!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τουρκικές Εκλογές 2023
- EKPLIKTIKOS
Re: Τουρκικές Εκλογές 2023
O Ερντογαν έκανε την Τουρκία μεγάλη. Αυτή είναι η αλήθεια, ψυχρα χωρίς καμία συμπάθεια απέναντι του ή στη χώρα του. Ο μεγαλύτερος πολιτικός της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία 30 χρόνια. Σκεφτείτε πού ήταν η Τουρκία πριν 20-30 χρόνια κ πού είναι σήμερα. Εγώ αν ήμουν Τούρκος θα τον ψήφιζα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aλλα με τι κόστος?EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Μάιος 2023, 21:18 O Ερντογαν έκανε την Τουρκία μεγάλη. Αυτή είναι η αλήθεια, ψυχρα χωρίς καμία συμπάθεια απέναντι του ή στη χώρα του. Ο μεγαλύτερος πολιτικός της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία 30 χρόνια. Σκεφτείτε πού ήταν η Τουρκία πριν 20-30 χρόνια κ πού είναι σήμερα. Εγώ αν ήμουν Τούρκος θα τον ψήφιζα.
Ο μέσος Τούρκος βλέπει το περιεχόμενο του πορτοφολιου του να απαξιώνει με γεωμετρικός ρυθμούς.
Και το πρώτο μάθημα για κάποιον που θέλει να διατηρήσει την εξουσία είτε είναι αιρετός είτε φεουδαρχης είναι να κρατά τον λαό του είτε ευχαριστημενο είτε αλυσοδεμένο. Και ο Ερντογαν δεν κάνει τίποτα από τα δύο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
talaipwros
- Υδράργυρος
Όταν ανέλαβε ο Ερντογάν αγόραζες μια τσίχλα με 1 εκατομμύριο λίρες. Άσε που ήταν όλη η Τουρκία λασπόδρομοι και πέταλα του μαλιακούGeorge_V έγραψε: 09 Μάιος 2023, 13:15Aλλα με τι κόστος?EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Μάιος 2023, 21:18 O Ερντογαν έκανε την Τουρκία μεγάλη. Αυτή είναι η αλήθεια, ψυχρα χωρίς καμία συμπάθεια απέναντι του ή στη χώρα του. Ο μεγαλύτερος πολιτικός της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία 30 χρόνια. Σκεφτείτε πού ήταν η Τουρκία πριν 20-30 χρόνια κ πού είναι σήμερα. Εγώ αν ήμουν Τούρκος θα τον ψήφιζα.
Ο μέσος Τούρκος βλέπει το περιεχόμενο του πορτοφολιου του να απαξιώνει με γεωμετρικός ρυθμούς.
Και το πρώτο μάθημα για κάποιον που θέλει να διατηρήσει την εξουσία είτε είναι αιρετός είτε φεουδαρχης είναι να κρατά τον λαό του είτε ευχαριστημενο είτε αλυσοδεμένο. Και ο Ερντογαν δεν κάνει τίποτα από τα δύο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαλα πήγαινε πιο ανατολικά στην Τουρκία και θα δούμε πόσο καλοί είναι οι δρόμοι.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 14:41Όταν ανέλαβε ο Ερντογάν αγόραζες μια τσίχλα με 1 εκατομμύριο λίρες. Άσε που ήταν όλη η Τουρκία λασπόδρομοι και πέταλα του μαλιακούGeorge_V έγραψε: 09 Μάιος 2023, 13:15Aλλα με τι κόστος?EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Μάιος 2023, 21:18 O Ερντογαν έκανε την Τουρκία μεγάλη. Αυτή είναι η αλήθεια, ψυχρα χωρίς καμία συμπάθεια απέναντι του ή στη χώρα του. Ο μεγαλύτερος πολιτικός της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία 30 χρόνια. Σκεφτείτε πού ήταν η Τουρκία πριν 20-30 χρόνια κ πού είναι σήμερα. Εγώ αν ήμουν Τούρκος θα τον ψήφιζα.
Όσο για τους μισθούς ο μέσος καθαρός μισθός είναι 11500 λίρες δλδ 540 ευρω
Τη στιγμή που ένα τριάρι για μια οικογένεια με 2 παιδιά έχει μέσο ενοίκιο 17000 λίρες δλδ 830 ευρώ περίπου.
Και οι δύο αν δουλεύουν πρέπει να δίνουν τα 2/3 του μισθού τους ο καθένας μόνο για ενοίκιο. Και να ζήσουν με το υπόλοιπο την οικογενεια.
Άμα δουλεύει μόνο ο ένας τότε η δεν θα τρώνε η θα ζουν και οι 4 σε μια τρύπα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Νόμιζα το νήμα ήταν για την 21η του Μάη αρχικά
- Υδράργυρος
Πάνε αυτά που ήξερες, έχουν γίνει φοβερές υποδομές στην Τουρκία. Ο μισθός είναι όσο λες, αλλά οι τιμές είναι ασύγκριτα χαμηλότερες από την Ελλάδα, στα πάντα. Για τα σπίτια δεν ξέρω.George_V έγραψε: 09 Μάιος 2023, 14:50
Kαλα πήγαινε πιο ανατολικά στην Τουρκία και θα δούμε πόσο καλοί είναι οι δρόμοι.
Όσο για τους μισθούς ο μέσος καθαρός μισθός είναι 11500 λίρες δλδ 540 ευρω
Τη στιγμή που ένα τριάρι για μια οικογένεια με 2 παιδιά έχει μέσο ενοίκιο 17000 λίρες δλδ 830 ευρώ περίπου.
Και οι δύο αν δουλεύουν πρέπει να δίνουν τα 2/3 του μισθού τους ο καθένας μόνο για ενοίκιο. Και να ζήσουν με το υπόλοιπο την οικογενεια.
Άμα δουλεύει μόνο ο ένας τότε η δεν θα τρώνε η θα ζουν και οι 4 σε μια τρύπα.
η βενζίνη πάντως είναι πολυυυυ πιο φτηνή
- EKPLIKTIKOS
Όπως τα λέει ο υδράργυρος είναι δυστυχώς

Τα έργα που έχουν γίνει στην Τουρκία είναι απίστευτης έκτασης σε όλα τα επίπεδα. Αν θέλετε να συγκρίνετε τις υποδομές με έναν αναλογικό τρόπο, καθώς και την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, από τον τουρισμό μέχρι οτιδήποτε άλλο, είναι να συγκρίνετε την Turkish με την Aegean ως αεροπορικές
Τα έργα που έχουν γίνει στην Τουρκία είναι απίστευτης έκτασης σε όλα τα επίπεδα. Αν θέλετε να συγκρίνετε τις υποδομές με έναν αναλογικό τρόπο, καθώς και την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, από τον τουρισμό μέχρι οτιδήποτε άλλο, είναι να συγκρίνετε την Turkish με την Aegean ως αεροπορικές
Ναι αλλά αυτό ήταν πριν 20 χρόνια. Ο μέσος Τούρκος πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού. Στ' αρχίδια του κιόλας, με πριν 3 χρόνια και με τις προοπτικές που βλέπει θα συγκρίνει όχι με πριν 20.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 14:41Όταν ανέλαβε ο Ερντογάν αγόραζες μια τσίχλα με 1 εκατομμύριο λίρες. Άσε που ήταν όλη η Τουρκία λασπόδρομοι και πέταλα του μαλιακούGeorge_V έγραψε: 09 Μάιος 2023, 13:15Aλλα με τι κόστος?EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Μάιος 2023, 21:18 O Ερντογαν έκανε την Τουρκία μεγάλη. Αυτή είναι η αλήθεια, ψυχρα χωρίς καμία συμπάθεια απέναντι του ή στη χώρα του. Ο μεγαλύτερος πολιτικός της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία 30 χρόνια. Σκεφτείτε πού ήταν η Τουρκία πριν 20-30 χρόνια κ πού είναι σήμερα. Εγώ αν ήμουν Τούρκος θα τον ψήφιζα.
- EKPLIKTIKOS
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... per_capita
Δείτε κ αυτο. Ξαναλέω καμία σχέση η Τουρκία πριν τον Ερντογαν και καμιά σχέση η Ελλάδα της τελευταίας 10ετιας με αυτό που ήταν πριν 20 χρόνια.
Δείτε κ αυτο. Ξαναλέω καμία σχέση η Τουρκία πριν τον Ερντογαν και καμιά σχέση η Ελλάδα της τελευταίας 10ετιας με αυτό που ήταν πριν 20 χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει κενό σε οτιδήποτε στην ψωροκώσταινα.
Ευχτυχώς ή δυστυχώς σε μερικές γενιές θα έχουν ενσωματωθεί ξανά στην μητέρα τουρκία οι ελληνιάρδες. Μπορεί να γίνει και κάνα έργο τότε.
Ευχτυχώς ή δυστυχώς σε μερικές γενιές θα έχουν ενσωματωθεί ξανά στην μητέρα τουρκία οι ελληνιάρδες. Μπορεί να γίνει και κάνα έργο τότε.
- Υδράργυρος
Η γραμμή Άγκυρα-Ικόνιο γίνεται με υπερταχεία και το εισιτήριο είναι 5,50 ευρώ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:04 Όπως τα λέει ο υδράργυρος είναι δυστυχώς
Η SIEMENS εκεί έκανε τρένα γιαπωνέζικων στάνταρ, εδώ έδινε μίζες και καφετιέρες στον Μητσοτάκη

Ενδιαφέρον πάντως ότι έχει μόνο μια γραμμή στην ψωροκώσταινα και παρόλα αυτά κατάφεραν να σκοτώσουν 57 άτομα με τη μία.
Εύγε ακρίδες
Εύγε ακρίδες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN