Έχεις δει κανέναν εργοδότη να κάνει κυρήγματα για πατριωτισμό; Ή το λες επειδή έτσι λέει η κομμουνιστική ρητορική;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί με το ΚΚΕ, ρε αδερφέ;
- Golden Age
Re: Γιατί με το ΚΚΕ, ρε αδερφέ;
Όχι δεν το λέει η Κομμουνιστική ρητορική. Το λέει η εμπειρία. Στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας όλοι όσοι κατεβήκαν ήταν εργάτες και υπάλληλοι άραγε;Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:57Έχεις δει κανέναν εργοδότη να κάνει κυρήγματα για πατριωτισμό; Ή το λες επειδή έτσι λέει η κομμουνιστική ρητορική;
Εξαρτάται πως εννοείς και τον πατριωτισμό.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:57Έχεις δει κανέναν εργοδότη να κάνει κυρήγματα για πατριωτισμό; Ή το λες επειδή έτσι λέει η κομμουνιστική ρητορική;
- Golden Age
Ήταν και εργοδότες. Και λοιπον; Είναι κακός ο πατριωτισμός;pylothess έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:59Όχι δεν το λέει η Κομμουνιστική ρητορική. Το λέει η εμπειρία. Στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας όλοι όσοι κατεβήκαν ήταν εργάτες και υπάλληλοι άραγε;Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:57Έχεις δει κανέναν εργοδότη να κάνει κυρήγματα για πατριωτισμό; Ή το λες επειδή έτσι λέει η κομμουνιστική ρητορική;
Με τον Τούρκο εργάτη δεν έχω να χωρίσω κάτι.
Ούτε και με τον Αλβανό.
Ούτε και με τον Αλβανό.
- Golden Age
Πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα. Κάτι κομμουνιστικές ερμηνείες με "ταξικό πρόσιμο" και διαχωρισμό "πατριωτισμών", είναι λενινιστικοί πολιτικαντισμοί.
- Golden Age
Ακόμη και στην περίπτωση που ο ένας ονειρεύεται την "γαλάζια πατρίδα" και ο άλλος την "Τσαμουριά"; Δεν λέω ότι σκέφτονται όλοι έτσι, αλλά κάποιοι μπορεί να το σκέφτονται.pylothess έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:01 Με τον Τούρκο εργάτη δεν έχω να χωρίσω κάτι.
Ούτε και με τον Αλβανό.
Ο χρυσαυγιτης και ο γκρίζος λύκος είναι τα ίδια σκουπίδια. Δε ξέρω πως λένε και το πηγάδι στα τουρκικά.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:04Ακόμη και σητν περίπτωση που ο ένας ονειρεύεται την "γαλάζια πατρίδα" και ο άλλος την "Τσαμουριά";pylothess έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:01 Με τον Τούρκο εργάτη δεν έχω να χωρίσω κάτι.
Ούτε και με τον Αλβανό.
- Golden Age
Ο Ενβερ Χότζα που μιλούσε στους Αλβανούς για το Κόσοβο (τότε που στην Αλβανία "είχαν την εξουσία" οι εργάτες υποτίθεται) τί ήταν; Αδιαφορούσε μάλιστα για το ότι στην Γιουγκοσλαβία είχαν επίσης την εξουσία "οι εργάτες".3f3k έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:05Ο χρυσαυγιτης και ο γκρίζος λύκος είναι τα ίδια σκουπίδια. Δε ξέρω πως λένε και το πηγάδι στα τουρκικά.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:04Ακόμη και σητν περίπτωση που ο ένας ονειρεύεται την "γαλάζια πατρίδα" και ο άλλος την "Τσαμουριά";pylothess έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:01 Με τον Τούρκο εργάτη δεν έχω να χωρίσω κάτι.
Ούτε και με τον Αλβανό.
- Frappezitis
Εσείς οι γεροντοτεροι,ακολουθήστε τους φοιτητές στα πανεπιστήμια!
Πολλοί μπορεί να είναι παιδιά σας!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Golden Age
Παρασυρμένα παιδιά.Frappezitis έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:11 Εσείς οι γεροντοτεροι,ακολουθήστε τους φοιτητές στα πανεπιστήμια!
Κάποιοι απο αυτούς μπορεί να γίνουν νέοι Τσίπρες και Πολάκηδες ή Θεοδωρικάκοι. Κι αυτοί φοιτητές στην ΚΝΕ ήταν. Τους ακολούθησες;
Και ο Ουτσεκάς και ο γκρίζος λύκος αγάπη για την πατρίδα τους έχουν.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:02Πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα. Κάτι κομμουνιστικές ερμηνείες με "ταξικό πρόσιμο" και διαχωρισμό "πατριωτισμών", είναι λενινιστικοί πολιτικαντισμοί.
- Golden Age
Ο Ουτσεκά πάντως ξεκίνησε ως μαρξιστική οργάνωση.pylothess έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:14Και ο Ουτσεκάς και ο γκρίζος λύκος αγάπη για την πατρίδα τους έχουν.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:02Πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα. Κάτι κομμουνιστικές ερμηνείες με "ταξικό πρόσιμο" και διαχωρισμό "πατριωτισμών", είναι λενινιστικοί πολιτικαντισμοί.
Είναι ηλίθιοι ή θύματα της προπαγάνδας του Τουρκικού κεφαλαίου.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:04Ακόμη και στην περίπτωση που ο ένας ονειρεύεται την "γαλάζια πατρίδα" και ο άλλος την "Τσαμουριά"; Δεν λέω ότι σκέφτονται όλοι έτσι, αλλά κάποιοι μπορεί να το σκέφτονται.pylothess έγραψε: 12 Μάιος 2023, 22:01 Με τον Τούρκο εργάτη δεν έχω να χωρίσω κάτι.
Ούτε και με τον Αλβανό.
Μήπως με τις γαλάζιες πατρίδες θα δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιετωπίζουν;
Πως η Γαλάζια πατρίδα θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα του Τούρκου εργάτη;
Αντιθέτα βλέπουμε πως οι Γαλάζιες πατρίδες κάνουν ζημιά και στον Ελληνικό και στον Τουρκικό λαό.
Οι μόνοι που χαίρονται είναι αυτοί που θα μας πουλήσουν τα όπλα.