user έγραψε: 13 Μάιος 2023, 15:25
Είχα πει έχω δει 456(να δω τι θα νομίσεις για μια στιγμή τωρα με το νούμερο)...
Είχα πει έχω δει 456(να δω τι θα νομίσεις για μια στιγμή τωρα με το νούμερο) μόνο εγώ. Α έτσι ο μικρός...τον παππού του έμοιασε
Μπα, καμμιά σχέση. Ο εγγονός είναι απλά κακάσχημος, όχι κατεστραμμένος όπως ο παππούς, αν και έχει κι αυτός κανά-δυο τσαμπουκάδες στο πρόσωπο.
Κι εδώ η στιγμή της αποκάλυψης της... ομορφάδας του.
(Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ από αυτές που θεωρούν τον Adam Driver κούκλο...)
Είχα πει έχω δει 456(να δω τι θα νομίσεις για μια στιγμή τωρα με το νούμερο)...
Είχα πει έχω δει 456(να δω τι θα νομίσεις για μια στιγμή τωρα με το νούμερο) μόνο εγώ. Α έτσι ο μικρός...τον παππού του έμοιασε
Μπα, καμμιά σχέση. Ο εγγονός είναι απλά κακάσχημος, όχι κατεστραμμένος όπως ο παππούς, αν και έχει κι αυτός κανά-δυο τσαμπουκάδες στο πρόσωπο.
Κι εδώ η στιγμή της αποκάλυψης της... ομορφάδας του.
(Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ από αυτές που θεωρούν τον Adam Driver κούκλο...)
Οι τσαμπουκαδες στο πρόσωπο μ' αρέσουν ρε γμτ
Και κάτι αλλοκοτα μούτρα. Αυτός μοιάζει λίγο με γυναίκα. Δεν ξέρω αν μου τη δίνει.
Του του του τουυρουρουυυ τουυρουρουυυ Ωραίος! Με είχε γοητεύσει μέσα στη μαυρίλα του... μέχρι που έβγαλε τη μάσκα γμτ γκρεμίστηκαν όλα
Μάλλον δεν έχεις δει την τελευταία τριλογία. Εκεί να δεις "γκρέμισμα", στη σκηνή που βγάζει ο εγγονός τού Βέιντερ(Άνταμ Ντράιβερ) την μάσκα του και ξαφνικά ακούγεται μέσα στην αίθουσα μια κραυγή "ξαναβάλτηηηηηηηην".
True story, σκιστήκαμε στα γέλια όλος ο κινηματογράφος.
Πάντα η κερκίδα ή γαλαρία, σκίζεται στα γέλια ως θεατής.
Στην έκθεση στο γήπεδο ή στην οθόνη παθαίνουν κατιτίς το απόμακρον.
Έχει πλάκα πάντως στον κινηματογράφο, ειδικά αν είναι "καλό" το κοινό.
Πιτσιρικάς, πριν πολλά χρόνια που πήγαινα πολύ συχνά σινεμά (πάνω από μία φορά τη βδομάδα, στάνταρ) είχα ξεχωρίσει δύο από τους κινηματογράφους της ευρύτερης περιοχής που έμενα τότε, στους οποίους για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω μαζευόταν συχνά τέτοιου είδους κοινό. Ακόμα και σε πιο σοβαρές ταινίες (για κωμωδίες αλλά και για κάποιες που βγαίναν "μάπα το καρπούζι" δεν το συζητάμε καν τι γινόταν), όλο και κάποιος θα βρισκόταν να πετάξει μια ατάκα κάθε τόσο και ο κόσμος να ακολουθήσει. Ωραίες εποχές...