Ναύτης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 11:38
Μετά τις εκλογές, νομίζω δεν είναι κακό να ασχοληθεί το υπουργείο παιδείας με έναν εν ενεργεία δάσκαλο, που δηλώνει δημοσίως ότι βάζει τους μαθητές του να σκίζουν όσες σελίδες σχολικών βιβλίων αναφέρονται στη δημοκρατία της βόρειας Μακεδονίας.
Οι ΝΔτες ασχολουνται μονο με χρήματα.
Για τα υπόλοιπα, στα @@ τους!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ναύτης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 11:38
Μετά τις εκλογές, νομίζω δεν είναι κακό να ασχοληθεί το υπουργείο παιδείας με έναν εν ενεργεία δάσκαλο, που δηλώνει δημοσίως ότι βάζει τους μαθητές του να σκίζουν όσες σελίδες σχολικών βιβλίων αναφέρονται στη δημοκρατία της βόρειας Μακεδονίας.
Γαληνός έγραψε: 15 Μάιος 2023, 11:24
Πιστευω θα παρουν 3.1%
Αν τους σπρώξει η εκκλησία,
Αλίμονο στην ΝΔ
αλιμονο της
https://www.sportime.gr/
ΝΙΚΗ: Ζωντανά μετέδωσε το Sportime τη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για το κόμμα που εκπλήσσει στις δημοσκοπήσεις
georgebi έγραψε: 15 Μάιος 2023, 11:46
Όλοι όσοι έχουν έστω και ένα μακρινό Macedonian born πρόγονο
σε όποιο σημείο της υφηλίου και αν βρίσκονται τώρα ξέρουν τι θα ψηφίσουν
Η ΝΔ σπεκουλάρησε πάνω στη Συμφωνία των Πρεσπών για ψηφοθηρικούς λόγους
Δεν θα λυπηθώ καθόλου τώρα που οι Παλαιοημερολογίτες θα της φάνε ψήφους παίζοντας την 'προδοτική συμφωνία'
Ας πρόσεχε
Ούτε κι εγώ θα λυπηθώ όσους αριστερίζοντες παρεμβαίνουν μόνον σε εθνικιστικά κόμματα που δεν στηρίζουν σύριζα.
Είναι μία ακόμη -καθόλου τυχαία- επανάληψη της αντίδρασης στο θέμα του Έβρου.
Το συναμφότερον ανεπίστρεπτον, που έπαθε και ο μεγάλος.
Επιφυλλάσσομαι για το μετά των εκλογικών αποτελέσματων, πρώτων ή δεύτερων, και μετά πραγματικά θα το διασκεδάσω.
Ενδιαφέρον ότι και η νίκη και η πλεύση ελευθερίας μπαίνουν στη Βουλή με τέτοια ποσοστά. Φανταστείτε να είχαν το σπρώξιμο του ποταμιού και της δημαρ. Είμαι σίγουρος ότι οι δημοσκοπήσεις χαμηλώνουν τα ποσοστά τους ώστε να πάνε στη λογική της χαμένης ψήφου...
Στο μεταξύ βάζει δημοσκόπηση από Νόμο Ιωαννίνων (όπου και η Κόνιτσα στην οποία μεγάλωσε ο Παΐσιος και ζουσε εκεί μέχρι που έγινε καλογερος) όπου είναι φυσιολογικό να πιάνει μεγάλα ποσοστά σε αυτό το νόμο μιας και τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο τον Παΐσιο και την ανηψια του που κατεβαίνει για βουλευτής.
Για βάλτε π.χ. Νόμο Λέσβου ξέρω γω? Είναι τέταρτο κόμμα η Νίκη?
Τί να σου πω ρε τύπε. Άλλο γράφω εγώ, άλλο εσύ. Εγώ σου μιλάω για σπρώξιμο. Αν τα συστημικά μίντια το έβγαζαν στο 3% σίγουρα θα έμπαινε στη Βουλή. Και μη μου πεις για ανεξάρτητες και αντικειμενικές δημοσκοπήσεις...
Και στο νόμο Λέσβου η Σαμου το ΚΚΕ βγαίνει πρώτο.
Λες να το σπρώχνουν τα συστημική μμε?
Έχει να κάνει με τοπικισμο κυρίως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στο μεταξύ βάζει δημοσκόπηση από Νόμο Ιωαννίνων (όπου και η Κόνιτσα στην οποία μεγάλωσε ο Παΐσιος και ζουσε εκεί μέχρι που έγινε καλογερος) όπου είναι φυσιολογικό να πιάνει μεγάλα ποσοστά σε αυτό το νόμο μιας και τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο τον Παΐσιο και την ανηψια του που κατεβαίνει για βουλευτής.
Για βάλτε π.χ. Νόμο Λέσβου ξέρω γω? Είναι τέταρτο κόμμα η Νίκη?
Τί να σου πω ρε τύπε. Άλλο γράφω εγώ, άλλο εσύ. Εγώ σου μιλάω για σπρώξιμο. Αν τα συστημικά μίντια το έβγαζαν στο 3% σίγουρα θα έμπαινε στη Βουλή. Και μη μου πεις για ανεξάρτητες και αντικειμενικές δημοσκοπήσεις...
Δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω. Αν από το πουθενά έβγαιναν 3 δημοσκοπήσεις που να το δείχνουν στο 3% και καλούσαν και 5 στελέχη του στα πάνελς σίγουρα θα έμπαινε στη Βουλή. Αυτό δεν έγινε με το ποτάμι; Γιατί τότε είδαμε περισσότερο ποτάμι από όσο ΚΚΕ που ήταν και μέσα στη βουλή...
Δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω. Αν από το πουθενά έβγαιναν 3 δημοσκοπήσεις που να το δείχνουν στο 3% και καλούσαν και 5 στελέχη του στα πάνελς σίγουρα θα έμπαινε στη Βουλή. Αυτό δεν έγινε με το ποτάμι; Γιατί τότε είδαμε περισσότερο ποτάμι από όσο ΚΚΕ που ήταν και μέσα στη βουλή...
ναι οκ, θα κυνηγησει η ΝΔ δασκαλο που πολιτευεται με αλλο κομμα και δεν θα βγεις να ουρλιαξεις οτι η ΝΔ κοβει τα αλλα κομματα απο τις εκλογες.
Εδω τους ναζι εμποδιζει και εχετε βγει ολοι οι ζαιοι να γκρινιαζετε.
Γιατι ο κυριος ποτάμι ηταν παιδί των καναλιών.
Μόνο αυτός; Θυμάσαι τους οικολόγους κάποτε που δημοσκοπικά τους έδιναν στο 10% από το πουθενά και με τεράστιο σπρώξιμο μπήκαν στην ευρωβουλή;
Και αν δεν πάμε μόνο σε κόμματα, θυμάσαι τί σπρώξιμο είχαν κάτι πουθενάδες κυρανάκηδες και ζαχαριάδηδες που είχαν κάθε μέρα στασίδι ώστε να εκλεγούν;
Γιατι ο κυριος ποτάμι ηταν παιδί των καναλιών.
Μόνο αυτός; Θυμάσαι τους οικολόγους κάποτε που δημοσκοπικά τους έδιναν στο 10% από το πουθενά και με τεράστιο σπρώξιμο μπήκαν στην ευρωβουλή;
Γαληνός έγραψε: 15 Μάιος 2023, 11:24
Πιστευω θα παρουν 3.1%
Αν τους σπρώξει η εκκλησία,
Αλίμονο στην ΝΔ
αλιμονο της
https://www.sportime.gr/
ΝΙΚΗ: Ζωντανά μετέδωσε το Sportime τη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για το κόμμα που εκπλήσσει στις δημοσκοπήσεις