Παπουτσάκι, το ίδιο που φορεσα και το πρωί.
Και το καθιερωμένο οβερσερτ φυσικά, γιατί θα σηκωσει ψυχρα τόσες ωρες που θα ειμαι εξω
Και το τισερτ, σε oversized στυλάκι αυτη τη φορά, να μη μου τη λέει συνέχεια η Γαλή για τα κολλητά.

Δεν είναι το θέμα μαύρου, δικέ μου. Είναι θέμα στυλ. Είναι αυτό που είπε ο τύπος παραπάνω, προτεινόμενες, ξενέρωτες διαφημίσεις ρούχων από το google.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:33Νυχτα ναι. Σιντ* και 'συ, κλαίτε πεθαμένους. Κάποιος να σας πει οτι υπάρχουν κι άλλα ωραια σκουρα χρώματα στον κόσμο, όχι μονο το μαυρο.Feindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:20Αυτήν την μπούρδα ρε τύποι που λέω για τόλμη στο ντύσιμο, για διαφορετικότητα και για στυλ και πετάτε κάτι γελοίο που μόλις γκουγκλάρατε, πότε θα την σταματήσετε;
Είναι τόσο αναμενόμενο όσο και το ντύσιμό σας. Φτάνει πια!
Εξαιρώ Sid και νύχτα που δείχνουν να έχουν προοπτικές για κάτι.
*εξαιρώ το σκουρο μπλε Φρεντ Πέρι πόλο που ειχε ανεβάσει, το οποιο ειναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα (και απο τα αγαπημένα brands).

Επίσης, τύπε, η νύχτα είναι η πιο σκοτεινη προσωπικότητα από όλους μας εδώ μέσα.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:33Νυχτα ναι. Σιντ* και 'συ, κλαίτε πεθαμένους. Κάποιος να σας πει οτι υπάρχουν κι άλλα ωραια σκουρα χρώματα στον κόσμο, όχι μονο το μαυρο.Feindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:20
Αυτήν την μπούρδα ρε τύποι που λέω για τόλμη στο ντύσιμο, για διαφορετικότητα και για στυλ και πετάτε κάτι γελοίο που μόλις γκουγκλάρατε, πότε θα την σταματήσετε;
*εξαιρώ το σκουρο μπλε Φρεντ Πέρι πόλο που ειχε ανεβάσει, το οποιο ειναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα (και απο τα αγαπημένα brands).
Μάλλον η τσίχλα στην σόλα μου έχει περισσότερο στυλ από εσένα, τύπε.nowhere έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:16 από την άλλη ίσως δεν είναι και τόσο σοβαρό θέμα η ενδυματολογική ταυτότητα και γίνεσαι πιο αστείος από άσπρη σόλα όταν χτυπιέσαι έτσι
η τρολλαρεις η κοιμασαι με τα γουρνοτσαρουχα - διαλεξεFeindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:17Επίσης, τύπε, η νύχτα είναι η πιο σκοτεινη προσωπικότητα από όλους μας εδώ μέσα.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:33Νυχτα ναι. Σιντ* και 'συ, κλαίτε πεθαμένους. Κάποιος να σας πει οτι υπάρχουν κι άλλα ωραια σκουρα χρώματα στον κόσμο, όχι μονο το μαυρο.Feindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:20 [/spoiler]
Αυτήν την μπούρδα ρε τύποι που λέω για τόλμη στο ντύσιμο, για διαφορετικότητα και για στυλ και πετάτε κάτι γελοίο που μόλις γκουγκλάρατε, πότε θα την σταματήσετε;
Δεν ξέρω πώς ντύνεται η τύπισσα, αλλά είναι μια μουντή, πένθιμη ψυχή και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τι θέλω να πω.
Τύπε, αν κόψεις τις μαλακίες ίσως βάλεις ακόμα 2-3 μυικά κιλά.Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:20η τρολλαρεις η κοιμασαι με τα γουρνοτσαρουχα - διαλεξεFeindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:17Επίσης, τύπε, η νύχτα είναι η πιο σκοτεινη προσωπικότητα από όλους μας εδώ μέσα.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:33
Νυχτα ναι. Σιντ* και 'συ, κλαίτε πεθαμένους. Κάποιος να σας πει οτι υπάρχουν κι άλλα ωραια σκουρα χρώματα στον κόσμο, όχι μονο το μαυρο.
Δεν ξέρω πώς ντύνεται η τύπισσα, αλλά είναι μια μουντή, πένθιμη ψυχή και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τι θέλω να πω.
κοιμασαι -καλο υπνοFeindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:22Τύπε, αν κόψεις τις μαλακίες ίσως βάλεις ακόμα 2-3 μυικά κιλά.Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:20η τρολλαρεις η κοιμασαι με τα γουρνοτσαρουχα - διαλεξεFeindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:17
Επίσης, τύπε, η νύχτα είναι η πιο σκοτεινη προσωπικότητα από όλους μας εδώ μέσα.
Από βαρουφακικα και φλοραλ και παττερνοειδη γενικώς πουκάμισα, έχω ειδική κατηγορία στη ντουλάπα μου, δικέ μου.Feindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:09Δεν είναι το θέμα μαύρου, δικέ μου. Είναι θέμα στυλ. Είναι αυτό που είπε ο τύπος παραπάνω, προτεινόμενες, ξενέρωτες διαφημίσεις ρούχων από το google.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:33Νυχτα ναι. Σιντ* και 'συ, κλαίτε πεθαμένους. Κάποιος να σας πει οτι υπάρχουν κι άλλα ωραια σκουρα χρώματα στον κόσμο, όχι μονο το μαυρο.Feindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:20
Ορίστε μερικά στυλ
Μπορεί να μην σου αρέσουν, μπορεί να μην τα φορούσες ποτέ, μπορεί να μην ταιριάζουν στην βουλή (Βαρουφάκης), αλλά έχουν μια ταυτότητα.
Αν δεν μπορείτε να το εννοήσετε, δεν έχετε ταυτότητα. Χάνεστε στον ενδυματικό κιμά της μάζας, με χασαπόχαρτο το σύγχρονο αστικό τοπίο.

Ο μόνος που έχει ταυτότητα και προσωπικό στυλ από αυτούς που ανέβασες, είναι ο Ψινάκης.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:23Από βαρουφακικα και φλοραλ και παττερνοειδη γενικώς πουκάμισα, έχω ειδική κατηγορία στη ντουλάπα μου, δικέ μου.Feindflug έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:09Δεν είναι το θέμα μαύρου, δικέ μου. Είναι θέμα στυλ. Είναι αυτό που είπε ο τύπος παραπάνω, προτεινόμενες, ξενέρωτες διαφημίσεις ρούχων από το google.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:33
Νυχτα ναι. Σιντ* και 'συ, κλαίτε πεθαμένους. Κάποιος να σας πει οτι υπάρχουν κι άλλα ωραια σκουρα χρώματα στον κόσμο, όχι μονο το μαυρο.
Ορίστε μερικά στυλ
Μπορεί να μην σου αρέσουν, μπορεί να μην τα φορούσες ποτέ, μπορεί να μην ταιριάζουν στην βουλή (Βαρουφάκης), αλλά έχουν μια ταυτότητα.
Αν δεν μπορείτε να το εννοήσετε, δεν έχετε ταυτότητα. Χάνεστε στον ενδυματικό κιμά της μάζας, με χασαπόχαρτο το σύγχρονο αστικό τοπίο.
Όχι σαν το πρώτο, που είναι too much ακόμα και για κάποιον σαν εμένα, αλλά όμοια με όλα τα υπόλοιπα με τα οποία απεικονίζεται ο Γιανι, έχω.
Δυστυχώς, δεν έχει καλοκαίριασει καταλλήλως ακόμα για να τα σηκωνει ο καιρός (ούτε πάνε με overshirt αυτά, οπότε τρώνε άκυρο προς το παρόν).
Όταν μας αξιώσει ο καιρός και φορέσω το πρώτο μου, θα είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα σας ανεβάσω και φωτό.
Δεν μιλησα για εσενα, αλλα για το που παραπεμπει το ντυσιμο.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:50Bazoomba έγραψε: 12 Μάιος 2023, 19:46Προχωκάγκουρας είναι ο Τζον Γκαν Κλαμπ χωρίς να έχω δει καν πως ντύνεται. Αυτός εμπίπτει στην κατηγορία του σκυλέ κάγκουρα. Αυτός που θα πάει στον Βέρτη και θα τραγουδάει στίχους Γονίδη.
Απο ελ μπουζουκοκατάσταση, μόνο σε Σαμπάνη, Μαζώ και Μάστορα θα πήγαινα και μόνο αν με απειλούσε κανείς με όπλο ή αν ηθελα να ρίξω καμιά τοπ ΜΟΥΝΑΡΑ που θα το άξιζε.
Και απο πιο καθαρά λαϊκούς, μόνο Μπάση.
Γονιδης λέει, ανειναιδυνατόνε!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.