Το κοψες;kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:35καφέ πίνω ρε βλάκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Re: ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε άνθρωπε, οι ΝΑΡίτες στους οποίους αναφέρεσαι είναι πια στη σύνταξη, κάποιοι έχουν αποβιώσει κιόλας.
- kongrosian
τώρα τι ακριβώς προσπαθείς να πεις; ότι είμαι αλκοολικός ας πούμε; μεθυσμένος; για ποιο λόγο;Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:47Το κοψες;
τράβα ασχολήσου με κάνεναν άλλο. με την user για παράδειγμα. λολ.
- kongrosian
δεν ξέρω τίποτα. με έχουν κουράσει όλα αυτά τα κόμματα, οι οργανώσεις και οι συνιστώσες. να τα βρουν κάποια στιγμή, να κάνουν κάτι όλοι μαζί. και, προς θεού, όχι επανάσταση ακόμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:35εδώ δεν είχε δυναμική. άλλες εποχές, με δυνατά κινήματα, τα εαακ να κάνουν ντόρο, και τον σύριζα στο 4%, τώρα θα έχει; το χάσανε το παιχνίδι, για καμιά σχολή καλοί είναι, η αν είσαι τυχερός να πετύχεις στην δουλειά κάμια αριστερίστικη ομάδα στο σωματείο.kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:31εγώ πάντως θα ήθελα την ανταρσυα στη βουλή, στη θέση του κκε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:30 δεν τραβάει η ανταρσυα. για καμιά. πορεία καλοί είναι, και για τις ευρωεκλογες. στις εθνικές ψηφίζουμε ρεαλιστικως, με διέξοδο εξουσίας, αλλιώς δεν νομιμοποιείς την διαδικασία, και παραμένεις κινήματικος και μπαχαλιαρης.
κατά τα άλλα έχεις δίκιο.
Έχεις κανονίσει για εκείνο το τριήμερο;kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:00δεν ξέρω τίποτα. με έχουν κουράσει όλα αυτά τα κόμματα, οι οργανώσεις και οι συνιστώσες. να τα βρουν κάποια στιγμή, να κάνουν κάτι όλοι μαζί. και, προς θεού, όχι επανάσταση ακόμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:35εδώ δεν είχε δυναμική. άλλες εποχές, με δυνατά κινήματα, τα εαακ να κάνουν ντόρο, και τον σύριζα στο 4%, τώρα θα έχει; το χάσανε το παιχνίδι, για καμιά σχολή καλοί είναι, η αν είσαι τυχερός να πετύχεις στην δουλειά κάμια αριστερίστικη ομάδα στο σωματείο.kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:31
εγώ πάντως θα ήθελα την ανταρσυα στη βουλή, στη θέση του κκε.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- kongrosian
δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. συμφωνώ με το κκε σε αυτό.Beria έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:01Έχεις κανονίσει για εκείνο το τριήμερο;kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:00δεν ξέρω τίποτα. με έχουν κουράσει όλα αυτά τα κόμματα, οι οργανώσεις και οι συνιστώσες. να τα βρουν κάποια στιγμή, να κάνουν κάτι όλοι μαζί. και, προς θεού, όχι επανάσταση ακόμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:35
εδώ δεν είχε δυναμική. άλλες εποχές, με δυνατά κινήματα, τα εαακ να κάνουν ντόρο, και τον σύριζα στο 4%, τώρα θα έχει; το χάσανε το παιχνίδι, για καμιά σχολή καλοί είναι, η αν είσαι τυχερός να πετύχεις στην δουλειά κάμια αριστερίστικη ομάδα στο σωματείο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε, με κομμουνιστες στην εξουσία, κάτι ανταρσυες θα εξαφανιστούν με κβαντική ηλεμεταφορα.Beria έγραψε: 15 Μάιος 2023, 19:38Άμα άρχισαν και οι κνίτες τα ολ@ τη γαμησαμεΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Μάιος 2023, 19:34 Τις 2 φορές που ακούστηκε το "αφορά ΟΛΑ μας", η αλήθεια είναι πως κρίντζαρα λιγάκι.
Ούτε τις φωτογραφίες τους από το λύκειο δεν θα βρίσκεις.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Γιατί βιδώνεις ρε ανθρωπε/ανθρωπινα/ανθρωπο; εσύ δεν έλεγες κάθε τρις και λίγο για τα ξύδια που κατέβαζες στου πητ; δλδ οποίος πίνει τσίπουρο είναι αλκοόλα; τι γενικεύσεις, φασιζουσες τολμώ να πω, είναι αυτές;kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:56τώρα τι ακριβώς προσπαθείς να πεις; ότι είμαι αλκοολικός ας πούμε; μεθυσμένος; για ποιο λόγο;
τράβα ασχολήσου με κάνεναν άλλο. με την user για παράδειγμα. λολ.![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
,ε αυτοί έχουν μαζευτεί κάποιοι μαζί. όλοι μαζί δε γίνεται, υπάρχουν και διάφορες. και στο ανταρσία το ίδιο, το ναρ εχει μεγάλες διαφορες με το σεκ. μην πω πως το ΣΕΚ χαλάει τη σούπα με αυτά τα πολύ διεθνιστικα, που δεν τραβάνε. οι ναριτες ως πιο πατριωτική φάση, μπορουν να τραβήξουν πιο πολύ ένας ψηφοφόρο όχι βρε και καλά χωμένο στα γκρουπουσκουλα.kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:00δεν ξέρω τίποτα. με έχουν κουράσει όλα αυτά τα κόμματα, οι οργανώσεις και οι συνιστώσες. να τα βρουν κάποια στιγμή, να κάνουν κάτι όλοι μαζί. και, προς θεού, όχι επανάσταση ακόμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:35εδώ δεν είχε δυναμική. άλλες εποχές, με δυνατά κινήματα, τα εαακ να κάνουν ντόρο, και τον σύριζα στο 4%, τώρα θα έχει; το χάσανε το παιχνίδι, για καμιά σχολή καλοί είναι, η αν είσαι τυχερός να πετύχεις στην δουλειά κάμια αριστερίστικη ομάδα στο σωματείο.kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:31
εγώ πάντως θα ήθελα την ανταρσυα στη βουλή, στη θέση του κκε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
george soros likes this 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Τι gay δεκάλεπτα είναι αυτά.
Αυτή ήταν διαφήμιση ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάποτε
Συνταυτιζονται με την lgtbqdgfh€-2758! ΑτζένταThe Age of Aquarius έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:28 Τι gay δεκάλεπτα είναι αυτά.
- kongrosian
ντάξει το γύρισες στις μαλακιούλες τώρα.Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:17Γιατί βιδώνεις ρε ανθρωπε/ανθρωπινα/ανθρωπο; εσύ δεν έλεγες κάθε τρις και λίγο για τα ξύδια που κατέβαζες στου πητ; δλδ οποίος πίνει τσίπουρο είναι αλκοόλα; τι γενικεύσεις, φασιζουσες τολμώ να πω, είναι αυτές;kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:56τώρα τι ακριβώς προσπαθείς να πεις; ότι είμαι αλκοολικός ας πούμε; μεθυσμένος; για ποιο λόγο;
τράβα για κάνα τσίπουρο με τη user.
Μόνο με γλυκάνισο όμωςkongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:37ντάξει το γύρισες στις μαλακιούλες τώρα.Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:17Γιατί βιδώνεις ρε ανθρωπε/ανθρωπινα/ανθρωπο; εσύ δεν έλεγες κάθε τρις και λίγο για τα ξύδια που κατέβαζες στου πητ; δλδ οποίος πίνει τσίπουρο είναι αλκοόλα; τι γενικεύσεις, φασιζουσες τολμώ να πω, είναι αυτές;kongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 20:56
τώρα τι ακριβώς προσπαθείς να πεις; ότι είμαι αλκοολικός ας πούμε; μεθυσμένος; για ποιο λόγο;
τράβα για κάνα τσίπουρο με τη user.![]()
-
user0972003
Το έγινε εδώ αγόρια?Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:42Μόνο με γλυκάνισο όμωςkongrosian έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:37ντάξει το γύρισες στις μαλακιούλες τώρα.Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2023, 21:17
Γιατί βιδώνεις ρε ανθρωπε/ανθρωπινα/ανθρωπο; εσύ δεν έλεγες κάθε τρις και λίγο για τα ξύδια που κατέβαζες στου πητ; δλδ οποίος πίνει τσίπουρο είναι αλκοόλα; τι γενικεύσεις, φασιζουσες τολμώ να πω, είναι αυτές;
τράβα για κάνα τσίπουρο με τη user.![]()
Εγώ πίνω χωρίς όμως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-