Στην εργασία
Και πάνω που σκέφτηκα "να κι ένα κοντομάνικο της προκοπής, αν και πολύ σιδερωμένο", μας πέταξες πλατούλα και χάλια το πληκτρολόγιο.vantono έγραψε: 10 Μάιος 2023, 14:26 Σήμερα που δυστυχώς δεν ειναι και τόσο καλοκαιρινός ο καιρός (αλλά ούτε και τόσο βαρύς), έπαιξα κάτι πολύ ιδιαίτερο που μόνο εγώ θα μπορούσα να υποστηρίξω!
Αυτό που ο κόσμος αγοράζει (ακριβά) ρούχα με τεράστιες στάμπες δεν θα το καταλάβω ποτέ. Γιατί να σκάσεις τόσα λεφτά για να είσαι μια κινούμενη διαφήμιση της εταιρείας;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:26Και πάνω που σκέφτηκα "να κι ένα κοντομάνικο της προκοπής, αν και πολύ σιδερωμένο", μας πέταξες πλατούλα και χάλια το πληκτρολόγιο.vantono έγραψε: 10 Μάιος 2023, 14:26 Σήμερα που δυστυχώς δεν ειναι και τόσο καλοκαιρινός ο καιρός (αλλά ούτε και τόσο βαρύς), έπαιξα κάτι πολύ ιδιαίτερο που μόνο εγώ θα μπορούσα να υποστηρίξω!
![]()
Άλλη φορά δεν ξανανοίγω σπόιλερ, να ξέρεις.
Είναι oversized στην εφαρμογη του, και άνετο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:26Και πάνω που σκέφτηκα "να κι ένα κοντομάνικο της προκοπής, αν και πολύ σιδερωμένο", μας πέταξες πλατούλα και χάλια το πληκτρολόγιο.vantono έγραψε: 10 Μάιος 2023, 14:26 Σήμερα που δυστυχώς δεν ειναι και τόσο καλοκαιρινός ο καιρός (αλλά ούτε και τόσο βαρύς), έπαιξα κάτι πολύ ιδιαίτερο που μόνο εγώ θα μπορούσα να υποστηρίξω!
![]()
Τόσο ο Τόμυ και οι υπόλοιποι, μια χαρά διακριτικά σηματάκια έχουν στα περισσότερα προϊόντα τους. Ακόμη και σ' αυτό που ανέβασες, μια χαρά υπάρχει στην τσέπη του πουκάμισου. Αρκεί.vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:47Είναι oversized στην εφαρμογη του, και άνετο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:26
Και πάνω που σκέφτηκα "να κι ένα κοντομάνικο της προκοπής, αν και πολύ σιδερωμένο", μας πέταξες πλατούλα και χάλια το πληκτρολόγιο.![]()
Για την πλατούλα δεν θα διαφωνήσω, αλλά Τομυ ειναι αυτος, τι να τον κανουμε? Θελει να φαινεται.
Και ο Βερσάτσε παρομοια κολληματα εχει (παρότι δεν τους βαζω στην ιδια κατηγορια αυτους τους δυο).
Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2023, 11:33 Απο το καματερό μπορεί να θες να φύγεις, το καματερό όμως δε φεύγει ποτέ απο μέσα σου.
Γνωμικό αγνώστου
user έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:01 Κι εγώ μαύρη ποδιά κάπως μακριά και μαύρα γάντια και το μαλλί συνήθως κότσο κι γίνομαι σαμουράι. Και τα ρούχα μην ξεχνιόμαστε, συνήθως όλα μαύρα![]()
user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()