Τώρα τι να της πείς αυτηνής εδώ? Ποιός φταίει? Το σπίτι? Το σχολείο? Τα ΜΚΔ? Τ
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Ναύτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 08:45
Η αλήθεια είναι, ρε τρόλαρχε, ότι όταν είδα τον τίτλο του νήματος πήγε το μυαλό μου σε κάποια γνωστή και μη εξαιρετέα.
Αυτη λαιμαι και ξαναλαιμαι οτι το εχει ξεγραψει το Κουλι. Παει. Παπαλα. Το πουλι πεταξε.
Ναύτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 08:45
Η αλήθεια είναι, ρε τρόλαρχε, ότι όταν είδα τον τίτλο του νήματος πήγε το μυαλό μου σε κάποια γνωστή και μη εξαιρετέα.
Αυτη λαιμαι και ξαναλαιμαι οτι το εχει ξεγραψει το Κουλι. Παει. Παπαλα. Το πουλι πεταξε.
Πλεον για εμας υπαρχει μονο ο Τζημερος.
Ο Φαήλος στα αποτέτοια σας δηλαδή; Ζαβολιά.
Αυτος ειναι πολυ ΝΔκρατης για τα γουστα μας. Δεν θελω να μιλαω εκ μερους της αλλα ειμαι σιγουρος οτι την εχει γοητευσει μοναχα ο Τζημερος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ψηφίζω Ν.Δ λόγω ύπαρξης του Μητσοτάκη αλλά δυστυχώς σε αυτό το κόμμα υπάρχουν πολλοί καραμανλικοι (σε τι διαφέρουν από τον Σύριζα; )
Δεν ψηφίζω Τζημερο λόγω Φαήλου.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Και το βασανιστικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι ψηφίζετε ρε μλκες;
Libre arbitre έγραψε: 16 Μάιος 2023, 10:46
Ψηφίζω Ν.Δ λόγω ύπαρξης του Μητσοτάκη αλλά δυστυχώς σε αυτό το κόμμα υπάρχουν πολλοί καραμανλικοι (σε τι διαφέρουν από τον Σύριζα; )
Γιατι? Επειδή ποστάρισε αυτό?
Σε τι διαφωνείς?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Libre arbitre έγραψε: 16 Μάιος 2023, 10:46
Γιατι? Επειδή ποστάρισε αυτό?
Σε τι διαφωνείς?
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι οι μισοί νδκράτες (δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ποσοστό) είναι ψιλογουόκ τύποι;