!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:22
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:49
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:25 έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και οι Αμερικάνοι, αλλά ο Φωνής ζει ακόμα το American Dream. :D
Δεν τον κατηγορώ, είναι δύσκολο να το εξηγήσεις με λόγια, σου λέει ο άλλος κοίτα δω σπιταρώνες-αυτοκινητάρες τι γκρινιάζεις ρε φίλε. Ε πρέπει να το ζήσεις, εγώ το έχω ζήσει. Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις απ'το σπίτι καθημερινή με το αμάξι το βράδυ και να πηγαίνεις, να πηγαίνεις και να μη βλέπεις τι-πο-τα; Μούγκα στη στρούγκα. Μιλάμε κατάθλιψη κανονική, να νιώθεις ότι η ζωή είναι κάπου αλλού κι εσύ τρως τα χρόνια σου σε ένα νεκροταφείο με ένα εμπορικό κέντρο στη μέση. Εγώ μετακόμισα τρεις φορές μέχρι να βρω μια γειτονιά λίγο ζωντανή που μπορώ να επιβιώσω, και όταν λέμε μετακόμισα δεν ήμουνα στο νοίκι, μιλάμε διαδικασία μήνες κάθε φορά να πουλήσω και να αγοράσω, να βρω σχολεία στα παιδιά, τα πάντα όλα. Αλλά βρήκα τελικά μια γειτονιά που περπατιέται και τη φτάνω και με τα πόδια αν θέλω, έχει μαγαζιά ανοιχτά και καθημερινές και το βράδυ και είναι κόσμος έξω να πινει και να καπνίζει, έξω όμως να τους βλέπω ΛΟΛ
Και και δε βγαίνω πολύ μη φανταστείς, αλλά θέλω να ξέρω ότι είναι όλοι εκεί αν το έχω ανάγκη και είναι κανονικοί ανθρωποι όχι NPC. Γιατί αυτοί που ψωνίζουν όλη μέρα στα μολ είναι σαν NPC, ζόμπι κανονικά
Ε άντε να το εξηγήσεις όλο αυτό. Ειδικά σε ξένο δυτικό δεν εξηγιέται με τίποτα, μόνο κάτι Ινδοί και Κινέζοι το πιάνουν κατευθείαν τι εννοώ. Έλληνες είναι φίφτι φίφτι, κάποιοι κολλάνε με τις σπιταρώνες και δεν ξεκολλάνε με τίποτα.
μπα, εγώ δεν την παλεύω καν σε προάστειο - πάντα κέντρο/απόκεντρο.

όχι ότι δεν είμαι ελληνάρας: παλιά δούλευα στο Λονδίνο στο City (όχι finance) και όχι μόνο πηγαινοερχόμουν καθημερινά με τ'αμάξι, αλλά είχα βρει και καβάτζα για τζάμπα παρκάρισμα! :smt005:
Οι Αγγλάρες πάντως το πιάνουνε λίγο το νόημα, πάνε και μένουνε πάντα σε απόσταση βολής από παμπ. Θα μου πεις είναι αλκοολικοί οκ ναι, αλλά πιστεύω την καταλαβαίνουνε λίγο την αξία της περατζάδας, της γειτονιάς και του κωλοβαρέματος με παρέα κι ας έχει δουλειά την άλλη μέρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:25 έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και οι Αμερικάνοι, αλλά ο Φωνής ζει ακόμα το American Dream. :D
Δεν τον κατηγορώ, είναι δύσκολο να το εξηγήσεις με λόγια, σου λέει ο άλλος κοίτα δω σπιταρώνες-αυτοκινητάρες τι γκρινιάζεις ρε φίλε. Ε πρέπει να το ζήσεις, εγώ το έχω ζήσει. Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις απ'το σπίτι καθημερινή με το αμάξι το βράδυ και να πηγαίνεις, να πηγαίνεις και να μη βλέπεις τι-πο-τα; Μούγκα στη στρούγκα. Μιλάμε κατάθλιψη κανονική, να νιώθεις ότι η ζωή είναι κάπου αλλού κι εσύ τρως τα χρόνια σου σε ένα νεκροταφείο με ένα εμπορικό κέντρο στη μέση. Εγώ μετακόμισα τρεις φορές μέχρι να βρω μια γειτονιά λίγο ζωντανή που μπορώ να επιβιώσω, και όταν λέμε μετακόμισα δεν ήμουνα στο νοίκι, μιλάμε διαδικασία μήνες κάθε φορά να πουλήσω και να αγοράσω, να βρω σχολεία στα παιδιά, τα πάντα όλα. Αλλά βρήκα τελικά μια γειτονιά που περπατιέται και τη φτάνω και με τα πόδια αν θέλω, έχει μαγαζιά ανοιχτά και καθημερινές και το βράδυ και είναι κόσμος έξω να πινει και να καπνίζει, έξω όμως να τους βλέπω ΛΟΛ
Και και δε βγαίνω πολύ μη φανταστείς, αλλά θέλω να ξέρω ότι είναι όλοι εκεί αν το έχω ανάγκη και είναι κανονικοί ανθρωποι όχι NPC. Γιατί αυτοί που ψωνίζουν όλη μέρα στα μολ είναι σαν NPC, ζόμπι κανονικά

Ε άντε να το εξηγήσεις όλο αυτό. Ειδικά σε ξένο δυτικό δεν εξηγιέται με τίποτα, μόνο κάτι Ινδοί και Κινέζοι το πιάνουν κατευθείαν τι εννοώ. Έλληνες είναι φίφτι φίφτι, κάποιοι κολλάνε με τις σπιταρώνες και δεν ξεκολλάνε με τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το αν έχει πεζούς έξω στον δρόμο ή όχι. Το νόημα της άπλας είναι να μην έχεις κόσμο τριγύρω :lol: . Στα εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, πάρκα κτλ έχει κόσμο; Έχει. Άρα που η κατάθλιψη; Καταλαβαίνω ότι είναι σοκ στον οργανισμό όταν είσαι μαθημένος με την ηχορύπανση και τον συνωστισμό και ξαφνικά έχει ησυχία και ακούς μόνο τα πουλιά, άντε ίσως και κανα αυτοκίνητο να περνά μακριά, αλλά η ηχορύπανση/συνωστισμός δεν είναι νορμάλ, άσχετα αν στην Ελλάδα το έχουμε κάνει νορμάλ.

Εγώ μένω σε περιοχή δίπλα στην θάλασσα που είναι νέκρα, απόλυτη ησυχία, αλλά η πόλη είναι 15 λεπτά μακριά (με αυτοκίνητο). Με τα πόδια δεν πας εύκολα, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος να πας με το αυτοκίνητο (εντάξει, στην Ελλάδα το παρκάρισμα είναι ταλαιπωρία), αλλά έτσι είναι αυτά.
Η φωνή της Αληθειας

Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2023, 16:59
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 09 Μάιος 2023, 16:38
Φρίκη, 2 ώρες βίντεο και ζήτημα να συνάντησε 3 πεζούς. Σπίτι-δουλειά 60 ώρες τη βδομάδα-Wallmart-σπίτι, όλα με το αυτοκίνητο.
Δεν βάζω καλύτερα το πουλί μου στο μίξερ
Γαμάτα είναι, πράσινο και φύση παντού. Είχα πάει στην συγκεκριμένη πόλη (προάστειο βόρεια της Άτλαντα είναι) πριν από καμιά δεκαετία. Πολύ όμορφη περιοχή με πανέμορφες βίλες θαμμένες μέσα στο δάσος.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ναι το κατάλαβα ότι δεν το καταλαβαίνεις, το είπαμε αυτό. Δεν είσαι μόνος, πολύς κόσμος δεν το καταλαβαίνει γιατί έχει μάθει αλλιώς.
Η φωνή της Αληθειας

Ακόμη και στο θέμα της Εκάλης που ανέφερες παραπάνω ότι είναι βαρετή, είναι ακριβότερη από την Κηφισιά. Οι κάτοικοι της Εκάλης (που πιστεύω ότι κατά 100% έχουν την οικονομική δυνατότητα να κατοικήσουν οπουδήποτε αλλού θέλουν στην Αθήνα) άμα θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους, «να δούνε κόσμο», μπαίνουν στο αυτοκίνητο (αμφιβάλω ότι οι περισσότεροι πάνε με τα πόδια) και πάνε πχ στην Κηφισιά :D . Δηλαδή η εμπειρία είναι παρόμοια με αμερικάνικο προάστιο όπου έχεις την ησυχία/άπλα σου, αλλά άμα θέλεις σε μερικά λεπτά με αυτοκίνητο βρίσκεσαι σε μαγαζιά/μέρος με κόσμο. Ιδανική κατάσταση για μένα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:26
Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:22
Spoiler
μπα, εγώ δεν την παλεύω καν σε προάστειο - πάντα κέντρο/απόκεντρο.

όχι ότι δεν είμαι ελληνάρας: παλιά δούλευα στο Λονδίνο στο City (όχι finance) και όχι μόνο πηγαινοερχόμουν καθημερινά με τ'αμάξι, αλλά είχα βρει και καβάτζα για τζάμπα παρκάρισμα! :smt005:
Οι Αγγλάρες πάντως το πιάνουνε λίγο το νόημα, πάνε και μένουνε πάντα σε απόσταση βολής από παμπ. Θα μου πεις είναι αλκοολικοί οκ ναι, αλλά πιστεύω την καταλαβαίνουνε λίγο την αξία της περατζάδας, της γειτονιάς και του κωλοβαρέματος με παρέα κι ας έχει δουλειά την άλλη μέρα.
αυτοί έχουν το ακόμα χειρότερο train-commute αντί για το αυτοκίνητο-για-όλα νταλκά. προάστεια, γμστα :011:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:30
βίλες θαμμένες
ε, αυτό λαίμαι. :P
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αποφεύγει τους πυροβολισμούς στο σχολείο το αμερικανόπουλο, γυρνάει σπίτι να παίξει...

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:48 Αποφεύγει τους πυροβολισμούς στο σχολείο το αμερικανόπουλο, γυρνάει σπίτι να παίξει...

Εικόνα
Γμσε τα
Αυτό είναι χτεσινό:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

έχει να κάνει και με τη φάση ζωής που βρίσκεσαι..

αν είσαι νεος φοιτητής κ.λ.π. ιδανικά θέλεις να νοικιάζεις μικρό διαμέρισμα στον πεζόδρομο πάνω απο τα μπάρ
Υπάρχει κινδυνος όμως το σπίτι σου να γινει κεντρο διερχομένων στάση για καφέ/ποτό πριν/μετα, γαμιστρώνας/φιλοξενείο κ.λ.π.

αν έχεις νεα οικογένεια εκτιμάς και λατρευεις αμερικανικά προάστια με την ησυχία και τη θανάσιμη πλήξη, το γκαράζ με τα 2 αυτοκινητα, τα νάιν χαντρεντ σκουερ φεετ, τις φορμες, την άπλα και τα χόμπυ. Αν έχεις καλές ζευγαρικές και οικογενειακές σχέσεις θα είναι το βασίλειό σου, αν όχι θα δυστυχήσεις

Αν φυγουν τα παιδιά και περάσεις στο στάδιο της άδειας φωλιάς θα πρέπει να κάνεις τις καβάτζες σου
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Kauldron έγραψε: 07 Μάιος 2023, 16:20
dna replication έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:03
Chilloutbuddy έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:26...
γνώμη?

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Αυστραλία: Είδαν τα σύμβολα «Ζ» και τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Δείτε τι έγινε:

https://twitter.com/Spriter99880/status ... kai-ton%2F
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

The Rebel έγραψε: 14 Μάιος 2023, 21:54
Kauldron έγραψε: 07 Μάιος 2023, 16:20
dna replication έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:03

γνώμη?

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Αυστραλία: Είδαν τα σύμβολα «Ζ» και τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Δείτε τι έγινε:

https://twitter.com/Spriter99880/status ... kai-ton%2F
Ελληνικη παραλαγη Lizart βλεπω χμμμμ μηπως ειναι κανας παλιννοστουντων ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”