!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική Δημιουργία
- Golden Age
Re: Εθνική Δημιουργία
Βλέποντας το παρακάτω βίντεο μέχρι τη μέση, έχω πειστεί να ψηφίσω Τζήμερο
Οι αλλοι καθονται προσοχη και ακουνε το σταλινικο απολειφαδι που ηθελε να "Απελευθερωσει την Μακεδονια απο την Ελλαδα"
Τοσο αντισυστημικο το ΚΚΕ
Τοσο αντισυστημικο το ΚΚΕ
Όχι άλλοGolden Age έγραψε: 05 Μάιος 2023, 23:56 Βλέποντας το παρακάτω βίντεο μέχρι τη μέση, έχω πειστεί να ψηφίσω Τζήμερο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οπως βλεπεις ψηφιζεις απευθειας κνδ,μην ντρεπεσαι πλεονGolden Age έγραψε: 05 Μάιος 2023, 23:56 Βλέποντας το παρακάτω βίντεο μέχρι τη μέση, έχω πειστεί να ψηφίσω Τζήμερο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΓΑΛΗ
Άσε τους Ζαίους να τα λένε με τους ΝΔκράτες. Εμάς το "σπίτι" ΜΑΣ είναι εδώ.
Θέλουμε σοβαρότητα επιτέλους, στηρίζουμε Τζήμερο, με απλή ΚΑΙ ενισχυμένη.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν πω ότι ίσιοι και πλάγιοι ζαίοι με παραπέμπετε σε λοατκι προσεγγίσεις, θα είχα άδικο;Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:05 ΓΑΛΗ
![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί με χαρακτηρίζεις Ζαίο ενώ σου λέω ξεκάθαρα ότι θα ψηφίσω Τζήμερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:09Αν πω ότι ίσιοι και πλάγιοι ζαίοι με παραπέμπετε σε λοατκι προσεγγίσεις, θα είχα άδικο;Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:05 ΓΑΛΗ
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έχω δηλώσει με κάθε δυνατό τρόπο. Μερικές φορές, στιγμές αδυναμίας τις λέω, μου περνάει από το μυαλό να το ρίξω Κούλι, αλλά συνέρχομαι ευτυχώς. Δεν είμαι τόσο ακέραιος όσο εσύ.
Αλήθεια, πως κατάφερες να αποκτήσεις ανοσία στην γοητεία του Ηγέτη μας;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Golden Age
Υπάρχει κανένα κόμμα πλην του Κινήματος 21 που να μην το έχεις βγάλει "ΝΔ";Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:01οπως βλεπεις ψηφιζεις απευθειας κνδ,μην ντρεπεσαι πλεονGolden Age έγραψε: 05 Μάιος 2023, 23:56 Βλέποντας το παρακάτω βίντεο μέχρι τη μέση, έχω πειστεί να ψηφίσω Τζήμερο
![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
οι συγκεκριμενοι ειναι και οι ενδειψεις πολλες και εμφανειςGolden Age έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:53Υπάρχει κανένα κόμμα πλην του Κινήματος 21 που να μην το έχεις βγάλει "ΝΔ";Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:01οπως βλεπεις ψηφιζεις απευθειας κνδ,μην ντρεπεσαι πλεονGolden Age έγραψε: 05 Μάιος 2023, 23:56 Βλέποντας το παρακάτω βίντεο μέχρι τη μέση, έχω πειστεί να ψηφίσω Τζήμερο
![]()
![]()
μπραβο στον εφιαλτακη εφοσον σας φερει στο μαντρι του παντως
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Ποιοι είμαστε εμείς και χρησιμοποιείς β' πληθυντικό;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:58οι συγκεκριμενοι ειναι και οι ενδειψεις πολλες και εμφανειςGolden Age έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:53Υπάρχει κανένα κόμμα πλην του Κινήματος 21 που να μην το έχεις βγάλει "ΝΔ";Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:01
οπως βλεπεις ψηφιζεις απευθειας κνδ,μην ντρεπεσαι πλεον![]()
![]()
μπραβο στον εφιαλτακη εφοσον σας φερει στο μαντρι του παντως![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτοι που ψηφιζουν τα αποκομματα που δημιουργησε-στηριζει η κωλοοικογενειαGolden Age έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:59Ποιοι είμαστε εμείς και χρησιμοποιείς β' πληθυντικό;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:58οι συγκεκριμενοι ειναι και οι ενδειψεις πολλες και εμφανειςGolden Age έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:53
Υπάρχει κανένα κόμμα πλην του Κινήματος 21 που να μην το έχεις βγάλει "ΝΔ";
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Δεν έχεις αφήσει και κανένα κόμμα πλην του Μπεχλή, που να μην το αποδίδεις στους Μητσοτάκηδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 20:11αυτοι που ψηφιζουν τα αποκομματα που δημιουργησε-στηριζει η κωλοοικογενειαGolden Age έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:59Ποιοι είμαστε εμείς και χρησιμοποιείς β' πληθυντικό;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 19:58
οι συγκεκριμενοι ειναι και οι ενδειψεις πολλες και εμφανεις
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ψήφος στους φαηλοτζήμερους είναι ψήφος στον Μητσοτάκη.
Καλά, η θεια θα το ρίξει απευθείας Κούλη.
Καλά, η θεια θα το ρίξει απευθείας Κούλη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 246 Απαντήσεις