!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Ο καβαλάρης στη φωτογραφία είναι ο Παλαιολόγος;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Ναι, θα πάρουμε την Πόλη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κάτι θα πάρουμε, είμαι σίγουρος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Λόγια που μιλάνε στη ψυχή κάθε Ελληνα Χριστιανού Ορθόδοξου
«Να θεωρείτε τους εαυτούς σας μακάριους που είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από την Ορθοδοξία»!
«Σώπασε, κυρά Δέσποινα, και μη πολυδακρύζης, πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θά ‘ναι…»
«Έρχομαι από τη Μακεδονία που τα αλέτρια των αγροτών ακόμα ξεθάβουν κόκαλα Ελλήνων αγωνιστών».
«Ψηλά τις σημαίες. Είμαστε Ρωμιοί. Δεν φοβόμαστε!».
«Πρέπει να δώσεις το παράδειγμα. Μόνο το παράδειγμα φέρνει τους Έλληνες στο φιλότιμο. Μόνο με το παράδειγμα μπορείς να κυβερνήσεις».
«Ξέρει κάποιος πολιτικός να κάνει σωστά τον Σταυρό του;»
«Την άλλη Κυριακή θα γίνει το Θαύμα. Διότι, εμείς στη ΝΙΚΗ έχουμε τρέλα. Έχουμε την τρέλα την Κολοκοτρωνέικη!»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
είναι λίγο ύποπτο όμως, γιατί χριστεμπορικό κόμμα είχε κάνει κι εκείνος ο καραγκιόζης ο πατρινός, ο Νικολόπουλος, και πήγε άπατο. Απο την εποχή του Παπαθεμελή, πολλοί το έχουν προσπαθήσει αλλά κανένας δεν είχε τύχη. Αυτός εδώ, προφανώς έχει γερές πλάτεςBeria έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:13 Οποίος είδε τις ουρές στη Μητρόπολη, να στέκονται μέσα στη νύχτα για ώρες για να προσκυνήσουν το Άξιον Εστί, καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται κανένας Μαρινάκης.
Και γιατί ψαρεύουν σε αυτά τα νερά διάφοροι χριστεμποροι
Το οτι εχει γερες πλατες ειναι δεδομενο.
Χτες τον επαιξε η Ελευθερη Ωρα σε ολο το πρωτοσελιδο και σε 6 εσωτερικες σελιδες!!!!!!!!
.
Χτες τον επαιξε η Ελευθερη Ωρα σε ολο το πρωτοσελιδο και σε 6 εσωτερικες σελιδες!!!!!!!!
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λες να είναι η ελληνική εκδοχή του ΑΚΡ;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στον χώρο αυτό υπέρχει τεράστια καχυποψία για τους επαγγελματίες πολιτικούς.Ο Νικολόπουλος μπορεί να κάνει όσους σταυρούς θέλει,δεν τον εμπιστεύονται.Άλλωστε αν δεις και τις διακηρύξεις του κόμματος ΝΙΚΗ προσπαθεί όσο μπορεί να αποστασιοποιηθεί από τους υπάρχοντες πολιτικούς.Είναι φυσικά δύσκολο διότι δεν μπορείς να κάνεις πολιτική χωρίς πολιτικούς.Σενέκας έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:23είναι λίγο ύποπτο όμως, γιατί χριστεμπορικό κόμμα είχε κάνει κι εκείνος ο καραγκιόζης ο πατρινός, ο Νικολόπουλος, και πήγε άπατο. Απο την εποχή του Παπαθεμελή, πολλοί το έχουν προσπαθήσει αλλά κανένας δεν είχε τύχη. Αυτός εδώ, προφανώς έχει γερές πλάτεςBeria έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:13 Οποίος είδε τις ουρές στη Μητρόπολη, να στέκονται μέσα στη νύχτα για ώρες για να προσκυνήσουν το Άξιον Εστί, καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται κανένας Μαρινάκης.
- Green Dragon
Εγώ δε νιώθω ότι έχω άλλη επιλογή που να βγάζει κάποιο νόημα σε επίπεδο απόψεων και σε επίπεδο μη πριμοδότησης της ΝΔ. Για το ΕΑΝ φοβάμαι όχι συνεργασία αλλά διαρροή βουλευτών που έβαλαν υποψηφιότητα με αυτόν ακριβώς τον σκοπό.ST48410 έγραψε: 13 Μάιος 2023, 17:32Ψωνίσαμε από σβέρκο που λένε. Τι βρίσκετε σε αυτόν τον καραγκιόζη δεν μπορώ να καταλάβω. Όχι ότι οι άλλοι είναι σοβαροί αλλά αυτός όπως έδειξε και στην πρόσφατη τηλεμαχία είναι σε ανώτερο επίπεδο γελοιότητας μόνος του.Αρίστος έγραψε: 13 Μάιος 2023, 17:29 Τοσο πολυ εχω τσαντιστει που συστηνω σε ολους μου τους φιλους να ψηφισουν Βελοπουλο.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχουν οι κοινωνικές και πολιτισμικές πληθυσμιακές προυποθέσεις για παρόμοια σχήματα στην Ελλάδα.
Θα πάρουν κάποιες ψήφους και εάν μπουν στη βουλή γρήγορα θα απογοητεύσουν.
Γιατί ύποπτο;Σενέκας έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:23είναι λίγο ύποπτο όμως, γιατί χριστεμπορικό κόμμα είχε κάνει κι εκείνος ο καραγκιόζης ο πατρινός, ο Νικολόπουλος, και πήγε άπατο. Απο την εποχή του Παπαθεμελή, πολλοί το έχουν προσπαθήσει αλλά κανένας δεν είχε τύχη. Αυτός εδώ, προφανώς έχει γερές πλάτεςBeria έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:13 Οποίος είδε τις ουρές στη Μητρόπολη, να στέκονται μέσα στη νύχτα για ώρες για να προσκυνήσουν το Άξιον Εστί, καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται κανένας Μαρινάκης.
Ο Νατσιός είναι γνωστός στους ψηφοφόρους της Νίκης, από την τηλεοπτική εκπομπή που έκανε στο 4Ε και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, σε αντίθεση με τα άλλα χριστεμπορικα κόμματα που λες.
Occasio facit furem
- Green Dragon
Και το ΑΚΡ στην Τουρκία έχει σαν πυρηνα την θρησκεία και κυριαρχεί επί δεκαετίες. Άρα δεν χρειαζεται ν' αποδείξει κανείς τίποτα, δεν κερδίζεις με αποδείξεις την εξουσία.axilmar έγραψε: 14 Μάιος 2023, 12:09Σιγουρα.Antipnevma έγραψε: 10 Μάιος 2023, 11:55Το ίδιο με σένα πιστεύει και η πλειοψηφία του κόσμου. Όλοι οι άλλοι είναι βαρεμένοι και αυτοί είναι οι έξυπνοιaxilmar έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:56 Τελικα ειναι απλα τα πραγματα στην Ελλαδα: η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου ειναι βαρεμενη, γι'αυτο ειμαστε αυτο που ειμαστε.![]()
Ομως εαν πηγαιναμε σε επισημο debate, ποιος θα κερδιζε; η Λογικη ή το κομμα 'ΝΙΚΗ';
Εγω ενα απλο ερωτημα θα αφηνα στο τραπεζι; "υπαρχει θεος; αποδειξετε το. Και μετα μιλαμε για το κομμα σας".
Αφου λοιπον ειναι Χριστιανικο κομμα, πρεπει να αποδειξουν πρωτα την υπαρξη του θεου και μετα να προχωρησουμε σε οτιδηποτε αλλο, αφου η υπαρξη του θεου ειναι η βαση της κοσμοθεωριας του κομματους αυτου.
https://www.facebook.com/10006425733297 ... video_list
Εντάξει, η χαρά του ανθυποβαλκάνιου ταλιμπανέζου είναι το παρεάκι, αλλά η παρουσία της κυρίας Μαρίας (49:00) είναι μια ελπιδομιλφόρα προσθήκη στο εγχείρημα.
Εντάξει, η χαρά του ανθυποβαλκάνιου ταλιμπανέζου είναι το παρεάκι, αλλά η παρουσία της κυρίας Μαρίας (49:00) είναι μια ελπιδομιλφόρα προσθήκη στο εγχείρημα.
Δικηγόρος παρα Αρείου Πάγου χαχαχαχα. Εκλαψα.Ναύτης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:50 https://www.facebook.com/10006425733297 ... video_list
Εχμμμ...δεν το εξετάζουμε υπ' αυτήν την έννοια το θέμα.Arisvilla έγραψε: 15 Μάιος 2023, 10:04Δικηγόρος παρα Αρείου Πάγου χαχαχαχα. Εκλαψα.Ναύτης έγραψε: 15 Μάιος 2023, 09:50 https://www.facebook.com/10006425733297 ... video_list
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 1 Απαντήσεις