αυτή η συγκατοίκηση σου έχει δώσει μια πραότητα ανεπανάληπτη
βέβαια σήμερα το χαλάσαμε το προγραμματάκι ΚΕΘΕΑ
αυτή η συγκατοίκηση σου έχει δώσει μια πραότητα ανεπανάληπτη
Προφανώς και το είδες ως προσβολή, γιατί άλλος λόγος να μπεις σε θέση άμυνας δεν υπάρχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:24Μα δεν θεώρησα κάτι ως προσβολή. Στη στοιχειώδη συναίσθηση του καγκουρισμού που σκάει από το πουθενά, αναφέρομαι.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πού είδες την άμυνα, καλό μου;Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:29Προφανώς και το είδες ως προσβολή, γιατί άλλος λόγος να μπεις σε θέση άμυνας δεν υπάρχει.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν λες προχωκάγκουρες και μπέμπηδες αυτούς που σε καλημερίζουν πχ![]()
Γιατί τέτοια φάση είναι αυτή.
Eκεί που την είδε και ο Bic. Η μήπως είναι προχωκάγκουρας και αυτός;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:41Πού είδες την άμυνα, καλό μου;Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:29Προφανώς και το είδες ως προσβολή, γιατί άλλος λόγος να μπεις σε θέση άμυνας δεν υπάρχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:24
Μα δεν θεώρησα κάτι ως προσβολή. Στη στοιχειώδη συναίσθηση του καγκουρισμού που σκάει από το πουθενά, αναφέρομαι.![]()
Θέλω να πιστεύω ότι δεν λες προχωκάγκουρες και μπέμπηδες αυτούς που σε καλημερίζουν πχ![]()
Γιατί τέτοια φάση είναι αυτή.
Ακριβώς για τα... προφανή που διακρίνεις λέω ότι ως στρατηγός, θα ήσουν καταστροφικός.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ε, όχι δα. Θα μείνουν εκεί που είναι.Bic έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:37
3. Παρ' όλο που δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμμία απολύτως διάθεση για οτιδήποτε κακό, αν προσβλήθηκες για κάποιον λόγο ΓΑΛΗ, κατ' αρχάς θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη (ξαναλέω βέβαια, καμμιά απολύτως πρόθεση δεν υπάρχει) και κατά δεύτερον ας ασχοληθεί ο συντονισμός και ας τα σβήσει όλα. Σιγά τα ποστς δηλαδή και την "σοφία" που θα χαθεί αν φύγουν από τη μέση.
Αυτά.
Εδώ που τα λέμε όμως ΓΑΛΗ, όντως είσαι λίγο υπερβολική. Κοπλιμέντο σου κάμανε τα παιδιά. Εννοώ ότι είναι ωραία γυναίκα αυτή η τέτοια όπως την είπαν. Παρόλο που δεν διακρίνονται κοινά χαρακτηριστικά σας εκτός του στόματος κατά τη γνώμη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:46Ε, όχι δα. Θα μείνουν εκεί που είναι.Bic έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:37
3. Παρ' όλο που δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμμία απολύτως διάθεση για οτιδήποτε κακό, αν προσβλήθηκες για κάποιον λόγο ΓΑΛΗ, κατ' αρχάς θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη (ξαναλέω βέβαια, καμμιά απολύτως πρόθεση δεν υπάρχει) και κατά δεύτερον ας ασχοληθεί ο συντονισμός και ας τα σβήσει όλα. Σιγά τα ποστς δηλαδή και την "σοφία" που θα χαθεί αν φύγουν από τη μέση.
Αυτά.
Και σχωρεμένοι όλοι, κανένα πρόβλημα.![]()
Εγώ πάντα αντικειμενική είμαι κύριε σφιχτοκωλη μου. Εσύ έχεις εμπάθεια και εμμονές.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:25αυτή η συγκατοίκηση σου έχει δώσει μια πραότητα ανεπανάληπτη
βέβαια σήμερα το χαλάσαμε το προγραμματάκι ΚΕΘΕΑ
Πόσα μυϊκά κιλά πάνω από τον τύπο είσαι, τύπε;
Άρα θα υποθέσεις πως είμαι καινούργιο μέλος αφού δεν ξέρεις καμιά πχορουμίτισσα κοκκινομάλλα;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:37Ακριβώς γι' αυτό ρωτάω. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα. Και δεν ξέρω ούτε μία πχορουμίτισσα κοκκινομάλλα.![]()
Οπότε, μπορώ να υποθέσω ό,τι θέλω, έτσι;
Να το τυλίξω;![]()

Ωχ, την πάτησες τώρα.user έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:52Άρα θα υποθέσεις πως είμαι καινούργιο μέλος αφού δεν ξέρεις καμιά πχορουμίτισσα κοκκινομάλλα;
Υπήρξα για χρόνια με κόκκινα μαλλιά διαφόρων αποχρώσεων. Τώρα έχω φυσικά. Καστανά.
Εσύ είσαι η παλιά καραβάνα![]()
ΑκτινίδιαBic έγραψε: 14 Μάιος 2023, 19:04Ωχ, την πάτησες τώρα.user έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:52Άρα θα υποθέσεις πως είμαι καινούργιο μέλος αφού δεν ξέρεις καμιά πχορουμίτισσα κοκκινομάλλα;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:37
Ακριβώς γι' αυτό ρωτάω. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα. Και δεν ξέρω ούτε μία πχορουμίτισσα κοκκινομάλλα.![]()
Οπότε, μπορώ να υποθέσω ό,τι θέλω, έτσι;
Να το τυλίξω;![]()
Υπήρξα για χρόνια με κόκκινα μαλλιά διαφόρων αποχρώσεων. Τώρα έχω φυσικά. Καστανά.
Αυτά τα πράσινα κουμπιά μοιάζουν πολύ με ακτινίδια. Πάει, την έκατσες...![]()
Α, είναι όντως;user έγραψε: 14 Μάιος 2023, 19:08ΑκτινίδιαBic έγραψε: 14 Μάιος 2023, 19:04Ωχ, την πάτησες τώρα.user έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:52
Άρα θα υποθέσεις πως είμαι καινούργιο μέλος αφού δεν ξέρεις καμιά πχορουμίτισσα κοκκινομάλλα;
Αυτά τα πράσινα κουμπιά μοιάζουν πολύ με ακτινίδια. Πάει, την έκατσες...![]()
![]()
![]()
![]()
είναι
![]()
Μπήκα στα αυτοκολλητα στο κινητό και τα βρήκα μπροστά μου, δεν μπόρεσα να αντισταθώ