!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νικνειμ
Re: Νικνειμ
Το δευτερο μου ονομα!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Εκείνη την εποχή πήγαινα για περπάτημα στον Άγιο Μερκούριο της Πάρνηθας 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πολύ ωραίο όνομα, παρεμπιπτόντως.
πανω-κάτω ίδια φαση κι εγω με το νικ μου.
Τα 1-2 πρωτα γραμματα του ονόματος,τα υπολοιπα του επιθέτου.
Το ειχα σαν username στο σαιτ στοιχηματων William Hill, και βαριομουνα να βρω καινούργιο 
Υπάρχει μια γαλήνη σε κάποιους αριθμούς που οι λέξεις δεν την περιγράφουν.
Θαύμαζα την ικανότητα του Νίκου γιά ελιγμούς ( πείτε το κι αλλιώς)
Αν και είμαι παλαιοπασόκος χάρηκα που βολεύτηκε στο σημιτοβοθρο και γιά το υπουργιλίκι του.
Επίσης η εθνοφοβία του είναι κωμική, ήθελα να έχω κάτι αστείο να με εκπροσωπεί.
Αν και όσοι απαντήσαμε είχαμε πάνω κάτω προφανή νικ, ελπίζω να απαντήσουν όλοι, δεν μπορω να καταλάβω τι σημαίνει Τ5014 ή νάμρειλ ή gassim, αυτά είναι προσωπικοί κωδικοί ή συντομογραφίες, κάνουν γιά password
Αν και είμαι παλαιοπασόκος χάρηκα που βολεύτηκε στο σημιτοβοθρο και γιά το υπουργιλίκι του.
Επίσης η εθνοφοβία του είναι κωμική, ήθελα να έχω κάτι αστείο να με εκπροσωπεί.
Αν και όσοι απαντήσαμε είχαμε πάνω κάτω προφανή νικ, ελπίζω να απαντήσουν όλοι, δεν μπορω να καταλάβω τι σημαίνει Τ5014 ή νάμρειλ ή gassim, αυτά είναι προσωπικοί κωδικοί ή συντομογραφίες, κάνουν γιά password
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Mεχ...Μπήκα στο παλιό το 2005. Γράφτηκα για να κανω τρολλ (©Πεττυ) στους Χριστιανούς Απολογητές γιατι τοτε ημουνα αρχαιογκαγκα. Και καλα θα ημουνα ενας Πιστός Ορθοδοξος Χριστιανος Ελληνας που ομως σεβεται και τιμα τον Εβραιοχριστιανικο χαρακτήρα της Ηδονοκτόνου Θρησκείας της Ερήμου και λατρεύει τους Εβραίους προπάτορες των Χριστιανων.
Ήρθα στο πχώρουμ καρφωτός από Εσωτέρικα σημειώνω.
Ωραία χρόνια, αθώα - Αχ που'σαι νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος;;;
Ήρθα στο πχώρουμ καρφωτός από Εσωτέρικα σημειώνω.
Ωραία χρόνια, αθώα - Αχ που'σαι νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος;;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Καποτε ενας φιλος μου εκανε πλακα επειδη εχω ζήσει στην Ελβετία και έχω δουλέψει σε επενδυτικό τμήμα. Μου άρεσε και το χρησιμοποιώ.
Με διεγείρει το πως αυτό το όνομα προκαλεί την αταβιστικά κομπλεξική αντιδραση πολλών που έχουν συσσωρεύσει μέσα τους μίσος για το χρήμα, τον πλούτο , και την δημιουργική ζωη.
Με διεγείρει το πως αυτό το όνομα προκαλεί την αταβιστικά κομπλεξική αντιδραση πολλών που έχουν συσσωρεύσει μέσα τους μίσος για το χρήμα, τον πλούτο , και την δημιουργική ζωη.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Μου αρέσει το μπλε χρώμα, απλά
Vaσιλης Ntono...
V ασιλης Antono πουλος;
V αγγελης Antono πουλος;
Βαλεριος Ντιλντος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Leporello είναι ο υπηρέτης του Don Giovanni στην ομώνυμη όπερα του Mozart. Το θεώρησα καλό nickname στο παλιό, όπου κυκλοφορούσαν κάτι πολύ τρανταχτά nickname, κυρίως από εθνίκια. Είναι ταπεινό και ερχόταν σε άμεση αντίθεση με εκείνα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το Va στο ονομα ειναι σιγουρακι γιατι ειπε 1-2. Δηλαδη παιζει και στο ονομα και στο επωνυμο το Α.
Το Ντιλντος βρε μανουλα μου... δεν παει... θα μπορουσε ισως
αλλα δεν παει.
Το Ντιλντος βρε μανουλα μου... δεν παει... θα μπορουσε ισως