Ναι, η δημοκρατικοτητα θα πρεπει να ειναι εμφανης και αδιαπραγματευτη..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τουρκικές Εκλογές 2023
- Οργισμένος
Re: Τουρκικές Εκλογές 2023
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι αλλά θα έχει δεύτερες εκλογές και ποτέ δεν ξέρειςkameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:34Δεν αλλάζει η ουσία αν πάει στο 49,5%, ουσιαστικά έχει κερδίσει τις εκλογές.
Εν τω μεταξύ στις βουλευτικές οι γκρίζοι λύκοι φαίνεται ότι θα περάσουν πάλι το 10%.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Στις 28
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Οργισμένος
+100
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Η Ελλάδα θα ήθελε μια Τουρκία που να μπει σε δρόμο κανονικής προσέγγισης με την Ευρώπη. Αυτό δεν δείχνει εφικτό άμεσα.kameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:12Δύσκολο να το πει κανείς.mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:08Θεωρείς οτι την Ελλάδα συμφέρει να βγει ο Ερντογάν ή ο Κιλιντζάρογλου;kameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:05 Αν στο 61% της καταμέτρησης δεν υποεκπροσωπείται εμφανώς η Σμύρνη και ίσως η Κων/λη, ο Ερντογάν φαίνεται ότι έχει σαφές προβάδισμα, αν όχι για εκλογή από τον πρώτο γύρο, στο δεύτερο.
Σε γενικές γραμμές δεν θα επηρεασθούν πολύ τα ε/τ λόγω της κατάστασης και στην Ελλάδα.
Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε ποιος είναι καλύτερος από τους δύο.
Το
Έτσι κι αλλιώς σε ένα, δύο, τρία χρόνια θα ζησουμε την αποΕρντογανοποιηση της Τουρκίας, οπότε κοντός ψαλμός
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν γυρίζει το 49%+/45%.
Άσε που με τον αέρα της νίκης στο δεύτερο γύρο θα πάει αρκετές έξτρα ψήφους.
Ο Κιλιζνταρογλου είναι πιο βαρετός και από τον Ανδρουλάκη.kameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:38Δεν γυρίζει το 49%+/45%.
Δεν έχει καμία ελπίδα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εφόσον όμως πράγματι αυτή είναι η διαφορά, διότι άλλο πρακτορείο δίνει μικρότερη διαφορά, αν μη τι άλλο, δείχνοντας μία ουσιαστική αμφισβήτηση του αποτελέσματος.kameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:38
Δεν γυρίζει το 49%+/45%.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα αποτελέσματα δίνονται από ειδησεογραφικά πρακτορεία κι όχι από το υπουργείο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εξαρτάται πόσοι θα πάνε βα ψηφίσουνkameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:38Δεν γυρίζει το 49%+/45%.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Με την επιβράδυνση του ρυθμού μείωσης φαίνεται πολύ δύσκολο να πέσει κάτω από το 49,5%.
Νομίζω ότι η θεωρία της «εξημέρωσης του θηρίου» μέσω ΕΕ έχει αποδειχθεί αδύνατη στην εφαρμογή. Σαν ουσιαστικά αντίπαλοι μας συμφέρει να βγει ο μαλακας Ερντογαν γιατί ανεβάζει την γεωπολιτική αξία της πατρίδας μας με τους δυτικούς συμμάχους μας.Beria έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:37Η Ελλάδα θα ήθελε μια Τουρκία που να μπει σε δρόμο κανονικής προσέγγισης με την Ευρώπη. Αυτό δεν δείχνει εφικτό άμεσα.
Το
Έτσι κι αλλιώς σε ένα, δύο, τρία χρόνια θα ζησουμε την αποΕρντογανοποιηση της Τουρκίας, οπότε κοντός ψαλμός
Η Τουρκία του Ερντογάν έχει μικρό χρόνο ζωής. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα.Fairfax έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:44Νομίζω ότι η θεωρία της «εξημέρωσης του θηρίου» μέσω ΕΕ έχει αποδειχθεί αδύνατη στην εφαρμογή. Σαν ουσιαστικά αντίπαλοι μας συμφέρει να βγει ο μαλακας Ερντογαν γιατί ανεβάζει την γεωπολιτική αξία της πατρίδας μας με τους δυτικούς συμμάχους μας.Beria έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:37Η Ελλάδα θα ήθελε μια Τουρκία που να μπει σε δρόμο κανονικής προσέγγισης με την Ευρώπη. Αυτό δεν δείχνει εφικτό άμεσα.kameron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:12
Δύσκολο να το πει κανείς.
Σε γενικές γραμμές δεν θα επηρεασθούν πολύ τα ε/τ λόγω της κατάστασης και στην Ελλάδα.
Το
Δεν υπάρχει διαδοχή κατάσταση στο AKP, δεν θα υπάρξει δηλαδή ερντογανισμος ως πολιτική συνέχεια
Η Τουρκία έχει νέο πρόεδρο και αυτός είναι ο Ταγιπ. Μένει να μάθουμε το πότε.
Πάντως ήταν λάθος που βαλαν τον Κιλιζνταρογλου ήταν εμφανέστατα το κουτσό άλογο τον Κεμαλιστων.
Πάντως ήταν λάθος που βαλαν τον Κιλιζνταρογλου ήταν εμφανέστατα το κουτσό άλογο τον Κεμαλιστων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Beria έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:46Η Τουρκία του Ερντογάν έχει μικρό χρόνο ζωής. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα.Fairfax έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:44Νομίζω ότι η θεωρία της «εξημέρωσης του θηρίου» μέσω ΕΕ έχει αποδειχθεί αδύνατη στην εφαρμογή. Σαν ουσιαστικά αντίπαλοι μας συμφέρει να βγει ο μαλακας Ερντογαν γιατί ανεβάζει την γεωπολιτική αξία της πατρίδας μας με τους δυτικούς συμμάχους μας.Beria έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:37
Η Ελλάδα θα ήθελε μια Τουρκία που να μπει σε δρόμο κανονικής προσέγγισης με την Ευρώπη. Αυτό δεν δείχνει εφικτό άμεσα.
Το
Δεν υπάρχει διαδοχή κατάσταση στο AKP, δεν θα υπάρξει δηλαδή ερντογανισμος ως πολιτική συνέχεια
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 1 Απαντήσεις