγει καπάκι να μου δείξει τα ψηφοδέλτια. Διότι μπορεί να αλυχτώ για την χαμένη φορουμίτισσα, αλλά δεν παύει ο έρως μου για τις υπόλοιπες. Βασικό, έτσι;
Βασικό έτσι;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:32Μα δεν υπάρχει λόγος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:17Δεν υπάρχει το έβγαλα από το μυαλό μου, το παραδέχομαι. Τιμώρησε μεΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:06
Οκ, μια και συνεχίζεις τις χαριτωμενιές, εγώ προσωπικά λέω να βρεις την παράθεση που γράφω αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου.
Βασικό έτσι;![]()
![]()
Αν παραδέχεσαι ότι το μυαλό σου είναι κάτι σαν καπέλο μαθητευόμενου ταχυδακτουλουργού που πάει να βγάλει λαγό και βγάζει πατάτα, εγώ δεν έχω θέμα.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:39ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:32Μα δεν υπάρχει λόγος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:17
Δεν υπάρχει το έβγαλα από το μυαλό μου, το παραδέχομαι. Τιμώρησε με![]()
Αν παραδέχεσαι ότι το μυαλό σου είναι κάτι σαν καπέλο μαθητευόμενου ταχυδακτουλουργού που πάει να βγάλει λαγό και βγάζει πατάτα, εγώ δεν έχω θέμα.

Σωστή παρατήρηση.Αγις έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:45 Η Ναιδα εγραφε συνηθως κ συνεχως απο τον χωρο της εργασιας της ( ενω παραλληλα λιμαριζε τα νυχια της για να τα μπηξει στις πατσαβουρες κ χαριεντιζοταν με οποιο αρσενικο περνουσε ) - γιατι σταματησε να γραφει απο εκει ;
Ιδου η πραγματικη απορια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαζί μέναμε κανονικά αλλά τώρα έχουμε αυξήσει τον χρόνο που περναμε μαζί για να συνηθίσω και εγώ το νέο περιβάλλον. Προχθές πάλι σηκώθηκα το βράδυ και αντί να πάω να βγω από την πόρτα πήγα στο παράθυρο που δεν είναι καν μπαλκονοπορτα και αγχωθηκα και τον φώναξα να ανοίξει το φως και μου έλεγε μέσα στην νύχτα από κάτω είναι η πόρτα
1.κανει άσκηση υπομονήςaLiCat έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:47Σωστή παρατήρηση.Αγις έγραψε: 18 Μάιος 2023, 21:45 Η Ναιδα εγραφε συνηθως κ συνεχως απο τον χωρο της εργασιας της ( ενω παραλληλα λιμαριζε τα νυχια της για να τα μπηξει στις πατσαβουρες κ χαριεντιζοταν με οποιο αρσενικο περνουσε ) - γιατι σταματησε να γραφει απο εκει ;
Ιδου η πραγματικη απορια
Όχι ρε παιδιά δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ο λεγαμενος φταίει για όλα. Και μου κρατάει και νεύρα από χθεςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2023, 20:28Εγώ πάλι λέω, ότι οι πχορουμίτες, μου θυμίζουν τους γονείς της Casp.
Aκόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Πού πήγες, τί έκανες, γιατί δεν τους ρώτησες πριν το κάνεις, πως τολμάς γενικώς να μη ζητάς τη γνώμη τους....εεεεεεεεεεεε;![]()
Phorum patrol, όχι αστεία.
Ενιγουέι, την άλλη φορά που θα θέλεις να περάσεις προσωπικό χρόνο, ειδοποία. Γιατί άφησες μόνο του το ζωντανό στο μπαλκόνι και αλυχτούσε τόσες μέρες.