ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:26
Και πάνω που σκέφτηκα "να κι ένα κοντομάνικο της προκοπής, αν και πολύ σιδερωμένο", μας πέταξες πλατούλα και χάλια το πληκτρολόγιο.
Άλλη φορά δεν ξανανοίγω σπόιλερ, να ξέρεις.
Είναι oversized στην εφαρμογη του, και άνετο.
Για την πλατούλα δεν θα διαφωνήσω, αλλά Τομυ ειναι αυτος, τι να τον κανουμε? Θελει να φαινεται.
Και ο Βερσάτσε παρομοια κολληματα εχει (παρότι δεν τους βαζω στην ιδια κατηγορια αυτους τους δυο).
Τόσο ο Τόμυ και οι υπόλοιποι, μια χαρά διακριτικά σηματάκια έχουν στα περισσότερα προϊόντα τους. Ακόμη και σ' αυτό που ανέβασες, μια χαρά υπάρχει στην τσέπη του πουκάμισου. Αρκεί.
Oπότε, αυτός που θέλει να βγάζει μάτι ο Τόμυ είσαι εσύ και όχι ο Τόμυ.
Εχω μια τάση με τα πολύ μεγάλα γενικά, όπως και με τον κροκοδειλο όπως κατάλαβες. Ευτυχώς που δεν με έκανε ο Μαρξ γυναίκα, θα ήμουν μονιμως ανεπαρκής και ανικανοποίητη.
To polo αυτο το εχω ξαναφορέσει πολυ πρόσφατα, αλλά ειναι τόσο τέλειο που μπορώ να το συνδυάσω με πολλά απο τη γκαρνταρόμπα μου και αισθανομαι η πιο τέλεια πανελατζού του κόσμου
Και ενα οβερσερτ φυσικά, σε μαυρο αυτη τη φορά, γιατι ο καιρος το σηκωνει και δεν λεει να καλοκαιριασει επιτελους τημπουταναμουμεσα!
GoBzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:18
Όχι, δεν πάω για ξύλα.
Σωστή απόχρωση τζην γι' αυτά τα χρώματα πουκαμίσου. Το παπούτσι χρωματικά είναι οκέι αλλά το βρίσκω λίγο βαρύ. Ένα λευκό σνικεράκι θα έκανε πιο ελαφρύ το στυλ και πιο νεανικό.
Από μένα είναι 2. Θα σου έβαζα 3 για άλλο παπούτσι.
Σημείωση: θα βάζω βαθμούς. Στο My Style Rocks οι βαθμοί είναι από 1 ως 5 (δεν υπάρχει 0).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 11 Μάιος 2023, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:48
Kαι μια δική μου χειμωνιάτικη γιατί μας έπιασε απότομα η άνοιξη και η πανδαισία χρωμάτων εδώ μέσα.
Πολύ ωραίο στυλ. Το χρώμα της τσάντας δεν με τρελαίνει, είναι αναιμικό, εκτός αν το αδικεί η φωτογραφία. Θα το προτιμούσα λίγο πιο έντονο. Το παπούτσι είναι μπεζ/κρεμ/καφέ ή ροζ; Δεν φαίνεται καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.