vantono έγραψε: 08 Μάιος 2023, 19:44
Ζήλεψα απο Σιντ και είπα να επιχειρήσω παρόμοιο άουτφιτ, για κάζουαλ απογευματινή καφεδοβολτούλα.
Πόσα ζευγάρια χαμηλά sneakers έχεις ρε δικέ μου;
Γενικά οι άνδρες δεν πρέπει να έχουν και πολλά πολλά ρούχα, εκτός αν είναι τίποτα σελέμπριτιζ ξέρω γω και τα φοράνε 1-2 φορές και τέλος.
Γενικά έχω πράγμα και από παπούτσια και από ρούχα, κυρίως καλοκαιρινά όμως.
Χειμωνιάτικα ρούχα έχω ελάχιστα. Ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, μέρες που έχει καιρό που αντέχεται, κυκλοφορώ με τισερτακι από μέσα και οβερσερτ από πάνω.
Ένα σκούρο μπλε tshirt lonsdale, μπλε τζην, κάτι αθλητικά που πήρα από σουπερμαρκετ με 9.99, μαύρη ποδιά από πάνω και ένα ζευγάρι μαύρα λαστιχένια γάντια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 11:20
Ένα σκούρο μπλε tshirt lonsdale, μπλε τζην, κάτι αθλητικά που πήρα από σουπερμαρκετ με 9.99, μαύρη ποδιά από πάνω και ένα ζευγάρι μαύρα λαστιχένια γάντια
Στολή εργασίας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αλλά στο 'χω πει δεν είμαι πανκιάρα ψυχή, αλλά μεταλλουδίτσα
Δερμάτινα με τέτοια ζέστη σήμερα όχι, και κυρίως τις νύχτες δηλαδή αν φορέσω. Ο Μπικ το έκανε αυτό όμως...
Αυτός ο Μπικ τέτοιος είναι, επίτηδες τα κάνει αυτά, εμένα στο παλιό με είχε βάλει και μάλωσα με έναν κολοκύθα και αυτός παρακολουθούσε και γελούσε σαρδόνια, μεγάλη νυφίτσα είναι
Κι εγώ μαύρη ποδιά κάπως μακριά και μαύρα γάντια και το μαλλί συνήθως κότσο κι γίνομαι σαμουράι. Και τα ρούχα μην ξεχνιόμαστε, συνήθως όλα μαύρα
Ζήλεψα απο Σιντ και είπα να επιχειρήσω παρόμοιο άουτφιτ, για κάζουαλ απογευματινή καφεδοβολτούλα.
Έφαγε ο μεγάλος κροκόδειλος το κροκοδειλάκι;
Είδατε τι συμβαίνει με κυβέρνηση Κουλαρου? Ανάπτυξη μέχρι και στους logo κροκόδειλους των πόλο τισερτακιων.
Εσείς να τα βλέπετε αυτά, που θέλετε Τζημεροφαηλους.
Έφαγε ο μεγάλος κροκόδειλος το κροκοδειλάκι;
Είδατε τι συμβαίνει με κυβέρνηση Κουλαρου? Ανάπτυξη μέχρι και στους logo κροκόδειλους των πόλο τισερτακιων.
Εσείς να τα βλέπετε αυτά, που θέλετε Τζημεροφαηλους.
Μιλάμε για τέτοια ανάπτυξη που κοντεύει ο κροκόδειλος να σε καταπιεί και σένα.
Σήμερα που δυστυχώς δεν ειναι και τόσο καλοκαιρινός ο καιρός (αλλά ούτε και τόσο βαρύς), έπαιξα κάτι πολύ ιδιαίτερο που μόνο εγώ θα μπορούσα να υποστηρίξω! Spoiler
vantono έγραψε: 10 Μάιος 2023, 14:26
Σήμερα που δυστυχώς δεν ειναι και τόσο καλοκαιρινός ο καιρός (αλλά ούτε και τόσο βαρύς), έπαιξα κάτι πολύ ιδιαίτερο που μόνο εγώ θα μπορούσα να υποστηρίξω!