Kαι πολυ ανεκτικες.Παραπανω απο οσο πρεπει.Naida έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:22Έτσι ακριβώς είμαστε οι Ελληνίδες.plouf έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:07Στην ελλαδα ζεις αν ενας τυπος ξενοπηδαει ειναι αλανιαρης ενω αν μια ξενοπηδιεται ειναι πουτανα.Παντως αυτο που λες καλο ειναι αλλα ειδικα οι ελληνιδες ειναι τοσο καλοψυχες που ακομα και οι λουζερς βρισκουν γκομενα.Στο εξωτερικο δεν γινονται αυτα γι αυτο υπαρχουν εκει τοσοι incels και mgtow.Naida έγραψε: 23 Οκτ 2018, 21:13
Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες ; Βάση φύσης όταν βρούμε τον πιο δυνατο, πιο ωραιο παρατάμε τον τωρινό και πάμε στον καλύτερο ε για να κάνουμε καλύτερα παιδιά;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Εσείς οι γυναίκες θέλετε να είναι ο άντρας αλλανιαρης
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Είναι τα κατάλοιπα του "εγώ ο άντρας κάνω κουμάντο, εγώ φέρνω τα λεφτά και τρως, θα με σέβεσαι,δε θα μου αντιμιλάς,που θα πας άμα σε χωρίσω,ε άντρας είμαι τι θες να κάνω, άντρας είμαι θα πω και μια κουβέντα παραπάνω, άντρας είμαι θα σου σβουρήξω και καμία, άντρας είμαι θα ξενοπηδήξω έτσι είναι η φύση του άντρα,άντρας είμαι κάτσε να σε πηδήξω θες δε θες γιατί αυτά είναι τα συζυγικά σου καθήκοντα " κτλ κτλ αν και ευτυχώς έχουμε ξεφύγει αρκετά από αυτή τη νοοτροπία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Naida έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:44 Είναι τα κατάλοιπα του "εγώ ο άντρας κάνω κουμάντο, εγώ φέρνω τα λεφτά και τρως, θα με σέβεσαι,δε θα μου αντιμιλάς,που θα πας άμα σε χωρίσω,ε άντρας είμαι τι θες να κάνω, άντρας είμαι θα πω και μια κουβέντα παραπάνω, άντρας είμαι θα σου σβουρήξω και καμία, άντρας είμαι θα ξενοπηδήξω έτσι είναι η φύση του άντρα,άντρας είμαι κάτσε να σε πηδήξω θες δε θες γιατί αυτά είναι τα συζυγικά σου καθήκοντα " κτλ κτλ αν και ευτυχώς έχουμε ξεφύγει αρκετά από αυτή τη νοοτροπία.
Ε ναι ενα δικιο το εχεις στην πολιτισμενη Ευρωπη αυτα ξεκαθαρισαν το '60 με την σεξ επανασταση την στιγμη που εδω στο Ελλαδισταν ειχαμε προικοσυμφωνα και ποινικοποιηση της μοιχειας.Ας ειναι καλα ο ηγετης της Αλλαγης Ανδρεας Παπανδρεου που τα καταργησε ολα αυτα αλλα και παλι εχουμε δρομο μπροστα μας να διανυσουμε για να γινουμε Ευρωπη.
Βαλκάνιαplouf έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:52
![]()
Ε ναι ενα δικιο το εχεις στην πολιτισμενη Ευρωπη αυτα ξεκαθαρισαν το '60 με την σεξ επανασταση την στιγμη που εδω στο Ελλαδισταν ειχαμε προικοσυμφωνα και ποινικοποιηση της μοιχειας.Ας ειναι καλα ο ηγετης της Αλλαγης Ανδρεας Παπανδρεου που τα καταργησε ολα αυτα αλλα και παλι εχουμε δρομο μπροστα μας να διανυσουμε για να γινουμε Ευρωπη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μέγας μπηχτης ο Ανδρέας Παπανδρέου
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Naida έγραψε: 24 Οκτ 2018, 09:01Βαλκάνιαplouf έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:52
![]()
Ε ναι ενα δικιο το εχεις στην πολιτισμενη Ευρωπη αυτα ξεκαθαρισαν το '60 με την σεξ επανασταση την στιγμη που εδω στο Ελλαδισταν ειχαμε προικοσυμφωνα και ποινικοποιηση της μοιχειας.Ας ειναι καλα ο ηγετης της Αλλαγης Ανδρεας Παπανδρεου που τα καταργησε ολα αυτα αλλα και παλι εχουμε δρομο μπροστα μας να διανυσουμε για να γινουμε Ευρωπη.![]()
οχι αλλη βια. ειρηνη.Naida έγραψε: 23 Οκτ 2018, 22:48 Να κοιτάνε όσο θελουν. Μόνο.
Γιατί άμα πάνε παραπέρα από το κοίταγμα δε θα χουν ματάκια μετά να ξενοκοιτανε τα γλυκούλια μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι εσένα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
plouf έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:32Kαι πολυ ανεκτικες.Παραπανω απο οσο πρεπει.Naida έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:22Έτσι ακριβώς είμαστε οι Ελληνίδες.plouf έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:07
Στην ελλαδα ζεις αν ενας τυπος ξενοπηδαει ειναι αλανιαρης ενω αν μια ξενοπηδιεται ειναι πουτανα.Παντως αυτο που λες καλο ειναι αλλα ειδικα οι ελληνιδες ειναι τοσο καλοψυχες που ακομα και οι λουζερς βρισκουν γκομενα.Στο εξωτερικο δεν γινονται αυτα γι αυτο υπαρχουν εκει τοσοι incels και mgtow.![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είσαι σίγουρος πως η γυναίκα ΔΕΝ θέλει ποικιλία;Μπίστης έγραψε: 23 Οκτ 2018, 21:46 Ο άντρας χρειάζεται ποικιλία.
Δεν το καταλαβαίνουν λόγω στενομυαλιάς.
Όταν είναι σκόπιμο, όταν το ψάχνει δηλαδή το βρίσκω κι εγώ μικρότητα, ακόμα και αηδιαστικό, λίγο κοκορίκο style, αλλά όταν είναι αυθόρμητο, όταν του προκύπτει πως να χωρέσει ολόκληρος άντρακλας στην μονογαμία
Όταν της προκύψει, πώς να χωρέσει ολόκληρη γυναίκα στην μονογαμία;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Γραφικός
Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε αν την δικιά μου δεν την ενοχλούσε το ενδεχόμενο να πάω με άλλη. Αν ήταν τόσο στ' αρχίδια της θα σταματούσα τη σχέση για να την προλάβω, αφού θα το είχε ήδη δρομολογήσει.
Τη δεκαετία του 50 μεγάλωσες;Naida έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:44Είναι τα κατάλοιπα του "εγώ ο άντρας κάνω κουμάντο, εγώ φέρνω τα λεφτά και τρως, θα με σέβεσαι,δε θα μου αντιμιλάς,που θα πας άμα σε χωρίσω,ε άντρας είμαι τι θες να κάνω, άντρας είμαι θα πω και μια κουβέντα παραπάνω, άντρας είμαι θα σου σβουρήξω και καμία, άντρας είμαι θα ξενοπηδήξω έτσι είναι η φύση του άντρα,άντρας είμαι κάτσε να σε πηδήξω θες δε θες γιατί αυτά είναι τα συζυγικά σου καθήκοντα " κτλ κτλ αν και ευτυχώς έχουμε ξεφύγει αρκετά από αυτή τη νοοτροπία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αλήθεια τώρα; με ρωτάς εσύ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα αυτά που γράφεις εκείνη την εποχή συνέβαιναν σε πιο ευρεία φάση. Επειδή μάλλον μεγαλώσαμε την ίδια εποχή, αυτά που λες τα βλέπαμε σε τίποτα ταινίες μονο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-