Εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ, για λίγα ευρώ αύξηση στην σύνταξη θα θυσίαζα όχι μόνο το πολιτικό μου ηγέτη και το κόμμα μου το ίδιο αλλά ...ακόμη και την ίδια μου την πατρίδα ή θρησκεία...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ (πολιτικό ηγέτη ) ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ;
"ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ (πολιτικό ηγέτη ) ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ;
Από τουρκικό τραγούδι για τον Ερντογαν..
Εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ, για λίγα ευρώ αύξηση στην σύνταξη θα θυσίαζα όχι μόνο το πολιτικό μου ηγέτη και το κόμμα μου το ίδιο αλλά ...ακόμη και την ίδια μου την πατρίδα ή θρησκεία...
Re: "ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ (πολιτικό ηγέτη ) ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ;
Ότι πρέπει για ψηφοφόρος νδ είσαι τότε
Re: "ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ (πολιτικό ηγέτη ) ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ;
Τον κώλο σου θα τον θυσίαζες, τύπε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Μάιος 2023, 08:22 Από τουρκικό τραγούδι για τον Ερντογαν..
Εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ, για λίγα ευρώ αύξηση στην σύνταξη θα θυσίαζα όχι μόνο το πολιτικό μου ηγέτη και το κόμμα μου το ίδιο αλλά ...ακόμη και την ίδια μου την πατρίδα ή θρησκεία...![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης