!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το παίξανε αυτό στα τουρκοπορνοκάναλα?
- Υδράργυρος
Re: Το παίξανε αυτό στα τουρκοπορνοκάναλα?
Ο καραμανλης εχει τεραστιο θρασος. Αλλα θα μου πεις η χωρα του ανηκει. Του χρωσταμε και αυτουνου γιατι ειναι ανηψιος του Εθναρχη
- Υδράργυρος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Άδωνις είπε σήμερα στη συνέντευξη ότι ήταν λάθος του που παραιτήθηκε.Η παραίτηση δεν θεωρήθηκε κίνηση ευθιξίας αλλά ομολογία ενοχής.Θυμάσαι εσύ να πηγαίνει κανείς έξω από τα γραφεία του Παπουτσή όταν βούλιαξε το πλοίο και να απαιτεί όχι παραίτηση διότι δεν υπήρξε παραίτηση αλλά να μην κατέβει υποψήφιος στις εκλογές;ή πήγε κανένας έξω από το γραφείο της Δούρου μετά το Μάτι να ζητήσει να μην κατέβει υποψήφια;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:17Δε τα σκότωσε ο Καραμανλής.Kauldron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:14Δηλαδή κατηγορείς τους συγγενείς των θυμάτων οτι πάνε να χτυπήσουν το μαλάκα το Καραμανλήτη προεκλογικά. Κατά την άποψή σου, θα 'πρεπε να μη μιλάνε, που σκότωσε τα παιδιά τους.
-
Νετο Γκουερινο
Ψυχακιας δολοφόνος ο γόνος
Να εξεταστεί και ενδεχόμενος δόλος
Να εξεταστεί και ενδεχόμενος δόλος
- Otto Weininger
Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:25ρε συ είπαμε να είσαι ΝΔ αλλά το παράχεσες
Η μεγαλύτερη μαλακία του Κούλη είναι ότι έχει ακόμα τον συγκεκριμμένο καραγκιόζη στο κόμμα
Ποτέ. Το ότι είναι και κάποιοι από αυτούς που είχαν συγγενείς δε λέει απολύτως τίποτα.
Δε θέλω να επεκταθώ επί του θέματος όμως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Όχι βέβαια. Γι'αυτό έγραψα ότι είναι στημένο και καλύπτονται πίσω από συλλόγους συγγενών νεκρών και δεν ξέρω εγώ τι.πατησιωτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:49Ο Άδωνις είπε σήμερα στη συνέντευξη ότι ήταν λάθος του που παραιτήθηκε.Η παραίτηση δεν θεωρήθηκε κίνηση ευθιξίας αλλά ομολογία ενοχής.Θυμάσαι εσύ να πηγαίνει κανείς έξω από τα γραφεία του Παπουτσή όταν βούλιαξε το πλοίο και να απαιτεί όχι παραίτηση διότι δεν υπήρξε παραίτηση αλλά να μην κατέβει υποψήφιος στις εκλογές;ή πήγε κανένας έξω από το γραφείο της Δούρου μετά το Μάτι να ζητήσει να μην κατέβει υποψήφια;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:17Δε τα σκότωσε ο Καραμανλής.Kauldron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:14
Δηλαδή κατηγορείς τους συγγενείς των θυμάτων οτι πάνε να χτυπήσουν το μαλάκα το Καραμανλήτη προεκλογικά. Κατά την άποψή σου, θα 'πρεπε να μη μιλάνε, που σκότωσε τα παιδιά τους.
Αμα σου πώ εγώ "μπές στο τρένο, είναι ασφαλές", ενώ ξέρω οτι είναι καρμανιόλα, δεν έχω ευθύνη, ε?Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:17Δε τα σκότωσε ο Καραμανλής.Kauldron έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:14Δηλαδή κατηγορείς τους συγγενείς των θυμάτων οτι πάνε να χτυπήσουν το μαλάκα το Καραμανλήτη προεκλογικά. Κατά την άποψή σου, θα 'πρεπε να μη μιλάνε, που σκότωσε τα παιδιά τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Στημένο ξεστημένο,αυτό το καθίκι,όπως και οι προηγούμενοι υπουργοί αλλά και γενικοί διευθυντές ΟΣΕ,γραμματείς και Φαρισαίοι,έπρεπε να σαπίζουν σε ένα κελί.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:31Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:25ρε συ είπαμε να είσαι ΝΔ αλλά το παράχεσες
Η μεγαλύτερη μαλακία του Κούλη είναι ότι έχει ακόμα τον συγκεκριμμένο καραγκιόζη στο κόμμα
Ποτέ. Το ότι είναι και κάποιοι από αυτούς που είχαν συγγενείς δε λέει απολύτως τίποτα.
- Otto Weininger
Μην είσαι σίγουρος ότι σε ένα δικαστήριο θα έβγαινε τέτοια απόφαση.stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:37Στημένο ξεστημένο,αυτό το καθίκι,όπως και οι προηγούμενοι υπουργοί αλλά και γενικοί διευθυντές ΟΣΕ,γραμματείς και Φαρισαίοι,έπρεπε να σαπίζουν σε ένα κελί.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:31Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:25
ρε συ είπαμε να είσαι ΝΔ αλλά το παράχεσες
- Μαδουραίος
Ειδικό δικαστήριο για τον δολοφόνο που δήλωνε ότι είναι ασφαλή τα τρένα και σκότωσε 57 νέους
Πότε είχες ατύχημα με 50+ νεκρούς έπειτα από σύγκρουση τραίνων και ο άεργος εμπλεκόμενος υπουργός (που διαβεβαίωνε για την ασφάλεια τους ένα διβδόμαδο πριν) ξαναδήλωσε υποψήφιος στις βουλευτικές έχοντας πάρει την απόφαση σε χρόνο μικρότερο του μηνός από το περιστατικό;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:31Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:25ρε συ είπαμε να είσαι ΝΔ αλλά το παράχεσες
ΝΔ θα μου πεις...αλλά νταξ...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όπως έχω ξαναπεί, αν το ατύχημα είχε γίνει πριν ένα-δυο χρόνια (και πάνω) θα ήταν διαφορετικά τα πράματα. Κι εμένα δεν θα μ' ενοχλούσε ιδιαίτερα να κατέβει στις εκλογές, λογικό θα ήταν αφού αυτή είναι η "δουλειά" του.Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 19:19Πότε είχες ατύχημα με 50+ νεκρούς έπειτα από σύγκρουση τραίνων και ο άεργος εμπλεκόμενος υπουργός (που διαβεβαίωνε για την ασφάλεια τους ένα διβδόμαδο πριν) ξαναδήλωσε υποψήφιος στις βουλευτικές έχοντας πάρει την απόφαση σε χρόνο μικρότερο του μηνός από το περιστατικό;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:31Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:25
ρε συ είπαμε να είσαι ΝΔ αλλά το παράχεσες
ΝΔ θα μου πεις...αλλά νταξ...
Όταν όμως παραιτείσαι 2 μήνες πριν τις εκλογές, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες για τον χρόνο διεξαγωγής τους (άσχετα αν μετατέθηκαν για να καλμάρει το πράμα λίγο), τότε όχι, δεν πρέπει να κατέβεις για να τιμήσεις την επιλογή σου. Υποκρισία και τίποτα άλλο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Δημοκράτης
Ποτε ξανάγινε τομάρι σαν αυτόν;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:31Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:25ρε συ είπαμε να είσαι ΝΔ αλλά το παράχεσες
-
stergiosbik
Δεν συμβαδίζουν πάντα οι αποφάσεις της δικαιοσύνης με το σωστό.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:59Μην είσαι σίγουρος ότι σε ένα δικαστήριο θα έβγαινε τέτοια απόφαση.stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:37Στημένο ξεστημένο,αυτό το καθίκι,όπως και οι προηγούμενοι υπουργοί αλλά και γενικοί διευθυντές ΟΣΕ,γραμματείς και Φαρισαίοι,έπρεπε να σαπίζουν σε ένα κελί.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:31
Στημένο είναι. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έξω από το γραφείο του. Πότε έγινε ξανά αυτό;
- Otto Weininger
Θα πρέπει να αποδείξεις ότι οι ενέργειες Καραμανλή είχαν ως αποτέλεσμα το ατύχημα. Αυτό δε θα γίνει ποτέ γιατί απλά δεν ισχύει.stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2023, 20:11Δεν συμβαδίζουν πάντα οι αποφάσεις της δικαιοσύνης με το σωστό.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:59Μην είσαι σίγουρος ότι σε ένα δικαστήριο θα έβγαινε τέτοια απόφαση.stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:37
Στημένο ξεστημένο,αυτό το καθίκι,όπως και οι προηγούμενοι υπουργοί αλλά και γενικοί διευθυντές ΟΣΕ,γραμματείς και Φαρισαίοι,έπρεπε να σαπίζουν σε ένα κελί.
Ανεξάρτητα της προβληματικής κατάστασης στους σιδηροδρόμους εδώ και χρόνια.