Εγώ δεν δείχνω σεβαζμό στην Μεγαλειότητά του; Δεν βλέπεις την κατανυκτική μου προσήλωση, την έγνοια μου και την αγωνία μου για την σημερινή σημαντική ημέρα; Ντροπή μαντάμ. Που σε εμπαίζω κι όλας. Εγώ, η φουλ ψεκ Βασιλικιά. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα πχια..Καρολίνα έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:36Έχω την εντύπωση ότι με εμπαίζεις. Εδώ είναι σοβαρό νήμα. Δείξε λίγο σεβασμό στον Μεγαλειότατο.Πασιφάη έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:19Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 22:13
Ε καλά, άμα δεν είχε φροντίσει να έχει, ας ζητούσε το δικό μου.
Spoiler
Το είχα φτιάξει σε ένα workshop πριν κάποια χρόνια, που το είχε οργανώσει μια διάσημη καπελατζού της Αγγλίας. 5 ώρες έραβα (η μόνη μέρα στη ζωή μου που έκατσα ακίνητη 5 ώρες). Το δικό μου ήταν το πιο συντηρητικό. Εκτός από μένα, όλες οι άλλες που συμμετείχαν ήταν Αγγλίδες και είχαν βάλει πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα, ποτήρια σαμπάνιας, δράκους, ό,τι μπορεί να βάλει ο νους.
Το φύλαγα για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως τον γάμο του κολλητού μου με την Αγγλίδα σύντροφό του. Αλλά με απείλησε ότι, έτσι και σκάσω μύτη στην Κρήτη με αυτό, στην καλύτερη περίπτωση θα με πυροβολήσουν γιατί θα με περάσουν για μπεκάτσα.
Οπότε θα περιμένω την στέψη του William για να το φορέσω.![]()
ΥΓ. Το σεντόνι δεν είναι δικό μου, οπότε δεν θα με πληγώσουν τα όποια σχόλια.![]()
![]()
Όταν θα σκάσεις μύτη στην Πάτρα με το ΚΤΕΛ, αυτό θέλω να φοράς. Να σε κάνω μια βόλτα στην πόλη, λιτή κι απέριττη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Στέψη του Βασιλια Καρόλου Γ'
Re: H Στέψη του Βασιλια Καρόλου Γ'
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Bazoomba, μπορείς να την πετάξεις έξω σε παρακαλώ; Δείχνει ασέβεια.Πασιφάη έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:58Εγώ δεν δείχνω σεβαζμό στην Μεγαλειότητά του; Δεν βλέπεις την κατανυκτική μου προσήλωση, την έγνοια μου και την αγωνία μου για την σημερινή σημαντική ημέρα; Ντροπή μαντάμ. Που σε εμπαίζω κι όλας. Εγώ, η φουλ ψεκ Βασιλικιά. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα πχια..![]()
Εν τω μεταξύ, όταν πέθανε η Ελισάβετ και έγινε εκείνη την μέρα Βασιλιάς, οι εφημερίδες έγραψαν αυτό.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
H μονη φωτο της Σακελλαροπουλου που βρηκα απο την στέψη.
Με ιατρικη ρομπα πηγε στην τελετη? Και χωρις καπελο? Ειναι ασέβεια να πας σε Αγγλικη βασιλικη τελετη χωρις καπέλο.

Με ιατρικη ρομπα πηγε στην τελετη? Και χωρις καπελο? Ειναι ασέβεια να πας σε Αγγλικη βασιλικη τελετη χωρις καπέλο.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σίγουρα είναι από εκεί; Βλέπω ελιές στο βάθοςGeorge_V έγραψε: 07 Μάιος 2023, 08:23 H μονη φωτο της Σακελλαροπουλου που βρηκα απο την στέψη.
![]()
Για πες.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι πηρε και τον Προεδρικο συντροφο μαζι της?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν ξέρω. Πάντως το γυαλιστερό γοβάκι παραπέμπει σε ντύσιμο για γάμο. Είναι η μόνη φωτογραφία που βρήκα στο ΒΗΜΑ και δεν είμαι σίγουρος αν είναι τωρινή. Είχε ξαναπάει στο νησί;
Είναι δυνατόν να μην την ενημέρωσαν ότι πρέπει να φοράει καπέλο; Λες να τους έγραψε ;
Κάτσε να ξύσω με σεβαζμό πάντα, το ένα αρχίδι του συμβίου.Καρολίνα έγραψε: 07 Μάιος 2023, 01:26Bazoomba, μπορείς να την πετάξεις έξω σε παρακαλώ; Δείχνει ασέβεια.Πασιφάη έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:58Εγώ δεν δείχνω σεβαζμό στην Μεγαλειότητά του; Δεν βλέπεις την κατανυκτική μου προσήλωση, την έγνοια μου και την αγωνία μου για την σημερινή σημαντική ημέρα; Ντροπή μαντάμ. Που σε εμπαίζω κι όλας. Εγώ, η φουλ ψεκ Βασιλικιά. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα πχια..Καρολίνα έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:36
Έχω την εντύπωση ότι με εμπαίζεις. Εδώ είναι σοβαρό νήμα. Δείξε λίγο σεβασμό στον Μεγαλειότατο.![]()
![]()
Εν τω μεταξύ, όταν πέθανε η Ελισάβετ και έγινε εκείνη την μέρα Βασιλιάς, οι εφημερίδες έγραψαν αυτό.![]()
[img]https://i.postimg.cc/fT2YcJ2r/3452 ... .jpg[/img]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 07 Μάιος 2023, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω την αίσθηση οτι ο Μπαζούμπα σε έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη.Καρολίνα έγραψε: 07 Μάιος 2023, 01:26Bazoomba, μπορείς να την πετάξεις έξω σε παρακαλώ; Δείχνει ασέβεια.Πασιφάη έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:58Εγώ δεν δείχνω σεβαζμό στην Μεγαλειότητά του; Δεν βλέπεις την κατανυκτική μου προσήλωση, την έγνοια μου και την αγωνία μου για την σημερινή σημαντική ημέρα; Ντροπή μαντάμ. Που σε εμπαίζω κι όλας. Εγώ, η φουλ ψεκ Βασιλικιά. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα πχια..Καρολίνα έγραψε: 07 Μάιος 2023, 00:36
Έχω την εντύπωση ότι με εμπαίζεις. Εδώ είναι σοβαρό νήμα. Δείξε λίγο σεβασμό στον Μεγαλειότατο.![]()
![]()
Εν τω μεταξύ, όταν πέθανε η Ελισάβετ και έγινε εκείνη την μέρα Βασιλιάς, οι εφημερίδες έγραψαν αυτό.![]()
[img]https://i.postimg.cc/fT2YcJ2r/3452 ... .jpg[/img]
Ωραία η Daily Stoopid..
κρίμα ρε συ,τι να πω.αλλά οκ δεν τρέχει και τίποτα
Ε καλά, δεν σε πίεσα κι όλας. Μην ζορίζεσαι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
talaipwros
καλα ολα αυτα αλλα αν δεν εδιναν κινητηρες στους τουρκους θα ηταν ακομα καλυτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 07 Μάιος 2023, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να, αυτή ήταν:George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:16Η Επίσκοπος του Λονδίνου μάλλον.Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:12 Η γυναίκα αρχιερεύς ποιά ήταν, τίνος δόγματος; Ξέρει κανείς;
υπενθυμίζω ότι άλλος ένας κύριος προφανώς του ιδίου δόγματος αφού φορούσε ίδια άμφια με την κυρία στεκόταν δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο.
Ομοίως ο μαύρος κύριος γλόμπος ποιού δόγματος ήταν;
Χωρίς να έχω δει κάτι αλλά παραδοσιακά ο εκάστοτε Επίσκοπος Λονδίνου έχει ένα ρόλο στη στέψη.
Δες ότι δεν φοράει μώβ, αλλά αυτό το σκοτωμένο χρώμα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 0 Απαντήσεις