Κάνω κι καμιά εξυπνάδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
-
user0972003
-
user0972003
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Επίσης πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να δείξω εκνευρισμό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε πιστεύω, αλλά μη σκας. Μερικοί είναι τόσο μαλακες που τους αξίζει.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:59
ποτέ στη ζωή μου δεν το έχω κάνει μα τω Θεό, κάνω αρκετά χρόνια καφέδες με κυρίως να τους σερβίρω, μπορεί να έχω αστειευτεί μ' αυτό μαζί με συναδέλφους για πελάτες εκνευριστικούς, αλλά να το κάνω ποτέ!
Αν εφτυνες τον δικό μου πάντως, θα σε συγχωρούσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 11 Μάιος 2023, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για δώσε ένα παράδειγμα, τύπε;hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:53Δεν υπάρχουν μόνο εργάτες εργοταξίου, υπάρχουν κάθε λογής εργατικές δουλειές όπου ο κόσμος φοράει φόρμα εργασίας.Feindflug έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:47Ποιο εργατικό ντύσιμο ρε δικέ μου, με τις βερμούδες και τα μπλουζάκια;Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:41 Δεν υπάρχουν καθρέφτες στην Αγορά για να δείτε πραγματικό εργατικό ντύσιμο και όχι αυτους τους νεοτερισμους.
Φοράς κάθε μέρα παπούτσια εργασίας; Παντελόνι εργασίας; Έχεις δύο μπουφάν σε περίπτωση που γίνει μούσκεμα το ένα και δεν προλάβει να στεγνώσει για την άλλη μέρα; Φωσφορούχο γιλέκο, όχι γιατί πάει με τα κορδόνια, αλλά γιατί επιβάλλεται από τον νόμο; Κράνος ασφαλείας; Κοιτάς κάθε μέρα τον καιρό για την επόμενη, για να ξέρεις τι θα βάλεις (ισοθερμικά, δύο μπλούζες, χοντρές ή απλές κάλτσες, κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, μπουφάν ή κάτι πιο ελαφρύ);
Ελπίζω να μην τα λες παραέξω αυτά. Φρούτα εμπορεύεσαι, δεν σηκώνεις ουρανοξύστες, ούτε δουλεύεις στα διυλιστήρια. Χαλάρωσε λίγο.
Σημείωση: άλλο φωσφωρούχο άλλο φλούο. Το φλούο δεν φωσφορίζει στ' αλήθεια, είναι φωσφοριζέ απόχρωση.
Σημείωση: Δεν έχεις ενυδρείο σπίτι, έτσι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:02Σε πιστεύω, αλλά μη σκας. Μερικοί είναι τόσο μαλακες που τους αξίζει.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:59vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:51
Και αν σου πούμε ότι δεν θέλουμε κανέλα από πάνω η ότι σου έπεσε παραπάνω ζάχαρη κτλ, μας τον φτύνεις. Σας ξέρουμε εσάς.
ποτέ στη ζωή μου δεν το έχω κάνει μα τω Θεό, κάνω αρκετά χρόνια καφέδες με κυρίως να τους σερβίρω, μπορεί να έχω αστειευτεί μ' αυτό μαζί με συναδέλφους για πελάτες εκνευριστικούς, αλλά να το κάνω ποτέ!
Αν εφτυνες τον δικό μου πάντως, θα σε συγχωρούσα.
-
user0972003
- vantono
Εννοουσα ότι είμαι κι εγώ μαλακας.GoBzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:05vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:02Σε πιστεύω, αλλά μη σκας. Μερικοί είναι τόσο μαλακες που τους αξίζει.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:59
Αν εφτυνες τον δικό μου πάντως, θα σε συγχωρούσα.![]()
Το τζάκετ χάνει για στη φωτο μοιάζει με κουβέρτα αλλά το στόμα είναι γλυκύτατο.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:09![]()
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φθινοπωρινά χρώματα. Και τα καρό. Ένα τέτοιο τζάκετ φοράω τώρα αλλά είμαι καθ'οδόν οπότε βάζω μια παλιά φωτό όπου το φοράω. Όσο φαίνεται γιατί είναι κάπως περίεργη.
Όπως κι ο καιρός λοιπόν... φθινόπωρο
Υγ ωραίο πάτωμα
[img]https://i.postimg.cc/cHbQbVqc/reti ... .jpg[/img]
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επισης ωραίο ονομα αρχείουuser έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:09![]()
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φθινοπωρινά χρώματα. Και τα καρό. Ένα τέτοιο τζάκετ φοράω τώρα αλλά είμαι καθ'οδόν οπότε βάζω μια παλιά φωτό όπου το φοράω. Όσο φαίνεται γιατί είναι κάπως περίεργη.
Υγ ωραίο πάτωμα
[img]https://i.postimg.cc/cHbQbVqc/reti ... .jpg[/img]
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Τώρα δικαιωνομαστε όσοι συγχωρούμε το φτύσιμο του καφέ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:23το στόμα είναι γλυκύτατο.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:09Spoiler
[img]https://i.postimg.cc/cHbQbVqc/reti ... .jpg[/img]Spoiler
Υγ ωραίο πάτωμα![]()

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο είναι το συνολάκι, δε λέω...Daje έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:42 Nα'μαι σημερα (στο αρκετα πιο ασχημο)
https://www.ralphlauren.eu/gr/en/stretc ... hing-jeans
Έχω ωστόσο και την απορία, αν οι περισσότεροι εδωμέσα φοράτε ρούχα σινιέ (στα αρσενικά μέλη αναφέρομαι κυρίως).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Aυτό που μ' αρέσει είναι ότι βάζουν φωτο με ρούχα που φοράνε άλλοι. Κατά τα άλλα "μάι στάιλ".aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:55Ωραίο είναι το συνολάκι, δε λέω...Daje έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:42 Nα'μαι σημερα (στο αρκετα πιο ασχημο)
https://www.ralphlauren.eu/gr/en/stretc ... hing-jeans![]()
Έχω ωστόσο και την απορία, αν οι περισσότεροι εδωμέσα φοράτε ρούχα σινιέ (στα αρσενικά μέλη αναφέρομαι κυρίως).![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, είναι σεμνά παιδιά, μπορεί να ντρέπονται να εκτεθούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:57Aυτό που μ' αρέσει είναι ότι βάζουν φωτο με ρούχα που φοράνε άλλοι. Κατά τα άλλα "μάι στάιλ".aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:55Ωραίο είναι το συνολάκι, δε λέω...Daje έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:42 Nα'μαι σημερα (στο αρκετα πιο ασχημο)
https://www.ralphlauren.eu/gr/en/stretc ... hing-jeans![]()
Έχω ωστόσο και την απορία, αν οι περισσότεροι εδωμέσα φοράτε ρούχα σινιέ (στα αρσενικά μέλη αναφέρομαι κυρίως).![]()
![]()
(μη κοιτάς που σε διάφορα άλλα νήματα δεν ντρέπονται να τρώγονται σαν τα σκυλιά
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-