!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Τουλαχιστον 5 δοσεις επρεπε ετσι ωραια που τα λες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
γιαυτο δεν εκανες ρε εμβόλιο, νομιζες οτι παχαίνει;
Κυριως
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σωστός τα μελάτα είναι για τους φλώρους.κρουτόν [χαψούλες] βάζεις?
Eγω φταιω που προσπαθω να σας σωσω απο την επομενη πανδημια
2 χρόνια πριν θα κατεβάζαν καμιά καρτέλα καλού κακού
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άστα. Κάτι στις τρίχες της μύτης του μου έκανε κλικ.Feindflug έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:26Δεν σε είχα για οπαδό του Liverking, δικιά μουGherschaagk έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:06Αν δεν φας το συκώτι ωμό, δεν λογίζεσαι για κεηβμαν.GoBack έγραψε: 10 Μάιος 2023, 19:28
Κανενα προβλημα,οταν δεν θελω να αφιερωσω χρονο στο φαγητο πεταω πχ ενα κοτοπουλο στην κατσαρολα να βρασει και τελος.Σκετο,αναλατο,γιατι ετσι,και μετα το τρωω με τα χερια σαν caveman![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Αυγό μάτι χωρίς λάδι; Φυσικά. Στην ουσία είναι ποσέ. Βασικά είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να φτιάξεις ποσέ.enaon έγραψε: 10 Μάιος 2023, 21:10και στην φριτεζα οκ ειναι, αλλα οχι τοσο νοστιμες. Τα αυγά γινονται και αλλιως;GoBack έγραψε: 10 Μάιος 2023, 21:01 Παντως αν το μοναδικο κριτηριο ειναι η γευση δεν χρειαζεται καμια μαγεια ουτε κοπο,τη βουτας στο λαδι και γινεται λουκουμι.Και πετας και πατατες μετα στο ιδιο λαδι και τελος![]()
Και για τα αυγα που ανεφερες πριν φροντιζεις να εχεις κρατησει λαδι χρησιμοποιημενο σε λουκανικο,κολααασηηηηη.Μετα βεβαια θα πρεπει να κανεις τα μπολια του κτηνιατρου να σωθεις![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ναι ειδα μαστερσεφ εχθές, που πάει ο κόσμος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Συνταγή της γιαγιάς μου, μας την έκανε κι η μάνα μου όταν ήμουν μικρός (για κάποιον παράξενο λόγο την κάνουμε πάααααρα πολύ σπάνια στο σπίτι κι έχω χρόνια να τα φάω, τώρα που μου το θύμισες θα το βάλω στο πρόγραμμα).hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2023, 22:42Αυγό μάτι χωρίς λάδι; Φυσικά. Στην ουσία είναι ποσέ. Βασικά είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να φτιάξεις ποσέ.enaon έγραψε: 10 Μάιος 2023, 21:10και στην φριτεζα οκ ειναι, αλλα οχι τοσο νοστιμες. Τα αυγά γινονται και αλλιως;GoBack έγραψε: 10 Μάιος 2023, 21:01 Παντως αν το μοναδικο κριτηριο ειναι η γευση δεν χρειαζεται καμια μαγεια ουτε κοπο,τη βουτας στο λαδι και γινεται λουκουμι.Και πετας και πατατες μετα στο ιδιο λαδι και τελος![]()
Και για τα αυγα που ανεφερες πριν φροντιζεις να εχεις κρατησει λαδι χρησιμοποιημενο σε λουκανικο,κολααασηηηηη.Μετα βεβαια θα πρεπει να κανεις τα μπολια του κτηνιατρου να σωθεις![]()
Αυγά μάτια σε τηγάνι ή κατσαρολάκι αλλά με νερό αντί για λάδι (ο απλός τρόπος για ποσέ που λες). Τα βγάζεις στο πιάτο και τα περιχύνεις με λιωμένο βούτυρο (μπεν μαρί φυσικά), στο οποίο έχεις βάλει αλατάκι και πιππεράκι. Κατά προτίμηση, κοκκινοπίππερο.
Μιαμμμμ....
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έφερες την Καραμελίτσα απ'τον Πύργο να σου μαγειρέψει, ρε προδότη, αποστάτη κλπ κλπ; Αφού ξέρεις την έχθρα μας με τους Σβουνιαραίους. Φτου σου..Ασέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2023, 18:52 Σήμερα η φιλοξενούμενη μου,η καραμελίτσα,μου έφτιαξε κατσικάκι στο φούρνο.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Βρήκες μαγέρικο;Ασέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2023, 18:52 Σήμερα η φιλοξενούμενη μου,η καραμελίτσα,μου έφτιαξε κατσικάκι στο φούρνο.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εεεεεμ, ουπς. καρολινα ηθελα να πω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 88 Απαντήσεις