!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
βασικά δεν μοιάζουν καθόλου, αλλά οκ το σαλαμανδράκι μπορεί να είναι η θηλυκή έκδοση του τανίπτερου αλλά κακές προθέσεις δεν νομίζω να έχει σε κανένα ποστ (δεν πιάνεται για κακή πρόθεση να ψάχνεται κάποιος ε
)
Ούτε και ο Βικ είχε κακή πρόθεση.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:48 βασικά δεν μοιάζουν καθόλου, αλλά οκ το σαλαμανδράκι μπορεί να είναι η θηλυκή έκδοση του τανίπτερου αλλά κακές προθέσεις δεν νομίζω να έχει σε κανένα ποστ (δεν πιάνεται για κακή πρόθεση να ψάχνεται κάποιος ε)
Αλλά ενίοτε ακόμη και στις καλές προθέσεις, κάπου χάνεται το μέτρο με τις "καλοπροαίρετες" εξυπναδούλες ή αναλύσεις και μια στο τόσο, απαιτούνται και κάποιες γειώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι εννοούν ότι μοιάζεις στο πρόσωπο. Όχι όλο το πακέτο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πες, δεν μοιάζουν;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Που να ξερω καλε,δεν την έχω δει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έχει φώτο στο νήμα ρε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Την είδα την φώτο αλλά δεν διακρίνεις βασικά χαρακτηριστικά να πεις μοιάζει ή όχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Bazoomba , έχει δίκιο εδώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το σχήμα του προσώπου και το χαμόγελο δεν σας αρκούν; Εμένα μου φαίνονται σαν αδερφές πάντως.
Αυτή είναι η επαγγελματική μου γνώμη.
Ελπίζω στο πραγματικά επαγγελματικό πεδίο να τα πηγαίνεις καλύτερα απ' ό,τι στις οξυδερκείς αναλύσεις σου στο πχόρουμ, Μπέμπη.Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:09Το σχήμα του προσώπου και το χαμόγελο δεν σας αρκούν; Εμένα μου φαίνονται σαν αδερφές πάντως.Gherschaagk έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:08Bazoomba , έχει δίκιο εδώ.Naida έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:05
Την είδα την φώτο αλλά δεν διακρίνεις βασικά χαρακτηριστικά να πεις μοιάζει ή όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Gherschaagk έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:38Σιγά μην είχατε και σωβρακοφανέλες.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 14 Μάιος 2023, 16:36πού ήσουνα; σήμερα έχουμε σέξι καλτσοδέτες, λογικό να έχει γίνει μπάχαλο
Αν δεν μπει υποκαμισο, δεν ασχολούμαι. Ξαστείτε.
έλεγα να σιδερώσω πρώτα
Spoiler
Μύγα σε τσίμπησε; Δεν σε προσβάλλω. Κανείς δεν το έκανε.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:13Ελπίζω στο πραγματικά επαγγελματικό πεδίο να τα πηγαίνεις καλύτερα απ' ό,τι στις οξυδερκείς αναλύσεις σου στο πχόρουμ, Μπέμπη.Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:09Το σχήμα του προσώπου και το χαμόγελο δεν σας αρκούν; Εμένα μου φαίνονται σαν αδερφές πάντως.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Αυτό που μπορείς να πεις ότι μοιάζει είναι το χαμόγελο. Ούτε καν το σχήμα προσώπου.Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:09Το σχήμα του προσώπου και το χαμόγελο δεν σας αρκούν; Εμένα μου φαίνονται σαν αδερφές πάντως.Gherschaagk έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:08Bazoomba , έχει δίκιο εδώ.Naida έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:05
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν θεώρησα κάτι ως προσβολή. Στη στοιχειώδη συναίσθηση του καγκουρισμού που σκάει από το πουθενά, αναφέρομαι.Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:15Μύγα σε τσίμπησε; Δεν σε προσβάλλω. Κανείς δεν το έκανε.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:13Ελπίζω στο πραγματικά επαγγελματικό πεδίο να τα πηγαίνεις καλύτερα απ' ό,τι στις οξυδερκείς αναλύσεις σου στο πχόρουμ, Μπέμπη.Bazoomba έγραψε: 14 Μάιος 2023, 17:09
Το σχήμα του προσώπου και το χαμόγελο δεν σας αρκούν; Εμένα μου φαίνονται σαν αδερφές πάντως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη