!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικές Εκλογές 2023
-
stergiosbik
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
μερακλής γαιοφαλαινοθήρας; ποσσιμπολ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάντως δεν ξέρω στην ΝΔ πρέπει να ψάχνουν εκλογικούς αντιπροσώπους με το ντουφεκι μάλλον.
Πριν λίγο πήραν την μάνα μου τηλέφωνο από την τοπική της ΝΔ να πάει για εκλογική αντιπρόσωπος στην Καλαμάτα.
Στο μεταξύ η μάνα μου είναι 72 ετών και η μόνη σύνδεση που είχε με τη ΝΔ ήταν το διευρω που είχε πληρώσει το 2009 για να ψηφισει τον Σαμαρα επειδή την είχε πρήξει ο θείος μου ο κομματαρχης τότε και για να γλιτώσει απο τον πρηξαρχιδισμο του πήγε και ψήφισε Σαμαρα στις εκλογές της ΝΔ.
Έκτοτε ούτε που ξαναπατησε στη ΝΔ ούτε σε εκλογές και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.
Και τώρα ξαφνικά μετά 15 χρόνια τη θυμήθηκαν για εκλογική αντιπρόσωπο.
Πρέπει να τους βγάζουν με το ζόρι πάντως. Αλλιώς δεν εξηγείται.
Πριν λίγο πήραν την μάνα μου τηλέφωνο από την τοπική της ΝΔ να πάει για εκλογική αντιπρόσωπος στην Καλαμάτα.
Στο μεταξύ η μάνα μου είναι 72 ετών και η μόνη σύνδεση που είχε με τη ΝΔ ήταν το διευρω που είχε πληρώσει το 2009 για να ψηφισει τον Σαμαρα επειδή την είχε πρήξει ο θείος μου ο κομματαρχης τότε και για να γλιτώσει απο τον πρηξαρχιδισμο του πήγε και ψήφισε Σαμαρα στις εκλογές της ΝΔ.
Έκτοτε ούτε που ξαναπατησε στη ΝΔ ούτε σε εκλογές και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.
Και τώρα ξαφνικά μετά 15 χρόνια τη θυμήθηκαν για εκλογική αντιπρόσωπο.
Πρέπει να τους βγάζουν με το ζόρι πάντως. Αλλιώς δεν εξηγείται.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κωνσταντινου και Ελενης γιορταζει η μιση Ελλαδα
Το βραδυ ολοι εχουν κανονισει
Ποιος καθεται εκλογικος αντιπροσωπος, ειδικα το βραδυ στην καταμετρηση;
Πρεπει να εισαι πολυ Πίνατ για να το κανεις
Το βραδυ ολοι εχουν κανονισει
Ποιος καθεται εκλογικος αντιπροσωπος, ειδικα το βραδυ στην καταμετρηση;
Πρεπει να εισαι πολυ Πίνατ για να το κανεις
Μάιος 6, 2023
Μητέρα θύματος στα Τέμπη: Αυτό ήταν τα παιδιά μας που δολοφονήθηκαν; Προσωρινή φθορά στο εκλογικό του σώμα;;;

Ξεσπά την οργή της και ζητάει το αυτονόητο την απόδοση ευθυνών στους υπεύθυνους η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
«Είμαι η Μαρία Καρυστιανού, η μαμά της Μάρθας.
Εχασα το παιδί μου στα Τέμπη.
Ηταν 20 ετών.
Ζούνε τη ζωή τους τα στελέχη της κυβέρνησης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Έκαναν ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ για να σώσουν τους εαυτούς τους,να μείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, νιώθουν ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο πρωθυπουργός μίλησε για» προσωρινή φθορά»του κόμματος του εξαιτίας των Τεμπών.
Αυτό ήταν τα παιδιά μας που δολοφονήθηκαν;
Προσωρινή φθορά στο εκλογικό του σώμα;;;;;
Θα τα θυμάμαι αυτά τα λόγια κ Μητσοτάκη, δε θα τα ξεχάσω ποτέ.
Τρέχουν να ξαναεκλεγούν, σοβαρά;
Τώρα πρέπει να ζήσω με τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη οτι καλά κάναμε που στέλναμε τα παιδιά μας με το τρένο παρά την επικινδυνότητα; αλήθεια?
ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
Στις μαύρες σελίδες της ιστορίας θα γραφτεί πως στα Τέμπη έγινε κρατική δολοφονία με τα ονόματα των παιδιών μας κ τα ονόματα των ηθικών αυτουργών.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν.»
υ.γ. Πρόκειται για την πρόεδρο του συλλόγου των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους το δυστύχημα στα Τέμπη.
https://altpress.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB% ... 4%CE%B1-2/
https://twitter.com/ax_manoula_mou2/sta ... 6042890240
Μητέρα θύματος στα Τέμπη: Αυτό ήταν τα παιδιά μας που δολοφονήθηκαν; Προσωρινή φθορά στο εκλογικό του σώμα;;;

Ξεσπά την οργή της και ζητάει το αυτονόητο την απόδοση ευθυνών στους υπεύθυνους η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
«Είμαι η Μαρία Καρυστιανού, η μαμά της Μάρθας.
Εχασα το παιδί μου στα Τέμπη.
Ηταν 20 ετών.
Ζούνε τη ζωή τους τα στελέχη της κυβέρνησης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Έκαναν ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ για να σώσουν τους εαυτούς τους,να μείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, νιώθουν ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο πρωθυπουργός μίλησε για» προσωρινή φθορά»του κόμματος του εξαιτίας των Τεμπών.
Αυτό ήταν τα παιδιά μας που δολοφονήθηκαν;
Προσωρινή φθορά στο εκλογικό του σώμα;;;;;
Θα τα θυμάμαι αυτά τα λόγια κ Μητσοτάκη, δε θα τα ξεχάσω ποτέ.
Τρέχουν να ξαναεκλεγούν, σοβαρά;
Τώρα πρέπει να ζήσω με τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη οτι καλά κάναμε που στέλναμε τα παιδιά μας με το τρένο παρά την επικινδυνότητα; αλήθεια?
ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
Στις μαύρες σελίδες της ιστορίας θα γραφτεί πως στα Τέμπη έγινε κρατική δολοφονία με τα ονόματα των παιδιών μας κ τα ονόματα των ηθικών αυτουργών.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν.»
υ.γ. Πρόκειται για την πρόεδρο του συλλόγου των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους το δυστύχημα στα Τέμπη.
https://altpress.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB% ... 4%CE%B1-2/
https://twitter.com/ax_manoula_mou2/sta ... 6042890240
Κάτι τέτοια βλέπει ο Παπαχριστόπουλος, και...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
8 Μαΐου, 2023talaipwros έγραψε: 08 Μάιος 2023, 14:51Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2023, 14:47 αν είσαι ώριμος ενήλικος, εννοείται πως ψηφίζεις κουλη, αλλιώς θα έπρεπε να είσαι σε κάποιο ψυχιατρειο.![]()
![]()
O «μητσοτακισμός» πεθαίνει!

O «μητσοτακισμός» πεθαίνει ! …και απειλεί να μας «πάρει» μαζί του!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και τα επικίνδυνα, γιατί πάντα τα «θηρία» γίνονται επικίνδυνα, όταν είναι στα «τελευταία» τους.
«Πολιτική αστάθεια» και άρα «ανωμαλία» προανήγγειλε η Θοδώρα Μητσοτάκη … ή Μπακογιάννη … ή Κούβελου, στον εκφοβιστικό ρόλο τής Κασσάνδρας τής Μπίλντερμπεργκ … και των γνωστών Πρεσβειών.
https://traianou.gr/2023/05/o_mitsotaki ... ainei.html
Ω! δεσποτα ο ευχούλης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 09 Μάιος 2023, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης

https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/o- ... noyn-horio
Ούτε σενάριο κυβέρνησης Τσίπρα-Ανδρουλάκη-Βαρουφάκη
ούτε κυβέρνηση ανοχής
ούτε κυβέρνηση ηττημένων
ούτε τίποτα άλλο.
Το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης είναι ήδη δεδομένο, κλειδωμένο και αριθμητικά θα βγάζει μόνο μια κυβέρνηση. Ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Στα δε πάνελ της εκλογικής βραδιάς μετά την παγίωση των αποτελεσμάτων το μόνο πεδίο συζήτησης θα είναι αν ο Μητσοτάκης και ο Ανδρουλάκης θα συμπράξουν για κυβέρνηση.
Ο Σύριζα θα είναι εκτός πεδιάς, δεν θα παίζει καν στο παιχνίδι. Θα έχει τερματίσει μακράν δεύτερος, καταϊδρωμένος, δεν θα έχει αφήγημα σε περίπτωση επανάληψης της κάλπης, το δε ηθικό του θα βρίσκεται στα τάρταρα.
Το θέμα θα είναι τι θα κάνουν ο Μητσοτάκης και ο Ανδρουλάκης. Κι αν μεν ο Ανδρουλάκης επιμείνει σ’ αυτά που λέει σήμερα, καημός για τον Μητσοτάκη δεν θα ναι. Θα έχει όλα τα δίκια να προκαλέσει δεύτερες εκλογές.
Αν όμως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ υπαναχωρήσει και κάτσει στο τραπέζι με διάθεση συνεργασίας;
Μην υποτιμάτε διόλου αυτή την πιθανότητα. Οι περίπου 30 βουλευτές που θα έχει εκλέξει με το +/-10% θα τον πιέσουν αφόρητα να συνεργαστεί καθότι σε δεύτερη αναμέτρηση (λόγω πτώσης ποσοστών και μπόνους στον πρώτο) θα μείνουν οι μισοί. Κι ο ίδιος ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι αυτό το 10% των πρώτων εκλογών, εύκολα μπορεί να γίνει ένα 7-8% και να χρεωθεί μια ήττα άνευ προηγουμένου.
Οπότε ενδέχεται να την κάνει την κυβίστηση ο Νίκος και να ξεχάσει όσα διατυμπανίζει σήμερα. Το θέμα είναι τι θα κάνει σ’ αυτή την περίπτωση ο Κυριάκος.
Πολλά θα ειπωθούν γι αυτή την περίπτωση. Δεν έχει νόημα να εξαντλήσουμε την συζήτηση αυτή από σήμερα, είναι σχετικά νωρίς. Το βέβαιο πάντως είναι ότι για να πάει καλά ένας γάμος, πρέπει να θέλουν και οι δυο να ζήσουν μαζί.
Κι έτσι όπως έχει καταλήξει η σχέση των δύο τους, καλύτερα να είναι από μακριά παρά να κάνουν πείραμα να σμίξουν.
Έτσι όπως τρώγονται σαν τον σκύλο με την γάτα, ούτε δίμηνο δεν τους βλέπω να συνεργάζονται έτσι και το αποτολμήσουν.
Καλύτερα οριστικές λύσεις παιδιά…

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR
Νομίζω πάντως πως με τις Δημητρούλες και τοπικά νομίσματα, αρχίζει η αποδολλαριοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας ή έστω η αντικατάσταση του ΔΝΤ από την τράπεζα των BRICS.

Νομίζω πάντως πως με τις Δημητρούλες και τοπικά νομίσματα, αρχίζει η αποδολλαριοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας ή έστω η αντικατάσταση του ΔΝΤ από την τράπεζα των BRICS.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 1 Απαντήσεις