Ας πούμε ότι προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Debate Πολιτικών Αρχηγων
Re: Debate Πολιτικών Αρχηγων
Σαν να είναι ένας τρίτος παρατηρητής κάνει. Όλο λάθη και αστοχίες παραδεχεται. Μέχρι και ο Σροιτερ του την είπε.Ναύτης έγραψε: 10 Μάιος 2023, 23:25 Ρε σεις, άσχετα με την πολιτική σας προτίμηση, σάς δίνει ο ΚΜ εικόνα πρωθυπουργού εν ενεργεία;
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι αμήχανος, φοβικός, λίγος. Κι όλα αυτά σε μια κατά βάση διαδικασία-κονσέρβα.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ να ανταποκρίνεται σε αντίλογοΝαύτης έγραψε: 10 Μάιος 2023, 23:25 Ρε σεις, άσχετα με την πολιτική σας προτίμηση, σάς δίνει ο ΚΜ εικόνα πρωθυπουργού εν ενεργεία;
-
user0972003
Αν το έβλεπα θα ήταν μόνο για τις γκριμάτσες του Κούλη, ξεκαρδίζομαι κάθε φορά
- hellegennes
foscilis έγραψε: 10 Μάιος 2023, 23:25Πάντα είναι σοβαροί οι κομμουνιστές.
Ο Βαρουφάκης λέει ωραία πράγματα. Το αν μπορούν να γίνουν είναι άλλο θέμα.
Τι αλλο θεμα; Διαγωνισμο φανταστικης λογοτεχνιας εχουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
user0972003
Δεν διάβασε καλά κι είχε άγχοςΝαύτης έγραψε: 10 Μάιος 2023, 23:29Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι αμήχανος, φοβικός, λίγος. Κι όλα αυτά σε μια κατά βάση διαδικασία-κονσέρβα.
- hellegennes
Ακριβώς, δεν έχει το IQ να κάνει συζήτηση, ξέρει μόνο να διαβάζει κείμενα.independent44 έγραψε: 10 Μάιος 2023, 23:29Δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ να ανταποκρίνεται σε αντίλογοΝαύτης έγραψε: 10 Μάιος 2023, 23:25 Ρε σεις, άσχετα με την πολιτική σας προτίμηση, σάς δίνει ο ΚΜ εικόνα πρωθυπουργού εν ενεργεία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ti πεσανε τα αντι-ΣΟΣ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βαρουφάκης είναι γοητευτικός ομιλητής (αν δεν προσέχεις τι λέει και δεν φοβάσαι ότι πρόκειται να εφαρμόσει αυτά που λέει στην καμπούρα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 10 Μάιος 2023, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο πανηλίθιος και ο πανηλίθιος
Μοιάζει κάπως απροετοίμαστος και συγκαταβατικός/υποτονικός. Σε επίπεδο εντυπώσεων δεν μοιάζει να ωφελείται.
Τρίχες είναι όλα αυτά. Λες και πρόκειται να εφαρμόσει κάποιος αυτά που υπόσχεται προεκλογικά ή το όποιο κυβερνητικό έργο να εξαρτάται από αγαθές προθέσεις.
Α γεια σου!
Εν τω μεταξύ, του Βελόπουλου τού έχουν μείνει πέντε τρίχες στο κεφάλι.
Φαίνεται δεν διάβασαν την σωστή ευχή οι +γέροντες+ στην κηραλοιφή για τη φαλάκρα.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
Φαίνεται δεν διάβασαν την σωστή ευχή οι +γέροντες+ στην κηραλοιφή για τη φαλάκρα.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όντως η Τζίμα του έβαλε δύσκολα με τις υποκλοπές. Ας βάλουμε την απάντησή του:
"Όχι, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ αλλά ανέλαβα με θάρρος τις ευθύνες μου όταν πληροφορήθηκα την υπόθεση των υποκλοπών. Οι άμεσοι προϊστάμενοι έφυγαν από τις θέσεις τους και ανέλαβα δύο βασικές δεσμεύσεις, ότι πρέπει να υπάρξει διαλεύκανση- και χάρηκα που άκουσα τον κ. Ανδρουλάκη να λέει ότι εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη- και να διορθώσω μια σειρά από αστοχίες ρυθμιστικού χαρακτήρα που επέτρεψε στην ΕΥΠ να παρακολουθήσει ανθρώπους χωρίς τα αυξημένα φίλτρα που η ιδιότητά τους έπρεπε να απαιτήσει.
Έχουμε εκσυγχρονίσει την ΕΥΠ σε πολλά διαφορετικά επίπεδα με νόμο που ψηφίστηκε. Από εκεί και πέρα θέλω να ελπίζω ότι η ΕΥΠ θα μπορεί να παρέχει σταθερά στον εκάστοτε πρωθυπουργό τις πληροφορίες που χρειάζεται για να προστατεύσει τη χώρα.
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις παρακολουθήσεις δεν ήταν επαρκείς. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας και δεν θα έπρεπε ποτέ να αποτελεί στόχο παρακολούθησης.
Το κράτος δικαίου αξιολογείται συνολικά. Σύμφωνα με τον Economist η δημοκρατία έχει κάνει βήματα παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων"
"Όχι, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ αλλά ανέλαβα με θάρρος τις ευθύνες μου όταν πληροφορήθηκα την υπόθεση των υποκλοπών. Οι άμεσοι προϊστάμενοι έφυγαν από τις θέσεις τους και ανέλαβα δύο βασικές δεσμεύσεις, ότι πρέπει να υπάρξει διαλεύκανση- και χάρηκα που άκουσα τον κ. Ανδρουλάκη να λέει ότι εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη- και να διορθώσω μια σειρά από αστοχίες ρυθμιστικού χαρακτήρα που επέτρεψε στην ΕΥΠ να παρακολουθήσει ανθρώπους χωρίς τα αυξημένα φίλτρα που η ιδιότητά τους έπρεπε να απαιτήσει.
Έχουμε εκσυγχρονίσει την ΕΥΠ σε πολλά διαφορετικά επίπεδα με νόμο που ψηφίστηκε. Από εκεί και πέρα θέλω να ελπίζω ότι η ΕΥΠ θα μπορεί να παρέχει σταθερά στον εκάστοτε πρωθυπουργό τις πληροφορίες που χρειάζεται για να προστατεύσει τη χώρα.
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις παρακολουθήσεις δεν ήταν επαρκείς. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας και δεν θα έπρεπε ποτέ να αποτελεί στόχο παρακολούθησης.
Το κράτος δικαίου αξιολογείται συνολικά. Σύμφωνα με τον Economist η δημοκρατία έχει κάνει βήματα παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 10 Μάιος 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 2 Απαντήσεις