vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:36
To polo αυτο το εχω ξαναφορέσει πολυ πρόσφατα, αλλά ειναι τόσο τέλειο που μπορώ να το συνδυάσω με πολλά απο τη γκαρνταρόμπα μου και αισθανομαι η πιο τέλεια πανελατζού του κόσμου
Και ενα οβερσερτ φυσικά, σε μαυρο αυτη τη φορά, γιατι ο καιρος το σηκωνει και δεν λεει να καλοκαιριασει επιτελους τημπουταναμουμεσα!
Πολύ μοδέρνος είσαι ρε παιδάκι μου δεν ξέρω αν το αντέχω
Η τριχρωμία μαύρο -κοκκινο- άσπρο μου αρέσει γενικά
Ναι, ειδικώς το σετάκι τρίχρωμο πόλο με "ασορτί" παπούτσια, είναι εξαιρετικός συνδυασμός.
Προσπαθούσα να εντοπίσω σε τι ακριβώς με παραπέμπειτο στυλ βαντόνο και νομίζω ότι το βρήκα. Νεόπλουτος γόνος κολλεγίου που προσπαθεί να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, τους χάι κλας της τάξης.
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φθινοπωρινά χρώματα. Και τα καρό. Ένα τέτοιο τζάκετ φοράω τώρα αλλά είμαι καθ'οδόν οπότε βάζω μια παλιά φωτό όπου το φοράω. Όσο φαίνεται γιατί είναι κάπως περίεργη.
vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:36
To polo αυτο το εχω ξαναφορέσει πολυ πρόσφατα, αλλά ειναι τόσο τέλειο που μπορώ να το συνδυάσω με πολλά απο τη γκαρνταρόμπα μου και αισθανομαι η πιο τέλεια πανελατζού του κόσμου
Και ενα οβερσερτ φυσικά, σε μαυρο αυτη τη φορά, γιατι ο καιρος το σηκωνει και δεν λεει να καλοκαιριασει επιτελους τημπουταναμουμεσα!
Πολύ μοδέρνος είσαι ρε παιδάκι μου δεν ξέρω αν το αντέχω
Η τριχρωμία μαύρο -κοκκινο- άσπρο μου αρέσει γενικά
Ναι, ειδικώς το σετάκι τρίχρωμο πόλο με "ασορτί" παπούτσια, είναι εξαιρετικός συνδυασμός.
Προσπαθούσα να εντοπίσω σε τι ακριβώς με παραπέμπειτο στυλ βαντόνο και νομίζω ότι το βρήκα. Νεόπλουτος γόνος κολλεγίου που προσπαθεί να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, τους χάι κλας της τάξης.
Το αντίστροφο, φίλτατη. Οι χάι κλας της τάξης του κολλεγίου ειναι που θα προσπαθούσαν να εντυπωσιάσουν εμένα με τις εμφανίσεις τους.
Πού να δείτε τι σας επιφυλάσσω εν καιρώ...