σωραιος μαν μου.
Προλαβες να δεις C.Attolini bespoke πριν το κατεβάσω ή όχι;
σωραιος μαν μου.
Τι χάλια είναι αυτά ρε; Κοντεύει να σού φτάσει στους αστραγάλους το παντελόνι, ζώνη δεν έχεις;
το υποκάμισο σωστό είναι, δες που κάθονται ώμοι και μανίκια, απλά επειδή έχω χάσει λίγο, πρέπει να μαζευτεί λίγο στη μέση.nowhere έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:08 σατανικέ έσυ έγραφες πως ράβεις πουκάμισα σε ένα γεράκο?κάτι πάει στραβά,νομίζω πως δεν μπορεί πλέον ο μαύρος
Ποιοι κλαίνε;Πασιφάη έγραψε: 15 Μάιος 2023, 23:05Έλα τώρα ρε σαυράκι. Άσε την καραμέλα. Ένα θα σου πω. Πρόσεξε τις λούμπες, γιατί μετά κλαίνε. Αν δεν σε αφορα αυτο που σου λέω, προσπέρασέ το. Το νου σου.
Τι είναι η "σπρέτσα";ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:12 (...)
το πανταλόνι όντως έχει πέσει γιατί περπάταγα και δεν φοράω ζώνη ή τιράντες, ένεκα σπρέτσα![]()
Κι εμένα μ' αρέσει.
τούραΝαύτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:20Τι είναι η "σπρέτσα";ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:12 (...)
το πανταλόνι όντως έχει πέσει γιατί περπάταγα και δεν φοράω ζώνη ή τιράντες, ένεκα σπρέτσα![]()
Ααα, εντάξει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:21τούραΝαύτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:20Τι είναι η "σπρέτσα";ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:12 (...)
Φάε κανένα κρέας και καμμία πρωτεΐνη ζωικής προελεύσεως ρε δικέ μου, γιατί έχεις γίνει σαν κρεμάστρα από τα βραστά κολοκυθάκια και το detoxing να πούμε...
Ντάξει.user έγραψε: 16 Μάιος 2023, 00:32Ό,τι και να είναι...θα 'χω το νου μουΠασιφάη έγραψε: 15 Μάιος 2023, 23:05Έλα τώρα ρε σαυράκι. Άσε την καραμέλα. Ένα θα σου πω. Πρόσεξε τις λούμπες, γιατί μετά κλαίνε. Αν δεν σε αφορα αυτο που σου λέω, προσπέρασέ το. Το νου σου.user έγραψε: 15 Μάιος 2023, 15:34
Παρασύρομαι εδώ μέσα σου λέω, αλήθειαείμαι προσεκτική όμως παναθεμαμε, έβαλα κι ακτινιδιάκια
![]()
![]()
Το πουκάμισο δεν σου στρώνει σωστά. Δεν είναι στις διαστάσεις σου. Ούτε στο μανίκι είναι σωστό, φαίνεται καθαρά ότι έχει χώρο και μαζεύει πιο πάνω. Εκτός των άλλων φουσκώνει.
https://www.slang.gr/definition/8996-spretsatouraΝαύτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 12:22Ααα, εντάξει.![]()
(μίλα ελληνικά ρε δημόσιε κίνδυνε)
Θενκς, λατρεία.Bic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 13:52https://www.slang.gr/definition/8996-spretsatoura
Ή όπως το λέμε εμείς στο χωριό μου, άμα δούμε κανέναν να του περισσεύουν πολύ τα ρούχα "ήταν φαρδύς ο μακαρίτης, ε;" (ότι και καλά το κληρονόμησε δηλαδή)Ναύτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 13:55Θενκς, λατρεία.
Σπρετσατούρα και αρχίδια μάντολες. Σαν να φορά το παντελόνι του συγχωρεμένου το γείτονα που ήταν ψηλός και χοντρός φαίνεται.